ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Ellátás: Félpanzió
  • Típus: Körutazás és Üdülés
logo

Granada, Gibraltár, Córdoba, Sevilla, Ronda és Torremolinos

Idén többre vágyik, mint egy egyszerű pihenésre a homokos tengerparton? Akkor jöjjön velünk Andalúziába! Amikor az utcán sétálva vendégszerető mosolygós emberek tekintenek ránk és invitálnak egy-egy csésze teára, kávéra, akkor nagyon megigéz bennünket a Andalúzia, ami léptem nyomon maga a csoda! Csillagtúrákban tárjuk fel ezen határtalanul szépséges táj titkait: Granada, Gibraltár, Córdoba, Sevilla gyönyörű várkastélyai, katedrálisai, hegyormai most bekerülnek fényképalbumába! Fejtse meg a spanyolok titkát, ismerje meg Andalúziát!

2024.04.26., 05.17.,10.18., 11.14. - ezen időpontok 6nap/5éj 

ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL program idegenvezetői:

Tóth-Deme Zsuzsanna
Tóth-Deme Zsuzsanna

Időjárás:

booked.net booked.net booked.net

Hangolódó videó:

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
367 000 Ft

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

10 nap/ 9 éj
644 500 Ft

ÉSZAK-OLASZORSZÁGI TÓVIDÉK

6 nap/ 5 éj
213 000 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

A SALZKAMMERGUTI TAVAKTÓL A KÖNIGSSEE-IG

4 nap/ 3 éj
121 500 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
99 500 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS

7 nap/ 6 éj
269 500 Ft

VELENCE - PADOVA - TREVISO

3 nap/ 2 éj
114 500 Ft

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

12 nap/ 11 éj
477 000 Ft

TIROLI KINCSESLÁDA - TELE MEGLEPETÉSEKKEL

4 nap/ 3 éj
134 900 Ft

Képgaléria | ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

  • slider
  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás - ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

1. nap: Budapest – Malaga borkóstolóval és Torremolinos vagy Benalmadena (20 km)

Elutazás menetrendtől függően Malagába (átszállás lehetősége). A repülőtérről papagájok között, pálmafák árnyékában (Malaga park) Malaga központjába érke­zünk. Láthatjuk a városháza épü­letét és a Gibralfaro fölénk maga­sodó váregyüttesét. Megállunk a Plaza de Merced téren, Picasso szülőházánál majd gyalogos sétánk során betekintünk az óvárosban a La Manquita lenyűgöző szépségű katedrálisba. Sétálunk a mindig pezsgő sétálóutcáján… Fakulta­tív ajánlatunk: kóstolja meg a finomabbnál-finomabb spanyol borokat, köztük a messze földön híres malagai mazsola bort. Le­hetőségünk nyílik igazi autentikus környezetben kóstolni az „isteni ne­dűt”, miközben tapas falatok­kal, ibériai sonkával, szalámival, olívabogyóval, sajttal, kényeztetjük magunkat. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében az utolsó napon is megvalósulhat). A városnézésünket követően transzfer a közeli Torre­molinosba/Benalmadenába, ahol 5/6 éjszakán keresztül a szállásunk lesz, vacsorával. Délután közös séta a homokos tengerpart mentén több kilométer hosszan elterülő üdülő­városban. Esti programként átsé­tálhat a szomszédos Benalmádena elegáns kikötőjébe, amely az éjsza­kai élet központja is.

2. nap: Sevilla vagy pihenés (440 km)

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: A mai napot Spa­nyolország legszínpompásabb és legforróbb városának felfedezésére szánjuk. Tartson velünk Andalúzia fővárosába, a Guadalquivir folyó partján fekvő Sevillába! Bejárjuk mesés szépségű óvárosának, a Santa Cruz negyednek szűk kis ut­cáit, majd meglátogatjuk a spanyol uralkodók által a XIII. és XVI. század között épített királyi palotát, az Al­cázart (előre jelezni), melynek mudéjar stílusú régebbi része még teljesen a mór időket idézi, hatalmas kertjében pedig a legnagyobb nyári hőség­ben is kellemes sétát tehetünk. A város másik fő műemléke a ka­tedrális, mely a világ legnagyobb gótikus székesegyháza. A templom leggazdagabban díszített részei a több mint 1000 alakot felvonultató aranyozott oltárkép, valamint a főol­tárral szemben található zárt kórus hatalmas barokk orgonájával, de itt található Kolombusz Kristóf sírem­léke is. Az egykori arab mecsetet ugyan a spanyolok lebontották, de megőrizték és harangtoronnyá ala­kították át annak XII. században épí­tett minaretjét, mely az akkori Euró­pa legmagasabb épülete volt. Ez a torony a csaknem 100 méter magas Giralda, mely ma Sevilla szimbólu­ma, és egyben legjobb kilátóhelye. Szabadidő étkezésre és vásárlásra, majd visszaindulunk tengerparti szálláshelyünkre.

3. nap: Córdoba vagy pihenés (360 km)

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Córdobába indu­lunk, a középkori mór kézművesség és kultúra központjába. Andalúziá­nak ez a városa őrizte meg legjob­ban az arab idők hangulatát, ahol az óváros sikátorainak útvesztőiben ma is szinte Észak-Afrikában érez­hetjük magunkat. Córdoba fő látvá­nyossága a VIII. és X. század között épült hatalmas mecset, melyet a spanyolok a XVI. században székes­egyházzá alakítottak át. A Mezquita körül elterülő óvárost bebarangolva útba ejtjük a zsidónegyed egyet­len kis fennmaradt zsinagógáját, az itt született római Senecának a középkori városfalon kívül található szobrát, valamint a leghangulato­sabb sikátort, a Virágok utcácskáját is. Az arab kézműipar hagyománya ma is él a városban. Különösen a híres „kordován” bőrből készült árukat érdemes szemügyre venni szabadidőnkben, ha igazi andalúz emléket szeretnénk hazavinni Cór­dobából. 

4. nap: Gibraltár és Ronda vagy pihenés (350 km)

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Gibraltári kirán­dulásra hívjuk, a brit fennhatóság alá tartozó „Sziklához” (érvényes útiokmány szükséges!). A Costa del Sol (Napos Part) látványos autópá­lyája elegáns üdülővárosok, luxus lakóparkok és golfpályák mentén halad nyugat felé. Gibraltárba érve helyi minibuszokra szállunk át, me­lyek egy kb. másfél órás kirándulás során elvisznek minket a félsziget legérdekesebb helyeire. A városon keresztül eljutunk Gibraltár legdé­lebbi pontjára, ahonnan jó időben látszanak Afrika partjai. Felkeres­sük a Szent Mihály-cseppkőbarlan­got, és megismerkedünk Gibraltár leghíresebb lakóival, a hegyoldal­ban szabadon élő majmokkal. A buszos kirándulás után szabadidő a hangulatos, multikulturális vá­roska felfedezéséhez, melynek szí­nes sétálóutcáján egymást érik a vámmentes árukat kínáló üzletek. A visszaúton eltávolodunk a ten­gerparttól, és kanyargós hegyi utakon felkeressük Andalúzia leg­lenyűgözőbb fekvésű városát, Ron­dát. A település a Guadalevin nevű folyócska által kivájt 200 m mély, függőleges falú szurdok két oldalá­ra épült, mely felett egy XVIII. száza­di híd ível át. Az óváros az andalúz fehér falvak szép példája, melynek sikátoraiban mintha évszázadokkal ezelőtt megállt volna az idő, és még katolikus temploma is a mór idő­ket idézi. A tengerparton egy rövid megálló erejéig útba ejtjük még a Costa del Sol legelegánsabb üdü­lőhelyének, Marbellának jachtkikö­tőjét, mely a spanyol hírességek és milliomosok kedvelt találkozóhelye.

5. nap: Egész napos pihenés a tengerparton (június végi, szeptemberi csoportunk esetében!)

A mai napunkat a teljes kikapcsoló­dás és feltöltődés jegyében töltjük. Egész nap kedvére pihenhet, stran­dolhat az üdülőhelyen kötöttség nélkül.  

6.(5.) nap: Granada vagy pihenés (280 km)

Egész nap pihenhet, strandolhat az üdülőhelyen. Fakultatív aján­latunk: Jöjjön velünk Granadába, a csaknem 8 évszázados ibériai mór uralom utolsó fellegvárába! Városnéző sétánkat a domboldalra épült hangulatos Albaicín óváros­ban kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az alsóvárosra és az Alhambra épületegyüttesére. Útba ejtjük a XIII. századi karavánszeráj épületét és az arab világot idéző bazárt is, majd meglátogatjuk a város csodálatos katedrálisát. Sza­badidő vásárlásra, étkezésre. Külön fakultatív ajánlatunk Granadában az Alhambra meglátogatása, mely a középkori mór palotaépítészet legszebb fennmaradt emléke az egész világon. Az Alhambrát és a hozzá tartozó kerteket, a Generali­fét idegenvezetőnk kíséretében ismerhetik meg (a 2020-as szabályozás értelmében a belépőjegyet csak 2 hónappal a csoport látogatása előtt tudja irodánk névre szólóan megvásárolni, így ezen foglalását csak ekkor tudjuk visszaigazolni). A késő délutáni órákban érkezünk vissza szálláshe­lyünkre. 

7. (6.) nap: Malaga – Budapest

Reggeli után menetrendtől függő­en szabadidő, transzfer a malagai repülőtérre. Menetrendszerinti re­pülőjárattal utazunk Budapestre (átszállás lehetősége).

Programunkat minden esetben kedvelt és nagy népszerűségnek örvendő idegenvezetőnk, Tóth-Deme Zsuzsanna vezeti.

 

Az 5. nap programja csak a június végi és szeptemberi időpontok eseteben valósul meg!

Árinformációk

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Félpanzió
jún. 27.
Részvételi díj:
437.000 HUF (1.196,94 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Bécs 07:35 - Malaga 11:00 (FR 590) Transzfer kényelmes autóbusszal Budapestről az éjszakai órákban Bécs/Schwechat repülőtérre Hazautazás (7. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (07.04.!!!) (W6 2390)
okt. 18.
Részvételi díj:
299.500 HUF (820,33 EUR)
Granada kirándulás:
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alhambra vezetéssel, belépővel :
24.500 HUF (67,11 EUR)
Córdobai kirándulás:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Sevillai kirándulás:
29.500 HUF (80,80 EUR)
1 ágyas felár:
62.000 HUF (169,82 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Gibraltári kirándulás és Ronda (+minibusz 35 EUR):
27.000 HUF (73,95 EUR)
Malaga bor, ibériai sonka és tapas kostoló:
19.500 HUF (53,41 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:00 - Malaga 09:40 (W6 2389) Hazautazás (6. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (10.24.!!!) (W6 2390)
nov. 14.
Részvételi díj:
322.000 HUF (881,96 EUR)
Granada kirándulás:
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alhambra vezetéssel, belépővel :
24.500 HUF (67,11 EUR)
Córdobai kirándulás:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Sevillai kirándulás:
29.500 HUF (80,80 EUR)
1 ágyas felár:
83.000 HUF (227,34 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Gibraltári kirándulás és Ronda (+minibusz 35 EUR):
27.000 HUF (73,95 EUR)
Malaga bor, ibériai sonka és tapas kostoló:
19.500 HUF (53,41 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

További információ:

 A novemberi program kivételével, 3 ágyas szoba pótágyán kizárólag 12 év alatti gyermek lehet.

Utazás: menetrendszerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés:
5 / 6 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás:
5x / 6x félpanzió


BBP biztosítás: részletek: ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 90 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 17 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


 Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 23.000 Ft / 64 EUR/fő (04.26., 05.17., 10.18., 11.14.)

*15-24 fő esetén: 28.000 Ft / 77 EUR/fő (06.26., 09.18.)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani.


A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat!


Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- repülőjegyet

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 5 vagy 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 5x vagy 6x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)

- alapprogram szerinti programokat és városnézéseket 

- transzfert a repülőtérről a szállodába

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

 

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege az utazás indulásáig minimálisan változhat 

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alapprogramon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondási biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

7nap 6éj

Időpontok

437 000 Ft/fő
Garantált indulás!
354 500 Ft/fő
Garantált indulás! Repjegy lekérésre!
377 000 Ft/fő
Garantált indulás!

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

TENERIFE: AZ ÖRÖK TAVASZ SZIGETE

8 nap/ 7 éj
474 500 Ft

NYÁRBÚCSÚZTATÓ BARCELONÁBAN

4 nap/ 3 éj
299 500 Ft

ANDALÚZIA ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL 6 NAP/5 ÉJ

6 nap/ 5 éj
354 500 Ft
Utazás:
Repülővel
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Félpanzió

Időpont
jún. 27.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
437 000 Ft
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Bécs 07:35 - Malaga 11:00 (FR 590) Transzfer kényelmes autóbusszal Budapestről az éjszakai órákban Bécs/Schwechat repülőtérre Hazautazás (7. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (07.04.!!!) (W6 2390) Garantált indulás! Kiscsoportos program!
Időpont
okt. 18.
Időtartam
6 nap/ 5 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
354 500 Ft
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:00 - Malaga 09:40 (W6 2389) Hazautazás (6. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (10.24.!!!) (W6 2390) Garantált indulás! Repjegy lekérésre!
Időpont
nov. 14.
Időtartam
6 nap/ 5 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
377 000 Ft
Garantált indulás!

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Granada, Gibraltár, Córdoba, Sevilla, Ronda és Torremolinos

Idén többre vágyik, mint egy egyszerű pihenésre a homokos tengerparton? Akkor jöjjön velünk Andalúziába! Amikor az utcán sétálva vendégszerető mosolygós emberek tekintenek ránk és invitálnak egy-egy csésze teára, kávéra, akkor nagyon megigéz bennünket a Andalúzia, ami léptem nyomon maga a csoda! Csillagtúrákban tárjuk fel ezen határtalanul szépséges táj titkait: Granada, Gibraltár, Córdoba, Sevilla gyönyörű várkastélyai, katedrálisai, hegyormai most bekerülnek fényképalbumába! Fejtse meg a spanyolok titkát, ismerje meg Andalúziát!

2024.04.26., 05.17.,10.18., 11.14. - ezen időpontok 6nap/5éj 

Elutazás menetrendtől függően Malagába (átszállás lehetősége). A repülőtérről papagájok között, pálmafák árnyékában (Malaga park) Malaga központjába érke­zünk. Láthatjuk a városháza épü­letét és a Gibralfaro fölénk maga­sodó váregyüttesét. Megállunk a Plaza de Merced téren, Picasso szülőházánál majd gyalogos sétánk során betekintünk az óvárosban a La Manquita lenyűgöző szépségű katedrálisba. Sétálunk a mindig pezsgő sétálóutcáján… Fakulta­tív ajánlatunk: kóstolja meg a finomabbnál-finomabb spanyol borokat, köztük a messze földön híres malagai mazsola bort. Le­hetőségünk nyílik igazi autentikus környezetben kóstolni az „isteni ne­dűt”, miközben tapas falatok­kal, ibériai sonkával, szalámival, olívabogyóval, sajttal, kényeztetjük magunkat. (ezen programrész a repülőmenetrend függvényében az utolsó napon is megvalósulhat). A városnézésünket követően transzfer a közeli Torre­molinosba/Benalmadenába, ahol 5/6 éjszakán keresztül a szállásunk lesz, vacsorával. Délután közös séta a homokos tengerpart mentén több kilométer hosszan elterülő üdülő­városban. Esti programként átsé­tálhat a szomszédos Benalmádena elegáns kikötőjébe, amely az éjsza­kai élet központja is.

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: A mai napot Spa­nyolország legszínpompásabb és legforróbb városának felfedezésére szánjuk. Tartson velünk Andalúzia fővárosába, a Guadalquivir folyó partján fekvő Sevillába! Bejárjuk mesés szépségű óvárosának, a Santa Cruz negyednek szűk kis ut­cáit, majd meglátogatjuk a spanyol uralkodók által a XIII. és XVI. század között épített királyi palotát, az Al­cázart (előre jelezni), melynek mudéjar stílusú régebbi része még teljesen a mór időket idézi, hatalmas kertjében pedig a legnagyobb nyári hőség­ben is kellemes sétát tehetünk. A város másik fő műemléke a ka­tedrális, mely a világ legnagyobb gótikus székesegyháza. A templom leggazdagabban díszített részei a több mint 1000 alakot felvonultató aranyozott oltárkép, valamint a főol­tárral szemben található zárt kórus hatalmas barokk orgonájával, de itt található Kolombusz Kristóf sírem­léke is. Az egykori arab mecsetet ugyan a spanyolok lebontották, de megőrizték és harangtoronnyá ala­kították át annak XII. században épí­tett minaretjét, mely az akkori Euró­pa legmagasabb épülete volt. Ez a torony a csaknem 100 méter magas Giralda, mely ma Sevilla szimbólu­ma, és egyben legjobb kilátóhelye. Szabadidő étkezésre és vásárlásra, majd visszaindulunk tengerparti szálláshelyünkre.

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Córdobába indu­lunk, a középkori mór kézművesség és kultúra központjába. Andalúziá­nak ez a városa őrizte meg legjob­ban az arab idők hangulatát, ahol az óváros sikátorainak útvesztőiben ma is szinte Észak-Afrikában érez­hetjük magunkat. Córdoba fő látvá­nyossága a VIII. és X. század között épült hatalmas mecset, melyet a spanyolok a XVI. században székes­egyházzá alakítottak át. A Mezquita körül elterülő óvárost bebarangolva útba ejtjük a zsidónegyed egyet­len kis fennmaradt zsinagógáját, az itt született római Senecának a középkori városfalon kívül található szobrát, valamint a leghangulato­sabb sikátort, a Virágok utcácskáját is. Az arab kézműipar hagyománya ma is él a városban. Különösen a híres „kordován” bőrből készült árukat érdemes szemügyre venni szabadidőnkben, ha igazi andalúz emléket szeretnénk hazavinni Cór­dobából. 

Szabadidő az üdülőhelyen. Fakul­tatív ajánlatunk: Gibraltári kirán­dulásra hívjuk, a brit fennhatóság alá tartozó „Sziklához” (érvényes útiokmány szükséges!). A Costa del Sol (Napos Part) látványos autópá­lyája elegáns üdülővárosok, luxus lakóparkok és golfpályák mentén halad nyugat felé. Gibraltárba érve helyi minibuszokra szállunk át, me­lyek egy kb. másfél órás kirándulás során elvisznek minket a félsziget legérdekesebb helyeire. A városon keresztül eljutunk Gibraltár legdé­lebbi pontjára, ahonnan jó időben látszanak Afrika partjai. Felkeres­sük a Szent Mihály-cseppkőbarlan­got, és megismerkedünk Gibraltár leghíresebb lakóival, a hegyoldal­ban szabadon élő majmokkal. A buszos kirándulás után szabadidő a hangulatos, multikulturális vá­roska felfedezéséhez, melynek szí­nes sétálóutcáján egymást érik a vámmentes árukat kínáló üzletek. A visszaúton eltávolodunk a ten­gerparttól, és kanyargós hegyi utakon felkeressük Andalúzia leg­lenyűgözőbb fekvésű városát, Ron­dát. A település a Guadalevin nevű folyócska által kivájt 200 m mély, függőleges falú szurdok két oldalá­ra épült, mely felett egy XVIII. száza­di híd ível át. Az óváros az andalúz fehér falvak szép példája, melynek sikátoraiban mintha évszázadokkal ezelőtt megállt volna az idő, és még katolikus temploma is a mór idő­ket idézi. A tengerparton egy rövid megálló erejéig útba ejtjük még a Costa del Sol legelegánsabb üdü­lőhelyének, Marbellának jachtkikö­tőjét, mely a spanyol hírességek és milliomosok kedvelt találkozóhelye.

A mai napunkat a teljes kikapcsoló­dás és feltöltődés jegyében töltjük. Egész nap kedvére pihenhet, stran­dolhat az üdülőhelyen kötöttség nélkül.  

Egész nap pihenhet, strandolhat az üdülőhelyen. Fakultatív aján­latunk: Jöjjön velünk Granadába, a csaknem 8 évszázados ibériai mór uralom utolsó fellegvárába! Városnéző sétánkat a domboldalra épült hangulatos Albaicín óváros­ban kezdjük, ahonnan csodálatos kilátás nyílik az alsóvárosra és az Alhambra épületegyüttesére. Útba ejtjük a XIII. századi karavánszeráj épületét és az arab világot idéző bazárt is, majd meglátogatjuk a város csodálatos katedrálisát. Sza­badidő vásárlásra, étkezésre. Külön fakultatív ajánlatunk Granadában az Alhambra meglátogatása, mely a középkori mór palotaépítészet legszebb fennmaradt emléke az egész világon. Az Alhambrát és a hozzá tartozó kerteket, a Generali­fét idegenvezetőnk kíséretében ismerhetik meg (a 2020-as szabályozás értelmében a belépőjegyet csak 2 hónappal a csoport látogatása előtt tudja irodánk névre szólóan megvásárolni, így ezen foglalását csak ekkor tudjuk visszaigazolni). A késő délutáni órákban érkezünk vissza szálláshe­lyünkre. 

Reggeli után menetrendtől függő­en szabadidő, transzfer a malagai repülőtérre. Menetrendszerinti re­pülőjárattal utazunk Budapestre (átszállás lehetősége).

Programunkat minden esetben kedvelt és nagy népszerűségnek örvendő idegenvezetőnk, Tóth-Deme Zsuzsanna vezeti.

 

Az 5. nap programja csak a június végi és szeptemberi időpontok eseteben valósul meg!

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Félpanzió
jún. 27.
Részvételi díj:
437.000 HUF (1.196,94 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Bécs 07:35 - Malaga 11:00 (FR 590) Transzfer kényelmes autóbusszal Budapestről az éjszakai órákban Bécs/Schwechat repülőtérre Hazautazás (7. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (07.04.!!!) (W6 2390)
okt. 18.
Részvételi díj:
299.500 HUF (820,33 EUR)
Granada kirándulás:
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alhambra vezetéssel, belépővel :
24.500 HUF (67,11 EUR)
Córdobai kirándulás:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Sevillai kirándulás:
29.500 HUF (80,80 EUR)
1 ágyas felár:
62.000 HUF (169,82 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Gibraltári kirándulás és Ronda (+minibusz 35 EUR):
27.000 HUF (73,95 EUR)
Malaga bor, ibériai sonka és tapas kostoló:
19.500 HUF (53,41 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:00 - Malaga 09:40 (W6 2389) Hazautazás (6. nap) Malaga 22:15 - Budapest 01:40 (10.24.!!!) (W6 2390)
nov. 14.
Részvételi díj:
322.000 HUF (881,96 EUR)
Granada kirándulás:
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alhambra vezetéssel, belépővel :
24.500 HUF (67,11 EUR)
Córdobai kirándulás:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Sevillai kirándulás:
29.500 HUF (80,80 EUR)
1 ágyas felár:
83.000 HUF (227,34 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Gibraltári kirándulás és Ronda (+minibusz 35 EUR):
27.000 HUF (73,95 EUR)
Malaga bor, ibériai sonka és tapas kostoló:
19.500 HUF (53,41 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

 A novemberi program kivételével, 3 ágyas szoba pótágyán kizárólag 12 év alatti gyermek lehet.

Utazás: menetrendszerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés:
5 / 6 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás:
5x / 6x félpanzió


BBP biztosítás: részletek: ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt! 


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 90 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 17 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak! Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


 Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 23.000 Ft / 64 EUR/fő (04.26., 05.17., 10.18., 11.14.)

*15-24 fő esetén: 28.000 Ft / 77 EUR/fő (06.26., 09.18.)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani.


A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat!


Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- repülőjegyet

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 5 vagy 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 5x vagy 6x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora)

- alapprogram szerinti programokat és városnézéseket 

- transzfert a repülőtérről a szállodába

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

 

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege az utazás indulásáig minimálisan változhat 

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alapprogramon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondási biztosítást


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Program tervezett útvonala

ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL program idegenvezetői

Tóth-Deme Zsuzsanna
Tóth-Deme Zsuzsanna

Hangolódó videó

TENERIFE: AZ ÖRÖK TAVASZ SZIGETE

8 nap/ 7 éj
474 500 Ft

NYÁRBÚCSÚZTATÓ BARCELONÁBAN

4 nap/ 3 éj
299 500 Ft

ANDALÚZIA ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL 6 NAP/5 ÉJ

6 nap/ 5 éj
354 500 Ft