ÁRFOLYAM GARANCIA A ZSEPPELIN PROGRAMOKHOZ


Az idei esztendő rámutatott arra, mennyire sérlükeny a hazai fizetőeszközünk, szeretett forintunk. Az elmúlt időszakban egyre több Utasunk keresett meg bennünket az árfolyam módosításokból adódó árváltozások okán, hogy rendelkeznek euróval, így Ők szeretnének euróban fizetni. Miként tudjuk megoldani ezt a számukra? A megoldás az idei esztendőben az ünnepi programjainkkal kezdődően már lehetséges!

Irodánk a 2022/2023' ünnepi programjait már euróban is meghirdette, így Utasainknak lehetőségük van forintban, vagy euróban fizetniük egyéni döntésük alapján.

Amennyiben Ön úgy gondolja, hogy kedvezőbb ha az utazás összegét euróban rendezi, nincs más dolga, mint azt a megrendelésekor jelzi irodánknak. A weboldali fejlesztés is rövidesen készen lesz, hogy a megrendelést is már euróban tudja kezelni (utólagos módosításra nincs lehetőség).

Az euróban elküldött megrendelését irodánk euróban igazolja vissza, így az utazási szerződés euróban jön létre. Az euróban létrejött utazási szerződésekre irodánk ÁRFOLYAM-GARANCIÁT VÁLLAL az euró/forint keresztárfolyam világpiaci mozgástól függetlenül!

Önnek nincs más dolga, csak a döntés meghozatala az ÁRFOLYAM GARANTÁLT EURO ÁRAK mellett.

Amennyiben a forintos árakon rendeli meg utazását, köti meg utazási szerződését, úgy irodánk az indulást megelőző 20-25 napban vizsgálja meg a 2022. szeptember hónapban kalkulált árait, miként tér el az adott pillanatban vállalható árfolyamtól a kalkulált keresztárfolyam.

Az eurós árak azon programjainknál érhetőek el, ahol a külföldi szolgáltatások elszámolása euro alapú, függetlenül az érintett célterületek földrajzi helyzetétől, euro zónáktól.

Nagyon reméljük, hogy ezen lehetőséggel sok Utasunknak tesszük lehetővé a kockázatmentes utazását, áraink garantált érvényesítését.

Várjuk Önt is a fedélzeten,
Z(s)EPPELIN Programok - Az Utazás Kultúrája

 

TOVÁBBI ÉRVÉNYES KEDVEZMÉNYEINKRŐL IDE KATTINTVA TÁJÉKOZÓDHAT.