Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

Tisztelettel köszöntjük honlapunkon!

Vállalkozásunkat 1993-ban az idegenforgalom iránti szeretetre, a szakma tiszteletére és a turizmus jövőjében való hitünkre alapoztuk. A kezdetektől jelen voltunk mind a külföldi kiutaztatásban, mind a belföldi üdülés, szállásfoglalás területén. Az évek során eljutottunk oda, hogy kulturális körutazásaink meghatározó szerepet töltenek be a hazai turizmusban. Ezt tartalmas programokkal, kulturált utazással és színvonalas idegenvezetéssel értük el.

 Az ÉV Utazási irodája rangos kitüntetés mellett MagyarBrands díjas a Z(s)EPPELIN!

 MAGYAR BRANDS DÍJAS A Z(S)EPPELIN!

 

Kedves Utasaink,
Ismét nagy öröm és büszkeség tötötte el szívünket! Az ÉV Utazási irodája rangos kitüntetés mellett MagyarBrands díjas a Z(s)EPPELIN!

Idén ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjjal ismerték el ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODÁT!  


A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.


A ZSEPPELIN PROGRAMOK Magyarország egyik legmeghatározóbb hazai tulajdonú utazásszervező szereplője, amely folyamatos, innovatív teljesítményével nyerte el e rangos, független szakmai zsűri által odaítélt díjat.

A MagyarBrands Szakértői Bizottsága ezúttal is azon sikeres magyar márkákat rangsorolta, amelyek határainkon is túllépve méltóképpen képviselhetik a hazai vállalkozásokat, számszerűsíthető kritériumok és a GfK Hungária Piackutató Intézet országos fogyasztói kutatása alapján. Az értékelési rendszeren elinduló több mint 3000 márka nagyságrendileg 10-15%-a kerül díjazásra. Az olyan szempontok, mint például a tradíció, a tulajdonosi összetétel, a foglalkoztatás, a reputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség alapján létrejövő legkiemelkedőbb hazai fogyasztói márkák körébe választották be a ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODÁT.

„Alapvetésnek számít, hogy márka nélkül ma már hosszú távon nem lehet sikeres egy cég” – mondta Dr. Totth Gedeon. A MagyarBrands Program Szakértői Bizottságának tagja szerint három dolog vált nagyon fontossá a márkák megítélésénél, ezek az ismertség, a bizalom és a hitelesség. E három tényező a ZSEPPELIN esetében megfigyelhető. Azzal, hogy a ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODA bekerült a legjobb hazai fogyasztói márkák közé, a ZSEPPELIN PROGRAMOK a fogyasztók szemében az állandósság, megbízhatóság érzetét kelti. A koronavírus-járvány okozta helyzetben felértékelődnek a hazai brandek. Ez történt 2009-ben, illetve ez látható jelenleg is. A ZSEPPELIN PROGRAMOK esetében is tetten érhető a hazai márkák népszerűségének egyértelmű növekedése.

Zsebők Tamás, a ZEPPELIN UTAZÁSI IRODA cégvezetője elmondta: megtisztelő, hogy a , ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODA, A ZSEPPELIN PROGRAMOK tagja annak a vállalati körnek, amely munkájával kiérdemelte a MagyarBrands rangos díját. Zsebők Tamás véleménye szerint a MagyarBrands egy olyan védjegy Magyarországon, amely emeli a ZSEPPELIN PROGRAMOK márkaértékét. „Az elmúlt években igyekeztünk a programjaink szolgáltatásának minőségi színvonalán emelni és sokat tettünk annak érdekében, hogy minél magasabb elismertsége legyen a ZSEPPELIN PROGRAMOK márkánknak. Törekvéseink egyértelműen az utazóközönség igényeinek minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása. Természetesen mindig van mit csiszolni a programokon, ezért a pandémiás időszakban kollégáinkkal nagy hangsúlyt fektettünk a szállodai és gasztronómiai szolgáltatások magassabb fokra történő emelésére, mely nagy kihívás eredményességet, a megfelelő ár-érték arányt szem előtt tartva biztosítani. Célunk minden egyes programunknál az élmények biztosítása, az utazási szándéknak a beteljesülése" – hangsúlyozta Zsebők Tamás.
„Még a pandéémiás időszakban is közel 5000 fős utazótáborával a hazai kiutaztatási piac meghatározó tagjaként, magyar tulajdonú ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODA a jövőben is azon dolgoziK, hogy minél nagyobb népszerűséget teremtsen a közkedvelt ZSEPPELIN PROGRAMOKNAK és minél több utazási lehetőséget biztosítson az utazóközönségnek” – tette hozzá a ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODA cégvezetője.

„A pandémia – az élet oly sok területéhez hasonlóan – a vásárlói elvárásokat is alaposan módosította. Az ismertség, a kedveltség, az ár mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapnak az olyan értékek, mint a gondoskodás, a segítség, az együttérzés és a támogatás. Ez a tendencia a hazai márkák körében is jól érzékelhető: nem csak eladni, hanem adni, segíteni is akarnak. A márkák ma már nem csak a vevőhöz, hanem az Emberhez is szólnak. Az elismerő gratuláció ezért is jár a legjobbaknak.”

Serényi János
MagyarBrands program elnöke

 

 


Sokat köszönhetünk hűséges Törzsutasainknak és munkánkat segítő Partnereinknek.

Utazási Irodánk TOUROPERATOR-i engedéllyel végzi tevékenységét (száma: R-00899/1994), mely azt jelenti, mind külföldön, mind belföldön önállóan, korlátozás nélküli utazásszervezésre vagyunk jogosultak.

Teljes jogú tagjai vagyunk a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ), az International Bustouristik Verband e.V.-nek (RDA) és az Ausztria Klubnak.

Hogy Utasaink az utazás során is biztonságban érezhessék magukat, vagyoni biztosítékunkat a Colonnade Insurrance S.A. biztosítótársaság mintegy 156.000.000 Ft kártérítési összegre kötött biztosítási szerződésünk garantálja.

Vállalkozásunk gazdálkodása létrejötte óta nyereséges, melyet folyamatosan az üzletmenet fejlesztésére, szolgáltatás javítására fordítunk. Elmondhatjuk, hogy mára a Z(s)EPPELIN név mind külföldön, mind belföldön garancia úgy a fizetési kötelezettségek teljesítésében, a tisztességes üzleti partner kapcsolatokban,  mint utasaink biztonságos utaztatásában.

Széleskörű kül- és belföldi partnerkapcsolataink számunkra a helyes üzleti elv bizonyosságát, utasaink számára a biztonságot garantálják. Éppen ezért fontos számunkra Utasaink véleménye, Partnereink szakmai ítélete.

Folyamatosan javítjuk szolgáltatásunk színvonalát, ezt a célt szolgálja az út végén alkalmazott. Az Ön véleménye felmérő lapunk is, melyet utasaink saját belátásuk szerint tölthetnek ki.

Irodánk SZEGEDEN, a városközpontban, Petőfi Sándor sgt. 18. alatt található. Irodánkban akkor is szívesen látott vendég a betérő, ha végül nem útjaink közül választott.

Legyen az utasunk, legyen a partnerünk!

Partnereink száma folyamatosan változik, szívesen bővítjük azokkal az utazási irodákkal, akik a tisztességes utaztatásról vallott elveinkkel azonosulni tudnak.

Programjainkat országszerte több, mint 800 utazási irodában megtalálhatja. 

Keresse a  Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-at megszokott utazási irodájában is.

Örömmel vettük, hogy ellátogatott honlapunkra. Szívesen várjuk érdeklődését E-mail-en, telefonon,  levélben vagy személyesen! Ne feledje: utazását a leggyorsabban interneten rendelheti meg: a megrendelem fülre kattintva! (Megrendelése elküldése előtt figyelmesen olvassa el a honlapunkon közzétett foglalási és fizetési információt!)

Ha Utasunk volt, kérjük, az utazás során szerzett tapasztalatairól egy rövid levélben, e-mailben számoljon be irodánknak is.

A Z(s)EPPELIN Utazási Iroda valamennyi munkatársa.

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. további részletek itt>>

à

Tanúsítvány a pénzügyileg legstabilabb cégeknek

Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Z(s)EPPELIN Idegenforgalmi és Szolg. Kft.  is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike 2018, 2019, 2020 és 2021-ben. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

 

Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Z(s)EPPELIN Idegenforgalmi és Szolg. Kft. a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Z(s)EPPELIN Idegenforgalmi és Szolg. Kft.  a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jogi nyilatkozat

Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda a www.zseppelin.hu honlapon megjelent információkkal kapcsolatban mindent megtett azért, hogy az oldal felhasználói minél pontosabb információt kapjanak programjainkról és egyéb tájékoztató oldalakról. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a web oldalainkon megjelent információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az utazás megrendelése előtt győződjön meg utazási irodájánál az információk aktualitásáról. A honlapon vagy kapcsolódó oldalain megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja .

Nem vállalunk felelősséget olyan kapcsolódó oldalak, linkek megbízhatóságáért, valós tartalmáért, melyek oldalainkról voltak elérhetőek, de az oldal tartalmát nem a Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda hozta létre ill. nem az iroda tartja fenn.

Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda fenntartja magának a jogot arra, hogy a web oldalakon megjelent információkat bármikor megváltoztathassa, egyes információs oldalakat ideiglenesen vagy véglegesen elérhetetlenné tegyen.

Z(s)EPPELIN Utazási Iroda web oldalainak tartalmát tilos átalakítani. A web oldalak és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalakon található információ sem részben, sem egészében nem adható tovább, nem másolható, sokszorosítható, nem használható fel más alkalmazásokban a szerzők hozzájárulása nélkül. Kivétel ez alól, ha a felhasználó saját (nem üzleti) céljára az egyes rész információkat kinyomtatja, saját számítógépén (nem üzleti célból) egy példányban tárolja, mely esetben nem kell külön hozzájárulásunkat kérnie. A honlap teljes tartalma azonban még ilyen módon sem tárolható más számítógépen.

Továbbértékesítési célból szerződéses Partnereinknek a Z(s)EPPELIN programok teljes anyagát egyéb információkkal kiegészítve kérésre CD-n megküldjük.

Széchenyi