Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

other_632_38501_biztositas_grafika.png

Baleset, betegség, poggyász biztosítás a világ összes országába az év minden napján, minden egyes külföldre utazó magyar állampolgárnak erősen ajánlott.

     Utasbiztosítás nélkül külföldre utazni lehet, de nem érdemes! A hosszú ideje tervezett és várva-várt városlátogatásunkat, tengerparti nyaralásunkat könnyen megkeserítheti egy váratlan baleset, betegség, vagy egyéb nem várt káresemény. Ennek ügyintézése egy idegen országban sokkal nehezebb és költségesebb is lehet, mint azt gondolnánk. A békés kikapcsolódáshoz, pihenéshez hozzátartozik az a tudat, hogy esetleges baj esetén biztosított a segítség. Éppen ezért, mi azt javasoljuk a „jobb félni, mint megijedni” elvén, hogy minden esetben kössön utasbiztosítást külföldre történő utazás esetén. A biztosítás költségét tekintve sem kell rögtön tetemes összegben gondolkodni, hiszen egy egyhetes utazás esetében is mindössze az utazás teljes összegének néhány százalékát teszi ki az utasbiztosítás díja, tehát néhány ezer forintot kell szánni a teljes nyugalom érdekében, arról nem is beszélve, hogy komoly összegek megfizetésétől is mentesítheti az utazót. 

Az ATLASZ Online utasbiztosítás egy olyan biztosítás, amely a külföldi utazás során következő baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a biztosítási feltételekben részletezett károkra nyújt fedezetet a Biztosítási kötvényen megjelölt biztosított személy(ek) részére. További részletekről ITT tájékozódhat.

2024.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP (Premium, Privileg) biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. 

730 Ft/nap/fő (Classic BBP)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)

Az irodánknál köthető biztosítási módozatokról az alábbiakban tájékozódhat:

 other_626_38501_bbp_atlasz1.jpg

other_629_38501_bbp_atlasz2.jpg