Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Élmény
Ajándékba
ajándékutalvány

Z(s)EPPELIN ajándékutalvány

Szeretne életre szóló élményt adni, ahol maga a várakozás is örömteli? Ajándékozzon Z(s)EPPELIN ajándékutalványt szeretteinek, legyenek a természet, a történelem, a pihenés, az egzotikus kultúrák, a gasztronómia, vagy éppen az autók szerelmesei – a Z(s)EPPELIN Programokon kényelemben és biztonságban, magyar idegenvezetővel fedezhetik fel az áhított várost vagy országot! Karácsonyra, húsvétra, ballagásra, esküvőre, születésnapra, évfordulóra, vagy egyszerűen csak úgy... szeretetből! Laminált, dekoratív ajándékutalványunk igény szerint névre szóló, a rajta szereplő köszöntőszövegről pedig Ön dönt!

Hogyan rendelheti meg az ajándékutalványt?

Egyszerűen honalpunkon keresztül. További kérdés esetén e-mailben vagy telefonon tudunk válaszolni: utazas@zseppelin.hu, telefonon:
06 62 426 084

Tovább az űrlaphoz

Amire szükségünk lesz az utalvány kiállításhoz:

A megrendelő (ajándékozó) nevére, postai kézbesítés esetén a lakcímére, telefonszámára, az ajándékozott(ak) nevére, az utalványon szereplő köszöntő szövegére és az ajándékozni kívánt összegre vagy a kiválasztott konkrét utazás nevére és időpontjára (Ön dönt).

Az ajándékutalványok elkészítési ideje:

Munkanapokon, az Ön befizetésétől számított 48 órán belül elkészül, melyet elsőbbségi postai küldeményként adunk fel, vagy akár személyesen is felveheti szegedi irodánkban! (Hogy az ajándékutalvány időben célba érjen Önhöz, javasoljuk, hogy mielőbb írjon irodánknak, azonban előzetes egyeztetés után előfordulhat, hogy lehetőségünk van utalványát a helyszínen rögtön, fél óra alatt kiállítani! Az aktuális várakozási időről kérjük érdeklődjön telefonon!)

paris-montage
határidő

Meddig és mire érvényes az összeg alapú ajándékutalvány?

1 évig érvényes, szabad helyek függvényében belföldi és külföldi programjainkra egyaránt, melyet kérésre további fél évvel tudunk meghosszabbítani! A lejárati határidőig elegendő az ajánlatokból kiválasztott utazást lefoglalni, maga a program adott esetben több hónappal később is indulhat!

Igénylő adatai:

Átvétel:

Fizetési mód:

Ajándékozott adatai:

Sablonok:

A zseppelin.hu weboldalon a közvetlen linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem, hogy 16. életévemet betöltött személy vagyok.