BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Brüsszel, Antwerpen, Amszterdam. Hága, Delft, Zannse Schans skanzen, Keukenhof vagy Volendam

Miért épp a Benelux államok?

Mert itt érvényesül a 3:1-ben elve! 7 napos utazásunk alatt 3 ország (Belgium, Hollandia, Luxemburg) közel 80 ezer négyzetkilométerét járjuk be!

Mert itt minden napra jut legalább 1 (ha nem 2) UNESCO világörökség!

Mert itt Északnyugat-Európa három legjelentősebb városa (Brüsszel, Amszterdam, Luxembourg) képezik az útvonal "háromszögének" csúcspontjait!

Mert itt nem egy-egy műemlék, hanem komplett városok (Gent, Brugge, Delft, Hága, Antwerpen) jelentik a látványosságot!

Mert itt az út egy részében az Északi-tenger vízszintje alatt buszozunk! (Vagy ha nem, akkor csatornák vizén járunk!)

De ezen túlmenően, ki ne akarná megkóstolni a méltán világhírű edami vagy gouda sajtokat az eredeti gyártási helyén?

Ki ne szeretne legalább egyszer az életében "igazi" holland fapapucsban járni (Volendam)? Ki ne akarna egy eredeti történelmi szélmalmot végre belülről is látni (Sloten)?

A Benelux országokban tényleg minden sarkon ott hever a történelem! Ahonnan kiindulva egykor burgundiak, Habsburgok, Orániaiak hoztak létre világbirodalmakat, még ma is mesevilágban élnek királyok s nagyhercegek!

Ez az a szeglete Európának - Brueghel, van Eyck, Vermeer, Rembrandt, van Gogh és a többi híresség szülőföldjén, ahol aztán tényleg "nagykanállal ehetjük" a művészetet!

Olyan világ ez, amelyért már előttünk is sok itt járt magyar lelkesedett Pázmány Pétertől Munkácsy Mihályon át egészen Liszt Ferencig! S hogy miért?

Jöjjön el Benelux körutazásunkra s megtudja!

Jelen program idegenvezetői:

Bodrog Beáta
Bodrog Beáta

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Hegyeshalom – Passau – Mannheim (950 km)

Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs– Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz. 

2. nap: Mannheim – Brüsszel (410 km)

Reggeli után Európa „fővárosába”, Brüsszelbe utazunk tovább. Gyalogos városnézésünk során ismerkedünk az emberiség közös örökségét képező nevezetességekkel: a Grand Place, a gótikus városháza, a hangulatos óváros, a híres Manneken Pis szobor, Szent Mihály katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), Brüsszel Park és a Parlament. Megtekintjük a város egyik szimbólumát, a nemrég teljes egészében felújított Atomiumot. Szállásunk Brüsszelben, vagy környékén lesz. 

3. nap: Gent – Brugge – Antwerpen (200 km)

Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. A város tornyai messze meghatározzák a látképet, elegáns külsőt kölcsönözve ennek a messze földön híres egykori uralkodói székhelynek. Utunkat a meseszép Brugge felé folytatjuk. Városnézés az olaszországi Velencéhez hasonlóan csatornák által szabdalt városban: begina udvar, Szent Vér bazilika, harangtorony, séta a mindig nyüzsgő hangulatos óvárosi piactér kereskedőházai között. Tovább utazunk, szállás Antwerpenben, vagy környékén. 

4. nap: Antwerpen, Delft és Hága (400 km)

A flamand kulturális és történelmi metropoliszba, Antwerpenbe látogatunk. Sétánk során láthatjuk belvárosát, a régió leghatalmasabb templomát, Rubens lakóházát (kívülről) és a Schelde-torkolatot a város egykori középkori védműveivel. Továbbutazunk csatornák mentén, mélyföldeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán és Johannes Vermeer festő városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa és temetkezési helye. Sétálunk belvárosában majd autóbuszunkkal a tengerpart mentén fekvő Hágába érkezünk. A Béke palotánál megállunk egy fotószünetre, mely gyönyörű épület ad otthont az ENSZ Nemzetközi Bíróságának és még több jogi intézménynek. Az Északi-tenger partjára, Hollandia híresen elegáns Scheweningen üdülőövezet homokos tengerpartján elmerengve élvezzük a tenger látványát és morajlását, majd a holland fővárosba, az Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba érkezünk. Szállásunk 2 éjszakán át Amszterdamban, vagy környékén lesz.

5. nap: Amszterdam élményei hajózással és Keukenhof vagy Zannse Schans skanzen, Marken, Volendam (tr

Reggelit követően a holland főváros vár bennünket!  Autóbuszunkból pillantást vetünk a Rijksmuseumra (kívülről), majd gyalogos városnézésünk során a Dam tér, Kalverstraat városrészekben sétálunk. Szabadidő a belvárosban. Fakultatív sétahajózás Amszterdam csatornáin (UNESCO világörökség). Szabadidőben egyénileg javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését. A délután során szabadidejét egyénileg tervezheti Amszterdamban, vagy jöjjön velünk!  Fakultatív ajánlatunk: tavaszi csoportjainkkal a 32 hektáron elterülő Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A látogatókat minden évben elvarázsolja a közel 7 millió nárciszt, jácintot, tulipánt és egyéb szépséges virágot felvonultató farm meseszép világa. További időpontjainkban fakultatív Zannse Schans skanzen világába érkezünk, ahol 5 ma is működő szélmalomba teszünk látogatást, sajt, csokoládé és fapapucs készítő műhelyeket látogatunk. A hagyományosan zöldre festett kis lakóházak, a régi raktárak és malmok a XVII. - XVIII. századi Zaan vidék hangulatát idézik melyek igazi fotótémák. Hagyományos holland biciklire is pattanhatunk (felár ellenében). Marken színes halászházairól ismert skanzen faluba érkezünk, ahol a XV. században épült első faházak ma is állják a tenger megpróbáltatásait. A házak között sétálunk ki a kikötőjébe, ahonnan áthajózunk Volendamba (hajójegy!). Az IJssel tó partján fekvő halászfaluban a napokban is találkozhatunk tradicionális zöld-fehér népviseletbe öltözött helyiekkel. Egy családi tulajdonban lévő, hagyományos holland farmra látogatunk, ahol bepillanthatunk a világhírű edami és gouda sajtok készítésének folyamatába és meg is kóstolhatjuk a különféle sajtfinomságokat (vásárlási lehetőséggel). A farmon tanúi lehetünk a holland fapapucs faragók boszorkányos ügyességének, és fel is próbálhatjuk ezt a hagyományos lábbelit. Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 

6. nap: Rotterdam – Luxemburg – Mannheim (640 km)

Reggeli után Rotterdam felé vesszük az irányt. A belvárosban található a hattyú formájú Erasmus híd, valamint az Euromast-torony, amelynek kilátó teraszára lifttel jutunk fel (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Tovább utazva az Ardennek hegyein át a különleges fekvése alapján "Észak Gibraltárja"-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal, az Európai Unió helyi intézményeivel. Délután folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk.

 

7. nap: Mannheim – Passau – Hegyeshalom – Budapest – Szeged (950 km)

Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg–Passau–Linz–Bécs–Hegyeshalom–Budapest–Szeged útvonalon, napközbeni lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
ápr. 29.
Részvételi díj:
277.500 HUF (760,07 EUR)
1 ágyas felár:
89.500 HUF (245,14 EUR)
6x vacsora felár:
83.000 HUF (227,34 EUR)
Sétahajózás (helyszínen fizetendő):
25,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
júl. 20.
Részvételi díj:
269.500 HUF (738,16 EUR)
1 ágyas felár:
89.500 HUF (245,14 EUR)
6x vacsora felár:
83.000 HUF (227,34 EUR)
Sétahajózás (helyszínen fizetendő):
25,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 07.
Részvételi díj:
269.500 HUF (738,16 EUR)
1 ágyas felár:
89.500 HUF (245,14 EUR)
6x vacsora felár:
83.000 HUF (227,34 EUR)
Sétahajózás (helyszínen fizetendő):
25,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől):
Sétahajózás (helyszínen fizetendő): 25 EUR
Zansee-Schans-Marken-Vollendam hajóval (160 km): 45 EUR + 8 EUR hajójegy (csak júliusi és szeptemberi csoportjainknál!)


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 120 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 30 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR /fő (04.01., 04.29)

*25-34 fő esetén: 21.000 Ft / 58 EUR /fő (07.20., 09.07)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

7nap 6éj

Időpontok

277 500 Ft/fő
Garantált indulás! Társításra váró Hölgy!
269 500 Ft/fő
269 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

PÁRIZS GAZDAGON - AUTÓBUSSZAL

7 nap/ 6 éj
259 800 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
ápr. 29.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
277 500 Ft
Garantált indulás! Társításra váró Hölgy!
Időpont
júl. 20.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
269 500 Ft
Időpont
szept. 07.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
269 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Brüsszel, Antwerpen, Amszterdam. Hága, Delft, Zannse Schans skanzen, Keukenhof vagy Volendam

Miért épp a Benelux államok?

Mert itt érvényesül a 3:1-ben elve! 7 napos utazásunk alatt 3 ország (Belgium, Hollandia, Luxemburg) közel 80 ezer négyzetkilométerét járjuk be!

Mert itt minden napra jut legalább 1 (ha nem 2) UNESCO világörökség!

Mert itt Északnyugat-Európa három legjelentősebb városa (Brüsszel, Amszterdam, Luxembourg) képezik az útvonal "háromszögének" csúcspontjait!

Mert itt nem egy-egy műemlék, hanem komplett városok (Gent, Brugge, Delft, Hága, Antwerpen) jelentik a látványosságot!

Mert itt az út egy részében az Északi-tenger vízszintje alatt buszozunk! (Vagy ha nem, akkor csatornák vizén járunk!)

De ezen túlmenően, ki ne akarná megkóstolni a méltán világhírű edami vagy gouda sajtokat az eredeti gyártási helyén?

Ki ne szeretne legalább egyszer az életében "igazi" holland fapapucsban járni (Volendam)? Ki ne akarna egy eredeti történelmi szélmalmot végre belülről is látni (Sloten)?

A Benelux országokban tényleg minden sarkon ott hever a történelem! Ahonnan kiindulva egykor burgundiak, Habsburgok, Orániaiak hoztak létre világbirodalmakat, még ma is mesevilágban élnek királyok s nagyhercegek!

Ez az a szeglete Európának - Brueghel, van Eyck, Vermeer, Rembrandt, van Gogh és a többi híresség szülőföldjén, ahol aztán tényleg "nagykanállal ehetjük" a művészetet!

Olyan világ ez, amelyért már előttünk is sok itt járt magyar lelkesedett Pázmány Pétertől Munkácsy Mihályon át egészen Liszt Ferencig! S hogy miért?

Jöjjön el Benelux körutazásunkra s megtudja!

Elutazás a hajnali órákban Szegedről Budapest–Hegyeshalom–Bécs– Linz–Passau–Nürnberg útvonalon, rövid pihenőkkel és napközbeni ebédelési lehetőséggel a németországi Mannheim környékére, ahol szállásunk lesz. 

Reggeli után Európa „fővárosába”, Brüsszelbe utazunk tovább. Gyalogos városnézésünk során ismerkedünk az emberiség közös örökségét képező nevezetességekkel: a Grand Place, a gótikus városháza, a hangulatos óváros, a híres Manneken Pis szobor, Szent Mihály katedrális, a Királyi Palota és az Igazságügyi Palota (kívülről), Brüsszel Park és a Parlament. Megtekintjük a város egyik szimbólumát, a nemrég teljes egészében felújított Atomiumot. Szállásunk Brüsszelben, vagy környékén lesz. 

Ezen a napon Gentbe és Brugge-be, Flandria e gyönyörű városaiba látogatunk. Gentben a történelmi belvárossal ismerkedünk, melynek belvárosát az UNESCO védi, világörökségi helyszín. A város tornyai messze meghatározzák a látképet, elegáns külsőt kölcsönözve ennek a messze földön híres egykori uralkodói székhelynek. Utunkat a meseszép Brugge felé folytatjuk. Városnézés az olaszországi Velencéhez hasonlóan csatornák által szabdalt városban: begina udvar, Szent Vér bazilika, harangtorony, séta a mindig nyüzsgő hangulatos óvárosi piactér kereskedőházai között. Tovább utazunk, szállás Antwerpenben, vagy környékén. 

A flamand kulturális és történelmi metropoliszba, Antwerpenbe látogatunk. Sétánk során láthatjuk belvárosát, a régió leghatalmasabb templomát, Rubens lakóházát (kívülről) és a Schelde-torkolatot a város egykori középkori védműveivel. Továbbutazunk csatornák mentén, mélyföldeken át a fajansz, a világhírű kék porcelán és Johannes Vermeer festő városába: Delft-be, mely a régi flamand uralkodók székvárosa és temetkezési helye. Sétálunk belvárosában majd autóbuszunkkal a tengerpart mentén fekvő Hágába érkezünk. A Béke palotánál megállunk egy fotószünetre, mely gyönyörű épület ad otthont az ENSZ Nemzetközi Bíróságának és még több jogi intézménynek. Az Északi-tenger partjára, Hollandia híresen elegáns Scheweningen üdülőövezet homokos tengerpartján elmerengve élvezzük a tenger látványát és morajlását, majd a holland fővárosba, az Amstel folyó partján fekvő Amszterdamba érkezünk. Szállásunk 2 éjszakán át Amszterdamban, vagy környékén lesz.

Reggelit követően a holland főváros vár bennünket!  Autóbuszunkból pillantást vetünk a Rijksmuseumra (kívülről), majd gyalogos városnézésünk során a Dam tér, Kalverstraat városrészekben sétálunk. Szabadidő a belvárosban. Fakultatív sétahajózás Amszterdam csatornáin (UNESCO világörökség). Szabadidőben egyénileg javasoljuk a világhírű Rijksmuseum vagy Van Gogh Múzeum megtekintését. A délután során szabadidejét egyénileg tervezheti Amszterdamban, vagy jöjjön velünk!  Fakultatív ajánlatunk: tavaszi csoportjainkkal a 32 hektáron elterülő Keukenhofba, Európa legnagyobb virágoskertjébe látogatunk. A látogatókat minden évben elvarázsolja a közel 7 millió nárciszt, jácintot, tulipánt és egyéb szépséges virágot felvonultató farm meseszép világa. További időpontjainkban fakultatív Zannse Schans skanzen világába érkezünk, ahol 5 ma is működő szélmalomba teszünk látogatást, sajt, csokoládé és fapapucs készítő műhelyeket látogatunk. A hagyományosan zöldre festett kis lakóházak, a régi raktárak és malmok a XVII. - XVIII. századi Zaan vidék hangulatát idézik melyek igazi fotótémák. Hagyományos holland biciklire is pattanhatunk (felár ellenében). Marken színes halászházairól ismert skanzen faluba érkezünk, ahol a XV. században épült első faházak ma is állják a tenger megpróbáltatásait. A házak között sétálunk ki a kikötőjébe, ahonnan áthajózunk Volendamba (hajójegy!). Az IJssel tó partján fekvő halászfaluban a napokban is találkozhatunk tradicionális zöld-fehér népviseletbe öltözött helyiekkel. Egy családi tulajdonban lévő, hagyományos holland farmra látogatunk, ahol bepillanthatunk a világhírű edami és gouda sajtok készítésének folyamatába és meg is kóstolhatjuk a különféle sajtfinomságokat (vásárlási lehetőséggel). A farmon tanúi lehetünk a holland fapapucs faragók boszorkányos ügyességének, és fel is próbálhatjuk ezt a hagyományos lábbelit. Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 

Reggeli után Rotterdam felé vesszük az irányt. A belvárosban található a hattyú formájú Erasmus híd, valamint az Euromast-torony, amelynek kilátó teraszára lifttel jutunk fel (lábunk alatt terül el Európa legnagyobb kikötője). Tovább utazva az Ardennek hegyein át a különleges fekvése alapján "Észak Gibraltárja"-ként emlegetett Luxemburgba érkezünk. Sétánk során ismerkedünk a Nagyhercegi Palotával (kívülről) és a Dómmal, az Európai Unió helyi intézményeivel. Délután folytatjuk utunkat Németországba, ahol Mannheim környékén lesz szállásunk.

 

Folyamatos utazás hazafelé rövid pihenőkkel, a Nürnberg–Passau–Linz–Bécs–Hegyeshalom–Budapest–Szeged útvonalon, napközbeni lehetőséggel. Érkezés Szegedre az éjszakai órákban.

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 6 éjszaka szálloda*** 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x reggeli


Fakultatív programok (15 főtől):
Sétahajózás (helyszínen fizetendő): 25 EUR
Zansee-Schans-Marken-Vollendam hajóval (160 km): 45 EUR + 8 EUR hajójegy (csak júliusi és szeptemberi csoportjainknál!)


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 120 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 30 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR /fő (04.01., 04.29)

*25-34 fő esetén: 21.000 Ft / 58 EUR /fő (07.20., 09.07)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel! 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!


 

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Bodrog Beáta
Bodrog Beáta

PÁRIZS GAZDAGON - AUTÓBUSSZAL

7 nap/ 6 éj
259 800 Ft