PORTUGÁLIA NAGYKÖRUTAZÁS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

PORTUGÁLIA NAGYKÖRUTAZÁS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Csillagtúrák Lisszabonból, Lisszabontól Portóig, hajóval a Douro folyón

Időjárás:

booked.net booked.net

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

10 nap/ 9 éj
644 500 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS

7 nap/ 6 éj
269 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

VELENCE - PADOVA - TREVISO

3 nap/ 2 éj
114 500 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
99 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
25 600 Ft

ÉSZAK-OLASZORSZÁGI TÓVIDÉK

6 nap/ 5 éj
213 000 Ft

A SALZKAMMERGUTI TAVAKTÓL A KÖNIGSSEE-IG

4 nap/ 3 éj
121 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
367 000 Ft

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

12 nap/ 11 éj
477 000 Ft

Képgaléria | PORTUGÁLIA NAGYKÖRUTAZÁS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás - PORTUGÁLIA NAGYKÖRUTAZÁS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

1. nap: Budapest–Lisszabon (30 km)

Elutazás menetrendtől függően repülővel Lisszabonba. Transzfer a szállodába, ahol 4 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében ismerkedünk az óceánparton fekvő Estoril-al. Pihenés a tengerparton. 

2. nap: Lisszabon (60 km)

Reggelit követően autóbusszal Lisszabonba indulunk, ismerkedünk Európa egyik legszebb fővárosával. Először a Tejo folyó torkolatánál fekvő Belém városrészbe érkezünk meg, mely szorosan kapcsolódik a tengeri felfedezések korához. Meglátogatjuk az 1501-ben épült Mánuel-stílusú Jeromos-kolostor templomát, mely szintén a világörökség része, majd kívülről láthatjuk még a Belém Tornyot és a Felfedezések Emlékművét. Az óvárosba megyünk, és felsétálunk a dombtetőre épült Szt. György-várhoz, ahonnan csodás kilátás nyílik Lisszabon városára és a Tejo folyóra. Ezután a város legrégebbi részén, szinte középkori hangulatot árasztó Alfama negyeden keresztül sétálunk le újra az alsóvárosba. Buszos városnézésünk során megismerhetjük még a Rossio és a Restauradores teret, valamint Lisszabon legelegánsabb utcáját, a Liberdade sugárutat, melyet Pombal márki műemléke zár le. Délután az 1998-as világkiállítás helyén épült modern városrészbe látogatunk, ahol érdemes meglátogatni az Oceanariumot. Késő délután autóbusszal térünk vissza szálláshelyünkre Estorilba.

3. nap: Sintra - Cabo da Roca – Cascais (55 km)

Reggeli követően szabadidejében pihenhet az óceán parton, élvezheti a fürdőzés örömeit vagy kirándulásra hívjuk!  Fakultatív ajánlatunk: Európa legnyugatibb pontja felé indulunk. Sintrában meglátogatjuk az óvárosi Királyi Palotát, majd a közelben lévő dombtetőn elhelyezkedő színes Pena-palotát. A folyamatos szél járta Cabo da Roca világító tornya utunk célpontja, ahol a végtelen óceán látványában gyönyörködhetünk.  Utunkat folytatva pihenőt teszünk a nagyon látványos Guincho strandon, és megállunk a Pokol szája (Boca do Inferno) nevű sziklánál.  Cascaisba hangulatos tengerparti kisvárosba érkezve pihenőt tartunk. Ez a festői kisváros egyszerre a halászok és a királyok, valamint a turisták otthona. Estorilba visszaérkezve szabadidő, pihenés a tengerparton.

4. nap: Évora (300 km)

Lisszabon mellett elhaladva a modern, 14 km hosszú Vasco da Gama hídon kelünk át és utazunk a Világörökség részének nyilvánított Évora, Portugália egyik legszebb, középkori várfallal körülvett települése felé, mely egyben a parafaültetvényekben gazdag Alentejo tartomány fővárosa is. A múzeumváros legérdekesebb látnivalói a régi vízvezeték, melynek ívei alá házakat építettek, a Diana-templom, Portugália legjelentősebb római kori építménye, a 12. századi román-gótikus stílusú katedrális, valamint a Szent Ferenc-templom meghökkentő csontkápolnája. Szabadidőnkben kedvünkre bolyonghatunk a városka hangulatos, szűk utcáinak fehér házai között, és ha elfáradtunk, egy finom ebéd vagy egy erős kávé mellett pihenhetjük ki magunkat valamelyik tér éttermének vagy kávézójának teraszán. Hazaútban a Tejo folyó túloldalán található Krisztus szobornál tartunk pihenőt, majd az Április 25. hídon keresztül utazunk vissza szálláshelyünkre.

5. nap: Óbidos – Nazaré – Batalha - Fatima - Coimbra (291 km)

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat, és Portugália középső részének meghódítására indulunk. Első állomásunk Óbidos, egy kis dombra épült varázslatos középkori városka, melyet tökéletes épségben fennmaradt városfal vesz körül. Következő célpontunk, Nazaré nemrég még egyszerű kis halászfalu volt, ma Portugália egyik legkedveltebb üdülőhelye, mely népszerűségét csodálatos fekvésének és széles fövenyes tengerpartjának köszönheti.  Rövid utazás után megérkezünk Batalhába, ahol meglátogatjuk a 14. és 16. század között épült, ma a Világörökség részét képező templomot és kolostort. Ezután az ország legfontosabb vallási kegyhelyére, az 1917. évi Szűz Mária-jelenés helyén épült Fátima városba látogatunk, ahol többek között felkereshetjük a jelenések kápolnáját, a régi és a közelmúltban elkészült modern bazilikát.  Szállásunk Coimbra-ban lesz.

6. nap: Coimbra – Porto (120 km)

Reggelit követően Coimbra városával ismerkedünk, mely a legfontosabb kulturális központja Portugáliának és a 12. században függetlenné váló Portugáliának egy ideig a fővárosa volt. Itt található Portugália és egyben Európa egyik legrégebbi egyeteme is. Meglátogatjuk a román stílusú régi katedrálist és az egyetemet is gazdagon díszített 18. századi királyi könyvtárával. Porto felé utazunk tovább délután, ahol szállásunk 2 éjszakán át lesz.

7. nap: Porto

Reggelinket elfogyasztva meglátogatjuk az eredetileg gótikus stílusban épült Szent Ferenc-templomot és kolostort, amely egyben Portugália leggazdagabb aranyozott barokk fafaragásokkal díszített temploma is. Városnézésünk során idegenvezetőnkkel láthatjuk a város fő nevezetességeit: a város Katedrálisa, a Szent Ferenc-templom, közelben az egykori Tőzsdepalota, a folyóparti Ribeira-negyed.  A Douro folyó túloldalára átkelve ellátogatunk Vila Nova de Gaia város pincészeteinek egyikébe, ahol megkóstolhatjuk a híres portói bort. Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulásra hívjuk a Douro folyón, annak torkolatáig. A hajóról szép kilátás nyílik a folyó egymással szemközti meredek partjain épült két város, Porto és Vila Nova de Gaia régi épületeire, valamint az azokat összekötő régi és új hidakra. Hajónkkal a Douro folyó torkolatáig utazunk. Késő délután szabadidejében vásárolhat, élvezheti a város hangulatát.

8. nap: Porto-Budapest

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

 

Minimális létszám: 15 fő.  Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást nem tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Árinformációk

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
szept. 22.
Részvételi díj:
449.500 HUF (1.231,18 EUR)
1 ágyas felár:
133.000 HUF (364,29 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
65.000 HUF (178,04 EUR)
Sintra-Cabo da Roca-Cascais kirándulás (+belépőjegy a helyszínen):
9.500 HUF (26,02 EUR)
Hajózás a Douro folyón :
16.000 HUF (43,82 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
7x vacsora felár:
66.500 HUF (182,14 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:20 - Lisszabon 09:20 (FR 8859) Hazautazás (8. nap) Porto 08:50 - Budapest 13:10 (FR 4244)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

További információ:

Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 
7 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 
7x reggeli


BBP biztosítás: részletek: ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt! 


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 EUR

Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 35.000 Ft / 96 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

8nap 7éj

Időpontok

514 500 Ft/fő
Garantált indulás! Repjegy lekérésre!

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

HOSSZÚ HÉTVÉGE LISSZABONBAN

4 nap/ 3 éj
328 000 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA - repülővel

6 nap/ 5 éj
420 500 Ft
Utazás:
Repülővel
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
szept. 22.
Időtartam
8 nap/ 7 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
514 500 Ft
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:20 - Lisszabon 09:20 (FR 8859) Hazautazás (8. nap) Porto 08:50 - Budapest 13:10 (FR 4244) Garantált indulás! Repjegy lekérésre!

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Csillagtúrák Lisszabonból, Lisszabontól Portóig, hajóval a Douro folyón

Elutazás menetrendtől függően repülővel Lisszabonba. Transzfer a szállodába, ahol 4 éjszakán keresztül szálláshelyünk lesz. Repülő menetrend függvényében ismerkedünk az óceánparton fekvő Estoril-al. Pihenés a tengerparton. 

Reggelit követően autóbusszal Lisszabonba indulunk, ismerkedünk Európa egyik legszebb fővárosával. Először a Tejo folyó torkolatánál fekvő Belém városrészbe érkezünk meg, mely szorosan kapcsolódik a tengeri felfedezések korához. Meglátogatjuk az 1501-ben épült Mánuel-stílusú Jeromos-kolostor templomát, mely szintén a világörökség része, majd kívülről láthatjuk még a Belém Tornyot és a Felfedezések Emlékművét. Az óvárosba megyünk, és felsétálunk a dombtetőre épült Szt. György-várhoz, ahonnan csodás kilátás nyílik Lisszabon városára és a Tejo folyóra. Ezután a város legrégebbi részén, szinte középkori hangulatot árasztó Alfama negyeden keresztül sétálunk le újra az alsóvárosba. Buszos városnézésünk során megismerhetjük még a Rossio és a Restauradores teret, valamint Lisszabon legelegánsabb utcáját, a Liberdade sugárutat, melyet Pombal márki műemléke zár le. Délután az 1998-as világkiállítás helyén épült modern városrészbe látogatunk, ahol érdemes meglátogatni az Oceanariumot. Késő délután autóbusszal térünk vissza szálláshelyünkre Estorilba.

Reggeli követően szabadidejében pihenhet az óceán parton, élvezheti a fürdőzés örömeit vagy kirándulásra hívjuk!  Fakultatív ajánlatunk: Európa legnyugatibb pontja felé indulunk. Sintrában meglátogatjuk az óvárosi Királyi Palotát, majd a közelben lévő dombtetőn elhelyezkedő színes Pena-palotát. A folyamatos szél járta Cabo da Roca világító tornya utunk célpontja, ahol a végtelen óceán látványában gyönyörködhetünk.  Utunkat folytatva pihenőt teszünk a nagyon látványos Guincho strandon, és megállunk a Pokol szája (Boca do Inferno) nevű sziklánál.  Cascaisba hangulatos tengerparti kisvárosba érkezve pihenőt tartunk. Ez a festői kisváros egyszerre a halászok és a királyok, valamint a turisták otthona. Estorilba visszaérkezve szabadidő, pihenés a tengerparton.

Lisszabon mellett elhaladva a modern, 14 km hosszú Vasco da Gama hídon kelünk át és utazunk a Világörökség részének nyilvánított Évora, Portugália egyik legszebb, középkori várfallal körülvett települése felé, mely egyben a parafaültetvényekben gazdag Alentejo tartomány fővárosa is. A múzeumváros legérdekesebb látnivalói a régi vízvezeték, melynek ívei alá házakat építettek, a Diana-templom, Portugália legjelentősebb római kori építménye, a 12. századi román-gótikus stílusú katedrális, valamint a Szent Ferenc-templom meghökkentő csontkápolnája. Szabadidőnkben kedvünkre bolyonghatunk a városka hangulatos, szűk utcáinak fehér házai között, és ha elfáradtunk, egy finom ebéd vagy egy erős kávé mellett pihenhetjük ki magunkat valamelyik tér éttermének vagy kávézójának teraszán. Hazaútban a Tejo folyó túloldalán található Krisztus szobornál tartunk pihenőt, majd az Április 25. hídon keresztül utazunk vissza szálláshelyünkre.

Reggeli után elhagyjuk a szállásunkat, és Portugália középső részének meghódítására indulunk. Első állomásunk Óbidos, egy kis dombra épült varázslatos középkori városka, melyet tökéletes épségben fennmaradt városfal vesz körül. Következő célpontunk, Nazaré nemrég még egyszerű kis halászfalu volt, ma Portugália egyik legkedveltebb üdülőhelye, mely népszerűségét csodálatos fekvésének és széles fövenyes tengerpartjának köszönheti.  Rövid utazás után megérkezünk Batalhába, ahol meglátogatjuk a 14. és 16. század között épült, ma a Világörökség részét képező templomot és kolostort. Ezután az ország legfontosabb vallási kegyhelyére, az 1917. évi Szűz Mária-jelenés helyén épült Fátima városba látogatunk, ahol többek között felkereshetjük a jelenések kápolnáját, a régi és a közelmúltban elkészült modern bazilikát.  Szállásunk Coimbra-ban lesz.

Reggelit követően Coimbra városával ismerkedünk, mely a legfontosabb kulturális központja Portugáliának és a 12. században függetlenné váló Portugáliának egy ideig a fővárosa volt. Itt található Portugália és egyben Európa egyik legrégebbi egyeteme is. Meglátogatjuk a román stílusú régi katedrálist és az egyetemet is gazdagon díszített 18. századi királyi könyvtárával. Porto felé utazunk tovább délután, ahol szállásunk 2 éjszakán át lesz.

Reggelinket elfogyasztva meglátogatjuk az eredetileg gótikus stílusban épült Szent Ferenc-templomot és kolostort, amely egyben Portugália leggazdagabb aranyozott barokk fafaragásokkal díszített temploma is. Városnézésünk során idegenvezetőnkkel láthatjuk a város fő nevezetességeit: a város Katedrálisa, a Szent Ferenc-templom, közelben az egykori Tőzsdepalota, a folyóparti Ribeira-negyed.  A Douro folyó túloldalára átkelve ellátogatunk Vila Nova de Gaia város pincészeteinek egyikébe, ahol megkóstolhatjuk a híres portói bort. Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulásra hívjuk a Douro folyón, annak torkolatáig. A hajóról szép kilátás nyílik a folyó egymással szemközti meredek partjain épült két város, Porto és Vila Nova de Gaia régi épületeire, valamint az azokat összekötő régi és új hidakra. Hajónkkal a Douro folyó torkolatáig utazunk. Késő délután szabadidejében vásárolhat, élvezheti a város hangulatát.

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, igény szerint a még nem látott objektumok felkeresése idegenvezetőnkkel majd transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre.

 

Minimális létszám: 15 fő.  Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején!  Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a repülőtéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást nem tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
szept. 22.
Részvételi díj:
449.500 HUF (1.231,18 EUR)
1 ágyas felár:
133.000 HUF (364,29 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
65.000 HUF (178,04 EUR)
Sintra-Cabo da Roca-Cascais kirándulás (+belépőjegy a helyszínen):
9.500 HUF (26,02 EUR)
Hajózás a Douro folyón :
16.000 HUF (43,82 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
7x vacsora felár:
66.500 HUF (182,14 EUR)
JÁRATINFORMÁCIÓ: Kiutazás (1. nap) Budapest 06:20 - Lisszabon 09:20 (FR 8859) Hazautazás (8. nap) Porto 08:50 - Budapest 13:10 (FR 4244)
Fakultatív programjaink indulási létszáma a legtöbb programunk esetében min. 20 fő. Amennyiben a fakultatív programra jelentkezők száma nem éri el a 20 főt, abban az esetben irodánk a program megvalósulását nem garantálja!

Utazás: menetrend szerinti repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 
7 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 
7x reggeli


BBP biztosítás: részletek: ITT.
730 Ft/nap/fő (Classic)
950 Ft/nap/fő (Premium BBP)
1200 Ft/nap/fő (Privileg BBP)


Útlemondási biztosítás: az alapár 3%-a. Részletek ITT.
Felhívjuk figyelmét, hogy az útlemondási szolgáltatás kötése nem kötelező, de javasolt! 


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 EUR

Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 35.000 Ft / 96 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre az indulást megelőző 35. napon. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Program tervezett útvonala

HOSSZÚ HÉTVÉGE LISSZABONBAN

4 nap/ 3 éj
328 000 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA - repülővel

6 nap/ 5 éj
420 500 Ft