Hírek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

ZALA MEGYEI LÁNY AZ ORSZÁG TÜNDÉRSZÉPE

Több hónapnyi izgalom, regionális és országos forduló után, szeptember 8-án véget ért a 2022-es Tündérszépek szépségverseny. A Mediaworks Hungary negyedik alkalommal rendezte meg a nagy népszerűségnek örvendő megméretést, amelynek főnyereménye az idén egy életre szóló élmény, egy kétfős all inclusive egzotikus álomutazás volt Dubajba. Több mint 700 jelentkező közül idén a Zala megyei, 18 éves Pesti Viktória fejére került a királynői korona.
A királynő utazását a Magyar Brands díjas, Év Utazási Irodája 2021 Z(s)eppelin Utazási iroda biztosítja és szervezi.

Az ország legszebb lányai megyéjük képviseletében már kora reggeltől készülődtek, hogy délután a zsűri előtt a lehető legragyogóbb formájukat mutathassák.

Az idén a zsűri elnöke Rábaközi Andrea modell, manöken, tanár volt. Mellette Vastag Csaba Fonogram-díjas énekes és Illés Csaba, a Mediaworks Hungary Zrt. marketing-, PR- és kreatív igazgatója, továbbá Bodri Krisztina 2007-es szépségkirálynő, az Infubar Esztétikai Központ ügyvezetője és Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary győztese, a Tündérszépek rendezvény háziasszony-mentora döntött arról, kik lesznek a győztesek. A megyei lapok olvasói a közönségkedvencről szavaztak. A szépségeket Eper Márton, a Hír TV műsorvezetője konferálta fel a döntő házigazdájaként.

Több mint 700 hölgyért izgultak az elmúlt hónapokban szeretteik, barátaik, rajongóik, hiszen azok, akik most a döntőben ragyogtak, több fordulón keresztül jutottak el idáig. Végül a zsűri döntése nyomán Szabó Orsolya, a 2021-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Pesti Viktóriának Zala megyéből. Két udvarhölgye a Pest megyei Magda Liliána, valamint a szintén Pest megyei Fehér Fanni lett. Közönségdíjasként a Nógrád megyei Pozsgai Florentina győzedelmeskedett.

A négy díjazott nyereménye egy-egy prémium márkájú, csúcskategóriás mobiltelefon, kozmetikai és szépészeti csomagok, a királynő nyereménye pedig egy éltre szóló élményt nyújtó, két főre szóló egzotikus álomutazás volt, amelyet a Magyar Brands díjas - Év Utazási Irodája 2021 - Z(s)eppelin Utazási Iroda biztosít a győztes számára.

Az összes döntős megkapta ajándékba a Kárpáti Rebeka által tervezett KINDA Clothing márkájú, bronzszínben pompázó estélyi ruháját és a Muse de la Mer türkizkék fürdőruháját Vereb-Horváth Eszter tervezésében. A lányok Biola-szépségcsomagokkal is gazdagodtak.

A Tündérszépek országos szépségverseny idén is a Mediaworks 19 megyei lapjában és azok online felületein zajlott. Az olvasók minden megyében megválasztották az ottani nyertest, majd e lányok közül az országos döntőben a szakmai zsűri egy rangos díjátadó műsor keretében választotta ki az idei királynőt és két udvarhölgyét.