Körutazásaink Montenegróba

A korlátozások enyhítésével és a kölcsönös megállapodásokkal egyre több ország nyílik meg újra az idegenforgalom számára! A jelenleg folyamatban lévő megállapodások és országok közötti rendszer felépítése alapján május végére ígérik az egységes vakcina útlevél létrejöttét, az EU Green Passt.
Egyre több Z(s)eppelin Programot tudunk a szabályoknak megfelelve biztosan elindítani, ezért ahogy reméljük, hogy "ínséges időben" is látják és tapasztalhatják, irodánk tettre készen üdvözli a kitartó Utasokat! Várjuk érdeklődését, hívását, megrendelését!

A tavalyi év minden eshetőségére felkészültünk, útlemondási biztosítást továbbra is kötünk minden Utasunk foglalása után, így a biztosító akkor is térít, ha váratlan baleset vagy azonnali kezelést igénylő betegség mellett igazolt Covid-19 fertőzés miatt nem tudna elutazni, le kell mondania útját! Ha pedig esetleges turistákat is érintő határzár, beutazás tilalma miatt nem lehetséges a beutazása, teljes befizetését visszaadjuk, vagy lehetőség szerint átfoglaljuk egy szabadon választott programra - Ön dönt!

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy minden kedves Utazóval együtt érzünk és a tőlünk telhető legnagyobb biztonságot fogjuk megteremteni, hogy az utazás valódi élményét nyújthassuk a Z(s)eppelin Programokon!
Nagyon bízunk benne, hogy a korlátozó intézkedések pozitív változásai még inkább felgyorsulnak, és mielőbb mindenki számára elérhetővé válnak a kedvelt programok!

Elérhetővé vált azon mobil applikáció is, melyet a már védettségi igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgárok részére javaslunk letölteni és regisztráni. Részletes információ az applikációval kapcsolatban: ITT! 

Ezen applikáció már tartalmazni fogja a védettségi igazolvány adatain túlmenően az oltás típusát, illetve az 1. és 2. oltás időpontját is. Remélhetőleg az applikáció valamint a védettségi kártya lévén azon magyar állampolgárok, akik az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által már elfogadott oltóanyagokkal kerültek oltásra, remélhetőleg szabadon utazhatnak azon országokba is, amelyekkel még nem sikerült kétoldalú megállapodásokat kötnie Magyarországnak. Jelenleg az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által elfogadott oltóanyagnak a Pfizer, a Moderna, az Astra Zeneca és a Janssen vakcinái minősíthetők, azonban a Szputnyik európai engedélyeztetése is folyamatban van, a Sinopharmot pedig a WHO már engedélyezte. Van rá esély, hogy előbb utóbb minden Magyarországon használatos vakcina elfogadottá válik Európában így az utazás mindenki számára akadálymentesen történhet.

Célországba való beutazáshoz szükséges dokumentumok Célországban elfogadott vakcinák Magyarországra való hazautazás

- Személyi igazolvány VAGY útlevél
- Védettségi igazolvány
Az oltás tényét igazoló dokumentumokat is tartsuk magunknál!

VAGY
- Védettségi igazolvány hiányában 72 óránál nem régebbi negatív PCR vagy 30 napnál nem régebbi, laboratóriumban készített pozitív antigén gyorsteszt (IgG) birtokában, vagy a határátkelést megelőző minimum 7 nappal korábbra datálható, az előírásoknak megfelelő dózisban fölvett oltást igazoló dokumentum, illetve a határtátkelés időpontjában 14 napnál régebbi, de 90 napot nem meghaladó, regisztrált laboratóriumból származó, a COVID-19-ből való felépülést igazoló, pozitív PCR teszt bemutatásával.

Az összes Magyarországon elérhető védőoltás:
AstraZeneca, Janssen (1 dózisú), Moderna, Pfizer, Sinopharm és Szputnyik
Védettségi igazolvánnyal: Minden megkötés nélkül.
Védettségi igazolvány nélkül: Ha nincs beoltva, nem volt igazoltan Covid-fertőzött az elmúlt 6 hónapban, és antitest vizsgálat sem mutatta ki antitestjei száma alapján a védettséget, a jelenleg érvényes kormányrendelet alapján Magyarországra visszatérve 10 napos karantén szükséges. Ezt 2 db negatív PCR teszttel lehet lerövidíteni.

Frissítés időpontja: 2021.06.01. A Z(s)eppelin Utazási Iroda a fenti adatok hitelességét igyekszik mindig gyorsan aktualizálni, azonban nem vállalunk felelősséget a fenti részletek változásából fakadó jogkövetkezményekért! Megértését köszönjük!

Montenegrói programjaink

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs