A MUISZ tagok sikeresnek tartják az Utazás 2019 Kiállítást

A kiállítás utolsó napján rövid értékelést tartottak a kiállításon részt vett MUISZ tagok és egyöntetű vélemény szerint a csütörtöki sikeres szakmai nap után, szombaton és vasárnap is nagyobb volt a forgalom a tavalyi évhez viszonyítva.

Az Utazás Kiállítás a Boatshow-al együtt történő megszervezése kiváló elképzelés és az „Y” generációt megszólító bloggerek, előadók meghívása szintén telitalálat volt. Bár sajnálatos módon az ugyanebben az időpontban megrendezésre kerülő prágai, bukaresti és belgrádi kiállítás miatt sok desztináció nem volt jelen a kiállításon, nagy volt az érdeklődés, a látogatók konkrét utazási szándékkal érkeztek az irodákhoz. Jól érzékelhető volt a minőségi utakat keresők számának növekedése is az előző évekhez képest, így a szakma bizakodva néz a 2020-as kiállításra.


Az elhangzott vélemények alapján az irány egyértelműen jó, erősíteni kellene azonban még a programokat. Támogatnák a megbeszélésen résztvevők, hogy a pénteki és szombati napokon a kiállítás végén, egy másik pavilonban, legyen könnyűzenei koncert. Ez szintén hozzájárulna ahhoz, hogy több látogató érkezzen, azaz a belépő díjak még több „élményt” tartalmaznának. Szombaton és vasárnap a kiállító utazási irodák egy külön teremben rövid kisfilmeket, vlogokat vetítenének különböző desztinációkról, de vlogolási és drón használati előadások is érdekessé, vonzóvá tehetik a rendezvényt, ezzel is hozzájárulva az „Y” generáció megmozdításához.


Mint ahogyan azt a Hungexpo szervezői elmondták, jövőre várhatóan február 27 – március 1. között kerül sor az Utazás Kiállításra, de a szakmai szereplők kérésére 2021-ben a rendezvény időpontja január második felére illetve február elejére is áttehető, természetesen figyelembe véve a külföldi kiállítások dátumát. Erről a MUISZ egy kérdőív segítségével végez véleménykutatást. A Hungexpo a kiállítás ideje alatt kutatást is végzett, melynek kiértékelését követően kap pontos képet a szakma a látogatói létszámról és összetételről.

Forrás: turizmusonline.hu

MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
18
26
Mennyiért?
12.500,- Ft
918.700,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
15 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs