BIZTOSAN INDULÓ ÉS INDULNI TERVEZETT Z(s)EPPELIN PROGRAMOK

A KÖZELJÖVŐBEN BIZTOSAN INDULÓ ZSEPPELIN PROGRAMOK:

FEBRUÁR

MÁRCIUS

ÁPRILIS

AZON PROGRAMJAINK, AHOL MÁR CSAK KEVÉS JELENTKEZŐ SZÜKSÉGES A BIZTOS INDULÁSHOZ:

A FENTI IDŐSZAKON TÚLMENŐ TOVÁBBI CSOPORTJAINKAT IS INDÍTANI TERVEZZÜK!

VÁRJUK ÖNT IS A ZSEPPELIN PROGRAMOKON!

 


FONTOS: A magyar nyelvű oltási igazolás és magyar nyelvű védettségi kártya nem azonos a nemzetközi védettségi igazolvánnyal! Egyes országokban még kérhetik az Európai Uniós QR kóddal ellátott oltási igazolást.

Az oltási igazolás az a pecsétes papír, amit oltás után rögtön az oltóponton kaptunk. A védettségi igazolvány pedig a QR-kóddal ellátott plasztikkártya, amit postán kaptunk meg. Ezen dokumentumok azonban nem érvényesek külföldön! 

Külföldre történő utazáshoz minden kedves Utasunknak ajánljuk, hogy az egységes Európai Uniós QR kóddal ellátott igazolást tartsa magánál. Az egységes Európai Uniós QR kódos covid igazolást a legegyszerűbben az egyéni ügyfélkapun keresztül vagy az EESZT alkalmazásból lehet letölteni ingyenesen. Részletek ITT.

Szeretnénk felhívni a figyelmét minden kedves Utazónak, hogy jelenleg nincs érvényben külön szabályozás a turistabuszokra. Jelenleg ugyanaz a szabályozás érvényes, mint egy helyi, vagy helyközi Volánbusz járaton vagy akár vonaton. 

Autóbuszaink Covid híreit itt olvashatja.

 

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs