Hírek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

ISMÉT A ZSEPPELIN AZ ÉV UTAZÁSI IRODÁJA!

ISMÉT A ZSEPPELIN AZ ÉV UTAZÁSI IRODÁJA!

2021 év közönségszavazatai alapján a 2021 esztendő utazási irodája ismét a Z(s)eppelin Utazási iroda

Átadták Az utazó magazin 2021 legjobb turisztikai szolgáltatóinak járó rangos kitüntetéseket hétfőn a Corinthia Hotel Budapest szállodában, ahol a legjobb magyar belföldi és határontúli szálláshelyek és magyar éttermek mellett a legjobb magyar utazásszervező irodát, a Z(s)eppelint díjazták.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a díjátadón örömét fejezte ki, hogy az Utazó Magazin magazin a külhoni magyar turisztikai szolgáltatókra is kiterjesztette a versenyt. Fontosnak nevezte, hogy az egységes Kárpát-medencében való gondolkodás az élet egyre több területén megjelenjen.

Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese arról beszélt: a verseny is azt mutatja, hogy a turizmusért tett erőfeszítések a nehéz körülmények ellenére sikeresek, a szakma az új kihívások közepette jobban és többet teljesít, az emberek pedig utazni akarnak. Az MTÜ-nek a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtól (NTAK) naponta érkező statisztikák alapján pontos információja van a vendégek költéseiről, tartózkodási helyéről, idejéről, illetve a küldő országról - jelezte Bődi Ivett vezérigazgató-helyettes, hozzátéve: a vendégek által legjobban kedvelt szolgáltatókat a magazin elismerései tükrözik.

Érsek M. Zoltán főszerkesztő elmondta, hogy az idén is 30 kategóriában adtak át elismeréseket. Számtalan elismerés mellett az év utazási irodája a Z(s)eppelin Utazási Iroda lett.

A díjakat 2022. július 18-án Budapesten Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára és Bődi Ivett, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgató-helyettese, valamint Érsek M Zoltán, Az Utazó magazin főszerkesztője adták át Zsebők

A díjazott szolgáltatók 2021-ben az alábbiak:

Az év családbarát szállodája a Kolping Hotel Spa & Family Resort lett

Az év állatbarát szállodája a Dráva Hotel Thermal Resort

Az év felnőttbarát szállodája a Duna Relax & Event Hotel

Az év wellness szállodája a Hotel Golden Lake Resort

Az év gyógyszállodája elismerést a Hotel Karos Spa

Az év üzleti szállodája díjat a Corinthia Hotel Budapest

Az év városi szállodája díjat a Hotel Budapest kapta

Az év turisztikai üzemeltetője az Eventrend Group

Az év turisztikai szervezete a Nyíregyházi Turisztikai Nonprofit Kft.

Az év turisztikai szakembere Géher Zoltán szállodaigazgató

Az év turisztikai városa Szeged lett

Az év légitársasága a Wizzair

Az év utazási irodája a Z(s)eppelin Utazási Iroda

Az év fürdője a Hungarospa Hajdúszoboszló

Az év víziparkja az Aquaworld

Az év fővárosi étterme az És

Az év szállodai étterme a Láng Bistro & Grill (Hilton Budapest)

Az év vidéki étterme a balatonszemesi Kistücsök

Az év határon túli területekre utaztató irodája a Kárpáteurópa Utazási Iroda

Az év erdélyi magyar szálláshelye a Gyimesi Skanzen Panzió

Az év erdélyi magyar étterme a Pethő Étterem

Az év felvidéki magyar szálláshelye a Kék hal étterem és panzió

Az év felvidéki magyar étterme a St. Petrus Vini

Az év vajdasági magyar szálláshelye a Vila Elizabet

Az év vajdasági magyar étterme a Hedera Étterem

Az év muravidéki magyar szálláshelye a Panonska Vas

Az év muravidéki magyar étterme a Pri Lujzi

Az év horvátországi magyar szálláshelye a Piros-Étterem Piros Csizma

Az év horvátországi magyar étterme a Restoran Citadella

A kárpátaljai magyar intézmények, éttermek és szálláshelyek az ukrajnai háborús menekültek ellátásában való aktív részvételért és példás helytállásért kaptak elismerést.

 

2022 év derekára kijelenthetjük, hogy az elmúlt közel 2 és fél esztendő megpróbáltatásai és irodánk, valamint munkatársaink pozitív hozzáállása meghozta gyümölcsét.

2022. július hónapban már szinte kivétel nélkül útra keltek programjaink, szinte minimális volt azon 1-2 csoport száma melyet valamilyen oknál fogva nem tudtunk elindítani, majd a következő augusztus hónapban felülmúljuk a 2019-es esztendő számait!

Augusztus második felében egyidőben 43 csoportunk lesz úton, mely programok zöme már teltházas, alig vannak szabad helyeink ezen időszakra. „Már régen volt olyan időszak az életünkben, amikor egyidőben ennyi csoport, több mint 1600 Utasunk lesz egyidőben úton” – nyilatkozta Zsebők Tamás irodavezető. Hozzátette, hogy az utazási kedv, a foglalások tendenciája szeptemberben is erőteljesen látható, így nagy erőkkel készülnek egy erős nyárutóra, amikor is egészen novemberig tele vannak utazási ajánlatokkal!

Büszkék vagyunk az elért sikereinkre! Büszkék vagyunk a sokszor emberfeletti teljesítményünkre és a munkába vetett hitünkre, mely a számtalan pozitív utasvéleményben tükröződik egy-egy utazásról hazatérve utasaink leveléből, köszönet nyilvánításaiból. Köszönjük!

Várjuk Önt is szeretettel a fedélzeten!

Tisztelettel üdvözli önöket a Zseppelin minden munkatársa nevében Zsebők Tamás irodavezető