Hírek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

Hatalmas útválasztékkal és alacsonyabb árakkal jön az indián nyár

Az ősz már forróság, ezen kívül tömeg nélkül, és a főszezoni áraknál olcsóbban ígér fantasztikus útiélményeket – vallja Zsebők Tamás, a Z(s)eppelin Utazási Iroda tulajdonos-ügyvezetője. Aki azt tapasztalja, hogy az elmúlt két éves időszak alatt a korábbinál is jobban a megbízható utazási irodák felé fordultak az utazni vágyók.

„A Covid idején a Z(s)eppelin először indította útjára beföldi, majd nem magyarországi csoportjait amiatt, hogy megmutassuk: megvagyunk és ott állunk az utasaink mellett, hogy amint lehet, ismét átélhessék az utazás élményét. Mindezt nem pusztán a törzsutasaink értékelték, hanem azok az újabb ügyfeleink is, akik részére a járványhelyzetben felértékelődött az utazási irodák által garantált minőség, valamint biztonság”- fejtette ki Az Utazó magazin olvasói által a 2021-es esztendő legjobb utazási irodájának választott szegedi utazási iroda vezetője. Hozzátéve, a Z(s)eppelin minden külföldi programjához olyan biztosítás kapcsolódik, ami abban az esetben is anyagi biztonságot nyújt, ha valaki nem tudna útra kelni, valamint abban az esetben is, ha valakit külföldön ér utol a betegség.


A cégvezető szerint az az elköteleződés, hogy a járvány idején egy napra sem zártak be, továbbá közben permanensen kommunikáltak az ügyfelekkel, abban az esetben nyerte el méltó jutalmát, amikor tavaly nyáron, ősszel lépcsőzetesen megnövekedett a kereslet a magyarországi, valamint a külföldi utazások iránt.

„Az idei nyárra pedig már a reméltnél is jobban berobbant a szezon. Ami amiatt is örvendetes, mert az ukrajnai háború, ezen kívül a Forint gyengülése okán ennél visszafogottabb keresletnövekedésre számított a szakma. Szerintem abban, hogy az idei nyárra már a járvány előtti szintre emelkedett az utazási kedv, nagyméretű szerepe van annak, hogy a pandémiát követően ez az első olyan év, amikor az emberek úgy érzik, már biztonságban, bátran utazhatnak. Azon felül akadnak olyan külföldi sláger desztinációk, ahol még a Forint romlása mellett sem drágább a nyaralás, mint idehaza, ahol erőteljesen érződik az infláció hatása.”

Ezt mutatja az is, hogy a nyárra megtízszereződött a foglalások száma, miközben szeptemberre, októberre, valamint novemberre is egyre nagyobb számú a jelentkezés. Zsebők Tamás emiatt is tartja fontosnak, hogy mivel a Covid időszakban egyben maradt a Z(s)eppelin csapata, most a kiugróan magas forgalom időszakában is megvannak azok a szakembereik, akik választ tudnak adni azoknak, akik a számukra legjobb kulturális körutazós, városlátogatós, esetleg éppen tengerparti utazásokat keresik. Amelyeknél jól képzett idegenvezetők is gondoskodnak a felhőtlen kikapcsolódásról.

„A klasszikus desztinációk, Görögország, Róma, Dél-Olaszország, Capri, valamint Amalfi, Szardínia, továbbá Korzika, Dalmácia, valamint Montenegró, esetleg éppen Andalúzia mellett olyan izgalmas úticélok is bekerültek a kínálatunkba, mint Vietnám, Laosz, Kambodzsa, valamint a Szicília északi partjainál fekvő Lipari-szigetek. Amit amiatt sem lehet a teljesség igényével felsorolni, mert az igényekre reagálva, ismét a Covid előtti évekhez hasonló módon gazdag kínálatot állítottunk össze az idei nyárra, ezen kívül őszre. Azért, hogy mindenki megtalálja a kedvének, valamint pénztárcájának jó ajánlatot” – fejti ki Zsebők Tamás.