THAIFÖLD ÉS KAMBODZSA - ANGKOR MISZTIKUS VARÁZSA

THAIFÖLD ÉS KAMBODZSA - ANGKOR MISZTIKUS VARÁZSA

THAIFÖLD ÉS KAMBODZSA - ANGKOR MISZTIKUS VARÁZSA

  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás és Üdülés
logo

Tengerparti pihenéssel Koh Changon és Pattayan

Thaiföld és Kambodzsa misztikus varázsa mindenkit elbűvöl és ha tengerparti pihenéssel kombinált a lehetőség, akkor mi sincs jobb választás ezen programunknál a mesés indokínai félszigeten! A mindig elbűvölő Bangkok misztikus varázsa után természeti és kulturális körutat teszünk Észak-Thaiföld építészeti remekei között, majd Kambodzsa felfedezésére indulunk. Hajózunk a festői Tonle Sap tavon megtekintve jellegzetes úszó falvait, és elmerülünk Angkor Wat misztikumában. Útközben ismerkedünk Buddha tanításaival és a krokodil hölgy legendájával. Teljes értékű utazásunkat Koh Chang gyönyörű homokos tengerpartján, majd Pattaya nyüzsgő üdülőparadicsomában pihenjük ki. Olyan két hét vár ránk ami mindig emlékünkben marad!

Hangolódó videó:

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS

7 nap/ 6 éj
269 500 Ft

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

10 nap/ 9 éj
644 500 Ft

ÉSZAK GYÖNGYSZEMEI: SKANDINÁVIA

12 nap/ 11 éj
515 000 Ft

A SALZKAMMERGUTI TAVAKTÓL A KÖNIGSSEE-IG

4 nap/ 3 éj
121 500 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
88 500 Ft

TIROLI KINCSESLÁDA - TELE MEGLEPETÉSEKKEL

4 nap/ 3 éj
134 900 Ft

VELENCE - PADOVA - TREVISO

3 nap/ 2 éj
114 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
367 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
25 600 Ft

Képgaléria

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Elutazás Budapest-Bécs-Bangkok repülővel

Indulás Budapest repülőteréről (vagy Bécs repülőteréről mely esetben autóbuszos transzfert biztosítunk) átszállással a thaiföldi metropoliszba, egyben fővárosba Bangkokba. Éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

 

2. nap: Bangkok érkezés majd séta a thai metropoliszban

Repülő menetrend alapján érkezünk Thaiföld fővárosába, Bangkokba. Találkozás a helyi idegenvezetővel a repülőtéren, majd transzfer Bangkok belvárosába. Elfoglaljuk a szobánkat, majd rövid felfrissülést követően sétára indulunk a közelben. A thai fővárosban illatok és ízek mentén sétálunk, mely során ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Kellőn megéhezve a közkedvelt Khao San és Rambutri utcák környékére érkezünk, ahol mindenkinek íze-kedvére válogathatnak az ázsiai konyha utcai remekeiből. Az esti órákban a szállodánkba térünk vissza megérdemelt pihenősünkre.

3. nap: Bangkok és Buddha találkozásai

Reggeli, majd egész napos kirándulásra indulunk a fővárosban. A programot a Királyi palota lenyűgöző, a Thai építészet minden elemét bemutató épületei, valamint a palota kapuin belül található Wat Phra Kaew látogatásával kezdjük, mely Thaiföld leglátogatottabb, Smaragd Buddha temploma. Ezt követően a programunkat a palota szomszédságában található Wat Pho templomban folytatjuk, melynek leghíresebb lakója a 46 méter hosszú fekvő Buddha. Kirándulásunkat a várost átszelő Chao Phraya folyón folytatjuk, ahol hajóba szállunk és a csatornákon tett csónakázás alatt a főváros sokszínű világa tárul elénk. A hajóút során érdekes megtapasztalni a nagyvárosi élettől elszigetelt városrészeket, mintha egy kisvárosban hajóznánk ... A városnézést a kínai negyedben található, öt tonnás Arany Buddha megtekintésével zárjuk. Szabadidő a városban, majd szállodánkba térünk vissza.

4. nap: Bangkokból Kambodzsába utazunk | Úszó falu és hajózás a Tonle Sap tavon

Elfogyasztjuk reggeliket, majd élményekkel teli útra indulunk, autóbuszunkkal Kambodzsába tartunk. Az Angkor romterület közelében található Siem Reap városba a kora délutáni órákban érkezünk. Érkezés a szállodába, majd rövid felfrissülést követően szabadidő a városban. Fakultatív félnapos kirándulást ajánlunk: Dél–Kelet Ázsia legnagyobb édesvízi tavához, a Tonle Sap tóhoz érkezünk. A Tonle Sap tó páratlan vidékén a csónakázás közben betekintést nyerünk a tavon úszó falvakban, csónakokra épített egyszerű faházakban élő emberek élő emberek mindennapi életébe. Hajóutunk során lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat, kisebb-nagyobb barlangokat és lagúnákat láthatunk. Szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap: Angkor Wat misztikus templomai

Egész napos kirándulás az ősi Khmer birodalom egykori, mára elfeledett fővárosába, Angkor Watba. A város, ahol a király lakik (Angkor Wat jelentése). A város közvetlen környezetében található templom város, mára a világörökség részét képező, Buddhista és Hindu motívumokkal díszített, fákkal benőtt misztikus szentélyek helyszíne. A főváros egykoron a birodalom vallási és közigazgatási központja volt. Az egykori uralkodók által épített templompiramisok, körülöttük pompázatos paloták emelkedtek. Angkor Wat a világ legnagyobb vallási épülete, 3,6 kilométeres városfalával, vizesárkával és magas tornyaival a hindu mitológiában az isteneknek otthont adó Meru-hegyet mintázza. Napunkat e csodálatra méltó misztikumnak szenteljük.

6. nap: Siem Reap – Phnom Sampow és a krokodil hölgy legendája – Koh Chang tengerpartja

Ízletes reggelinket követően búcsúzunk Siem Reap városától és Thaiföldi paradicsom felé vezet utunk. Útközben megpihenünk Phnom Sampow templománál és sztúpiánál. ahol a krokodil hölgy legendáját kutatjuk. A Wat Phnom Sampov templom egy gyönyörűen díszített templomkomplexum, amely Sampov domboldalának tetején áll. Történelmi jelentőséggel bír a kambodzsai kultúra számára, amely részletezi a folklórt a krokodil-hegy létrehozásáról, amelyet a Wat Phnom Sampov templomból láthat. (A szentély közelében található „Gyilkos” barlang megtekintését nem mindenkinek ajánljuk). Határt lépve Thaiföld harmadik legnagyobb szigetére, Koh Changra érkezünk. 

 

Ízletes reggelinket követően búcsúzunk Siem Reap városától és Thaiföldi paradicsom felé vezet utunk.

Pihenés, strandolás a szigeten, melynek belső területeit érintetlen esőerdő borítja, ami tökéletes háttér a pálmafákkal szegélyezett homokos partszakaszoknak. Kedvünkre használjuk a szálloda szolgáltatásait és élvezzük a tenger kényeztető simogatását. 

10. nap: Koh Chang – Pattaya üdülőparadicsom

Búcsúzunk az pihenésünk helyéül szolgáló „édenkerttől” és autóbusszal a messzeföldön híres és az elmúlt években minden téren nagyot fejlődött Pattaya tengerparti üdülővárosba. Elfoglaljuk szállodánkat és kedvünkre az üdülőhely felfedezésére indulunk. Fakultatív ajánlatunk az estére: vacsorát követően a város legnagyobb és legszínvonalasabb Colosseum transzvesztita kabaré műsora várja az érdeklődőket, ahol zenés-táncos műsorral szórakoztatják a közönséget.

11. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 1.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásunkat a Fatemplomnál kezdjük, mely több mint húsz éve épült, kizárólag természetes anyagokból, nemes fából. Minden egyes pontját részletesen kidolgozott Buddhista és Hindu motívumok díszítik. Napunkat a környék vizeire jellemző delfinekkel és fókákkal való ismerkedéssel folytatjuk, ahol a város világszínvonalú bemutatója látható. Programunk végén a parkban több millió éves természet adta ritkaságokkal találkozunk, valamint itt található a legnagyobb populációval rendelkező krokodil farm is. A krokodil bemutató is a program része. Szállodánkban térünk vissza.

12. nap: Egész napos pihenés Pattaya homokos tengerpartján vagy Pattaya kirándulás 2.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Thaiföld legnagyobb és legszebb trópusi botanikus kertjében kezdjük. A több hektáron elterülő parkban számtalan őshonos növény mellett olasz és angol kert, pálmaliget, orchidea park is látható. Kirándulásunkat a tigris parkban folytatjuk, ahol simogatás közben közelebbről is megismerkedhetünk az állatokkal. Végezetül a tengeri akváriumba látogatunk el, mely alagútjában egy káprázatos világ tárul elénk.

13. nap: Pattaya – Bangkok és hazautazás

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a szállodából és Bangkok repülőterére érkezünk. Átszállással utazunk, éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

 

14. nap: Bangkok – Bécs-Budapest repülővel

Repülőmenetrend függvényében érkezés Budapest repülőterére vagy Bécs repülőterére, mely esetben transzfert biztosítunk Budapestre.

 

Árinformációk

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
máj. 08.
Részvételi díj:
1.115.000 HUF (3.053,99 EUR)

Árak és időpontok:

Minimális létszám: 15 fő.

Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep. téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A program szerinti belépőket az ár tartalmazza.

Egyéb helyszínen fizetendő költségek (borravaló a program során): 17 EUR

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 11 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* illetve 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 11x reggelis ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon Thaiföldön és Kambodzsában végig a program alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- első és utolsó napon a repülőmenetrend szerinti utazás alkalmáéval magyar nyelvű utaskísérőt

- ebéd és vacsorák melyek a helyszínen idegenvezetőnk által változatosan biztosítottak

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

14nap 11éj

Időpontok

1 115 000 Ft/fő

Előjelentkezés

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig
Utazás:
Repülővel
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
máj. 08.
Időtartam
14 nap/ 11 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
1 115 000 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Tengerparti pihenéssel Koh Changon és Pattayan

Thaiföld és Kambodzsa misztikus varázsa mindenkit elbűvöl és ha tengerparti pihenéssel kombinált a lehetőség, akkor mi sincs jobb választás ezen programunknál a mesés indokínai félszigeten! A mindig elbűvölő Bangkok misztikus varázsa után természeti és kulturális körutat teszünk Észak-Thaiföld építészeti remekei között, majd Kambodzsa felfedezésére indulunk. Hajózunk a festői Tonle Sap tavon megtekintve jellegzetes úszó falvait, és elmerülünk Angkor Wat misztikumában. Útközben ismerkedünk Buddha tanításaival és a krokodil hölgy legendájával. Teljes értékű utazásunkat Koh Chang gyönyörű homokos tengerpartján, majd Pattaya nyüzsgő üdülőparadicsomában pihenjük ki. Olyan két hét vár ránk ami mindig emlékünkben marad!

Indulás Budapest repülőteréről (vagy Bécs repülőteréről mely esetben autóbuszos transzfert biztosítunk) átszállással a thaiföldi metropoliszba, egyben fővárosba Bangkokba. Éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

 

Repülő menetrend alapján érkezünk Thaiföld fővárosába, Bangkokba. Találkozás a helyi idegenvezetővel a repülőtéren, majd transzfer Bangkok belvárosába. Elfoglaljuk a szobánkat, majd rövid felfrissülést követően sétára indulunk a közelben. A thai fővárosban illatok és ízek mentén sétálunk, mely során ismerkedünk a helyiek mindennapjaival. Kellőn megéhezve a közkedvelt Khao San és Rambutri utcák környékére érkezünk, ahol mindenkinek íze-kedvére válogathatnak az ázsiai konyha utcai remekeiből. Az esti órákban a szállodánkba térünk vissza megérdemelt pihenősünkre.

Reggeli, majd egész napos kirándulásra indulunk a fővárosban. A programot a Királyi palota lenyűgöző, a Thai építészet minden elemét bemutató épületei, valamint a palota kapuin belül található Wat Phra Kaew látogatásával kezdjük, mely Thaiföld leglátogatottabb, Smaragd Buddha temploma. Ezt követően a programunkat a palota szomszédságában található Wat Pho templomban folytatjuk, melynek leghíresebb lakója a 46 méter hosszú fekvő Buddha. Kirándulásunkat a várost átszelő Chao Phraya folyón folytatjuk, ahol hajóba szállunk és a csatornákon tett csónakázás alatt a főváros sokszínű világa tárul elénk. A hajóút során érdekes megtapasztalni a nagyvárosi élettől elszigetelt városrészeket, mintha egy kisvárosban hajóznánk ... A városnézést a kínai negyedben található, öt tonnás Arany Buddha megtekintésével zárjuk. Szabadidő a városban, majd szállodánkba térünk vissza.

Elfogyasztjuk reggeliket, majd élményekkel teli útra indulunk, autóbuszunkkal Kambodzsába tartunk. Az Angkor romterület közelében található Siem Reap városba a kora délutáni órákban érkezünk. Érkezés a szállodába, majd rövid felfrissülést követően szabadidő a városban. Fakultatív félnapos kirándulást ajánlunk: Dél–Kelet Ázsia legnagyobb édesvízi tavához, a Tonle Sap tóhoz érkezünk. A Tonle Sap tó páratlan vidékén a csónakázás közben betekintést nyerünk a tavon úszó falvakban, csónakokra épített egyszerű faházakban élő emberek élő emberek mindennapi életébe. Hajóutunk során lélegzetelállító kis szigeteket és a lenyűgöző sziklaformációkat, kisebb-nagyobb barlangokat és lagúnákat láthatunk. Szálláshelyünkre térünk vissza.

Egész napos kirándulás az ősi Khmer birodalom egykori, mára elfeledett fővárosába, Angkor Watba. A város, ahol a király lakik (Angkor Wat jelentése). A város közvetlen környezetében található templom város, mára a világörökség részét képező, Buddhista és Hindu motívumokkal díszített, fákkal benőtt misztikus szentélyek helyszíne. A főváros egykoron a birodalom vallási és közigazgatási központja volt. Az egykori uralkodók által épített templompiramisok, körülöttük pompázatos paloták emelkedtek. Angkor Wat a világ legnagyobb vallási épülete, 3,6 kilométeres városfalával, vizesárkával és magas tornyaival a hindu mitológiában az isteneknek otthont adó Meru-hegyet mintázza. Napunkat e csodálatra méltó misztikumnak szenteljük.

Ízletes reggelinket követően búcsúzunk Siem Reap városától és Thaiföldi paradicsom felé vezet utunk. Útközben megpihenünk Phnom Sampow templománál és sztúpiánál. ahol a krokodil hölgy legendáját kutatjuk. A Wat Phnom Sampov templom egy gyönyörűen díszített templomkomplexum, amely Sampov domboldalának tetején áll. Történelmi jelentőséggel bír a kambodzsai kultúra számára, amely részletezi a folklórt a krokodil-hegy létrehozásáról, amelyet a Wat Phnom Sampov templomból láthat. (A szentély közelében található „Gyilkos” barlang megtekintését nem mindenkinek ajánljuk). Határt lépve Thaiföld harmadik legnagyobb szigetére, Koh Changra érkezünk. 

 

Pihenés, strandolás a szigeten, melynek belső területeit érintetlen esőerdő borítja, ami tökéletes háttér a pálmafákkal szegélyezett homokos partszakaszoknak. Kedvünkre használjuk a szálloda szolgáltatásait és élvezzük a tenger kényeztető simogatását. 

Búcsúzunk az pihenésünk helyéül szolgáló „édenkerttől” és autóbusszal a messzeföldön híres és az elmúlt években minden téren nagyot fejlődött Pattaya tengerparti üdülővárosba. Elfoglaljuk szállodánkat és kedvünkre az üdülőhely felfedezésére indulunk. Fakultatív ajánlatunk az estére: vacsorát követően a város legnagyobb és legszínvonalasabb Colosseum transzvesztita kabaré műsora várja az érdeklődőket, ahol zenés-táncos műsorral szórakoztatják a közönséget.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásunkat a Fatemplomnál kezdjük, mely több mint húsz éve épült, kizárólag természetes anyagokból, nemes fából. Minden egyes pontját részletesen kidolgozott Buddhista és Hindu motívumok díszítik. Napunkat a környék vizeire jellemző delfinekkel és fókákkal való ismerkedéssel folytatjuk, ahol a város világszínvonalú bemutatója látható. Programunk végén a parkban több millió éves természet adta ritkaságokkal találkozunk, valamint itt található a legnagyobb populációval rendelkező krokodil farm is. A krokodil bemutató is a program része. Szállodánkban térünk vissza.

Reggelit követően szabadidejét egyénileg tervezheti az üdülőhelyen. Kedvére pihenhet a szállodában vagy a homokos tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Thaiföld legnagyobb és legszebb trópusi botanikus kertjében kezdjük. A több hektáron elterülő parkban számtalan őshonos növény mellett olasz és angol kert, pálmaliget, orchidea park is látható. Kirándulásunkat a tigris parkban folytatjuk, ahol simogatás közben közelebbről is megismerkedhetünk az állatokkal. Végezetül a tengeri akváriumba látogatunk el, mely alagútjában egy káprázatos világ tárul elénk.

Délelőtt a repülőmenetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a szállodából és Bangkok repülőterére érkezünk. Átszállással utazunk, éjszaka a repülőn. (az átszállás és repülőn utazás egyénileg történik).

 

Repülőmenetrend függvényében érkezés Budapest repülőterére vagy Bécs repülőterére, mely esetben transzfert biztosítunk Budapestre.

 

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 11 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* illetve 4* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 11x reggelis ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon Thaiföldön és Kambodzsában végig a program alatt

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- első és utolsó napon a repülőmenetrend szerinti utazás alkalmáéval magyar nyelvű utaskísérőt

- ebéd és vacsorák melyek a helyszínen idegenvezetőnk által változatosan biztosítottak

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Hangolódó videó