Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Z(s)EPPELIN Törzsutas Klub

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

 Zseppelin Utasok Klubja zárt Facebook csoport

„Az utazások végén találkoznak azok, akik szeretik egymást ” Stephen King
Mi sem szebb annál mint tartozni valahová, valakihez.... ezen gondolatok mentén hozta létre a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda lelkes törzsutasai részére a "Z(s)eppelin Utasok Klubja" zárt csoportját, ahol kedves utasok számára adunk lehetőséget a közös emlékek, szerzett szép élmények és fényképek megosztására az egymással való kapcsolat tartásra. Oly sokszor kapunk kedves Utasainktól megkeresést, hogy adjuk meg az elérhetőségét egyes utastársaknak, melyet természetesen nem tehetünk meg, azonban itt, ezen zárt klubban könnyen találhatnak kedves utasaink egymásra a közös élmények mentén.
Jelen csoport kizárólag Utasaink részére létrehozott oldal, így kérjük a Z(s)EPPELIN Utazási Irodával a már megszokott módon vegyék fel a kapcsolatot e-mailen, telefonon, hivatalos Zseppelin Utazási Iroda Facebook oldalon, weboldali chat lehetőségeinken.

Csatlakozzon Ön is Törzsutasaink klubjához és értesüljön kedvezményeinkről időben!