Hírek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

Több mint 170-féle körutazás a Z(s)eppelin idei kínálatában

Több mint 170-féle körutazás a Z(s)eppelin idei kínálatában

Több mint 170 program és 500-nál is több indulási időpont közül választhatnak az idén a Z(s)eppelin Utazási Iroda utasai, a gazdag kínálatban hét teljesen új utazási termék is szerepel.

Megjelent a körutazásokat, pihenéssel kombinált körutazásokat és városlátogatásokat szervező utazási iroda idei évi katalógusa. A programfüzetek február végéig az utaztató összes értékesítő partnerénél elérhetőek lesznek. A teljes árualap weboldalukon keresztül is böngészhető.

„Ötszáznál is több indulási időpontban több mint 170 programmal várjuk az idén utasainkat” – tájékoztatta szerkesztőségünket Zsebők Tamás irodavezető.

Árualapjukban a már jól bejáratott termékek mellett 7 teljesen új körutazás is megtalálható: Provence és Bordeaux repülővel, Izland 8 napos nagykörutazás, Srí Lanka és a Maldív-szigetek, Baltikum nagykörutazás és Helsinki, Természet és kultúra: Maros menti vízitúra, Nyárbúcsúztató Tenerifén, Nyárbúcsúztató Párizsban.

A szakember a kulturális körutazások piacán a tavalyi évet is jellemző, élénk keresletre számít. Mint elmondta, a hangulat egyértelműen pozitív, az év eleje kiemelkedő foglalási számokat hozott. Tavaszi csoportjaik szinte kivétel nélkül teljes csoportlétszámmal beteltek és május végéig garantáltan indulnak.

Rövidesen elérhetővé válik UTAZÁS APP applikációjuk, amely eleinte a programok részleteinek megtekintésére és a foglalás elindítására lesz hivatott, a későbbiekben pedig számtalan kényelmi lehetőséget kínál majd és előnyöket ad az ezen keresztül foglaló utasoknak.


Forrás: turizmus.com