Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Online katalógus

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

2024 PROGRAMAJÁNLÓ

Postai úton IDE kattintva tudja igényelni.

 2023 -2024 TÉL/TAVASZ PROGRAMAJÁNLÓ

Letölthető PDF, ide kattintva. 

 

2023 PROGRAMAJÁNLÓ

☛Letölthető katalógus

2022-2023 PROGRAMAJÁNLÓ

Letölthető katalógus

2022 PROGRAMAJÁNLÓ

Kiadványunk egy egyszerűbb, inkább reklámfüzet jellegű mint katalógus megjelenés. Kompakt, energiatakarékos, környezetbarát és nem utolsó sorban költséghatékony a turizmus jelenlegi helyzetében. Minden fontos információ benne van, ami a döntéshez, az utazások kiválasztásához szükséges!


☛ Letölthető katalógus


2021-2022. ÜNNEPI ÉS TAVASZI NAGY PROGRAM KATALÓGUS

  

A régi jó megszokott módon, ragaszkodva a hagyományokhoz készítettük el ezen nagy program katalógusunkat. Ezen kiadványunk ugyan nem lesz nyomtatott formában elérhető, azonban a nagy terjedelem és az egyes programok kettő oldalon történő megjelenése valamint a gyönyörű nagy képek okán javasoljuk, minél nagyobb képernyőn, akár okos TV-n, otthona kényelméből lapozhatva éljék át az utazás utáni vágyakozást ... az örömteli vágyakozás pillanataival készülődjenek a Zseppelin Programokra!

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

  ☛ Letölthető katalógus
 

Az ÉV Utazási irodája rangos kitüntetés mellett MagyarBrands díjas a Z(s)EPPELIN!

2021. EGÉSZ ÉVES PROGRAMAJÁNLÓ 

Ezen kiadványunk tartalmazza a 2021. esztendőben szervezett Zseppelin Programokat, azok indulási időpontjait, program vázát, kezdő részvételi díj összegét, de nem tartalmazza a tejes programleírásokat. Ezen programfüzetünk új dimenzió az utazási program katalógusok világában! Tartalmaz minden olyan információt, ami alapján döntést lehet hozni az egyes programok mellett. Ez a kiadványunk megjelent nyomtatott formában, melyet - ha mindenképpen ragaszkodik a nyomtatott katalógushoz - megrendelheti otthonába a weboldalunk programfüzet rendelés menüpontjában - kérjük fontolja meg döntését és legyen Ön is környezet tudatos (irodánk eltökélt célja, hogy csökkenti a környezetszennyező vastag nyomdai katalógusainak példányszámát és igyekszik előtérbe helyezni a digitálisan elérhető, széles körben alkalmazható és nagyobb információs tudással rendelkező programfüzetek elterjedését)! Amennyiben a teljes és részletes programleírásunkat szeretné elolvasni, kérjük keresse honlapunkon a tematikus csoportokban, vagy a részletes keresőnkben a program nevét, vagy annak részletét beírva. 

             Letölthető katalógus