Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

 „Hogyan foglalhatok biztonságban és a legnagyobb kedvezményekkel?”

 Többféle lehetőséget is kínálunk Önnek és dönthet róla, hogy melyik kedvezőbb az Ön számára! Amennyiben rendelkezik már utalvánnyal, alább olvashatja a vonatkozó kedvezményeket.

 

Az alábbi kedvezményrendszer a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda által szervezett programokra vehető igénybe.

A kiválasztott program indulását megelőző 60 napon kívül történő jelentkezés esetén érvényesíthető. (Kivéve a januárban és februárban induló útjaink esetében - ezeknél a programoknál 20 napon kívüli foglalás esetén érvényesíthető a előfoglalási kedvezmény.) Csak az indulás előtti 60. napon esedékes a 40%-os előleg rendezése, majd indulás előtt 35 nappal fizetendő a szerződés szerinti hátralék összege. A kedvezmények a tényleges befizetés időpontja alapján igényelhetők!


KOCKÁZATMENTES 0 Ft-os ELŐJELENTKEZÉS


TÖRZSUTASAINK RÉSZÉRE: 

2024.04.01-től leadott megrendelések esetén: 5% (maximum 14.000 Ft / 38 EUR/fő)

 

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

3% ONLINE KEDVEZMÉNY
 A www.zseppelin.hu weboldalunkon keresztül online leadott megrendelésekre, mely az előfoglalási kedvezménnyel együtt is érvényesíthető.

8% EGYÖSSZEGŰ FIZETÉS KEDVEZMÉNYE
 
A megrendelés visszaigazolása alapján a fizetési határidő megtartásával, teljes összegben kifizetett foglalás alapján érvényesíthető maximum 24.000 Ft / 65 EUR/fő összegig, mely más kedvezményekkel nem összevonható. 
Ezen kedvezményünk programfüzetünkben és honlapunkon megjelent ajánlataink alapján olyan utazásokra/megrendelésekre érvényesek, mely a jelentkezés időpontjától számított 8 napon belül a foglalás értékének 100%-a teljes összegben pénzügyileg rendezésre kerül és a választott program a megrendelés időpontjától számított 60 napon kívül indul.

 

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díj összegéből (fakultatív programok árából és felárakból nem) értendők, azok összevonásával igénybevehető kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a maximum 24.000 Ft / 65 EUR/fő összeget.

Törzsutasnak tekinthető, aki a jelentkezés évétől számított 36 hónapon belül legalább egy alkalommal utazott a Z(s)EPPELIN Programokon.

100% ÁRFOLYAMGARANCIA A ZSEPPELIN PROGRAMOKRA!

Részletek ITT.

 

ELŐJELENTKEZÉS ÉS ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

2024.01.01-től induló utak esetében 2024.01.01-2024.03.31 között írásban megkötött utazási szerződésekre vonatkozóan. 

TÖRZSUTASAINK RÉSZÉRE: 

 7% (maximum 18.000 Ft / 49 EUR/fő) 2024.01.01.-2024.03.31. közötti foglalás esetén

 ÚJ UTASAINK RÉSZÉRE: 5% (maximum 14.000 Ft / 38 EUR/fő) 2024.01.01.-2024.03.31. közötti foglalás esetén

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díjából kerülnek levonásra, az egészen 2024.01.01.-2024.03.31 között írásban leadott megrendelésekre vonatkozóan. Fontos, hogy a kedvezményre való jogosultsághoz csak magát a foglalást szükséges elküldeni a megadott határidőig, a kedvezmény akkor is érvényesíthető, ha irodánk visszaigazolása, vagyis az elkészült szerződés később érkezik! (Ha azonban a szerződésben jelölt előleg vagy teljes összeg kiegyenlítése nem történik meg a szerződésen jelölt előleg fizetési határidő lejártáig, a kedvezmény nem érvényesíthető)
Az Utas által történő útlemondás, vagy útlemondással járó módosítás esetén a kedvezmény nem „vihető át” másik foglalásra!


 AMENNYIBEN UTAZÁSI UTALVÁNNYAL RENDELKEZIK

other_704_38501_ajandekutalvany_karacsony.jpg

Keresse fel kollégáinkat.