1-2-3 napos országjáró belföldi programok

Irodánk a belföldi programok szervezésébe nem a 2020-as év hatása miatt kezdett bele! Kínálatunkat évek óta csiszoljuk, alakítjuk Utasaink visszajelzései alapján. Először irodánk fennállásának 20. évfordulója alkalmából, 2004. esztendőben (!!) "meglepetés utazásként" kerültek kisorsolásra a Z(s)eppelinesek lelkes táborában! Az ezt követő állandó érdeklődés miatt, idegenvezetőinkkel szorosan együttműködve azóta is folyamatosan bővítjük hazai útjaink listáját - immár több napos utazásokat is szervezve, wellness és minőségi, kulináris élményekkel egybekötve! Ma már az egyik legsokrétűbb és leggazdagabb hazai palettával büszkélkedhetünk, melyek között minden régió képviselteti magát. A tavalyi év előtt sokan nem feltétlenül hazánkat szerették volna előnyben részesíteni, azonban programjainkon újra felfedezhették közös magyar értékeinket, elmerülhettek történelmünkben, és olyan városokba látogattak el, ahol már sok éve, vagy éppen soha nem jártak még. Itt az alkalom, szeressünk bele újra Magyarországba!

Tapasztalt idegenvezetőinkkel szorosan együttműködve folyamatosan dolgozunk többek között azon is, hogy a hazánkat megismerni kívánó közönségnek, minőségi szolgáltatásokkal tarkított, egyre több és újabb belföldi programválasztási lehetőséget tudjunk biztosítani. Bővülő programkínálatunk épp ezért tartalmaz 1, 2 és 3 napos új belföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk az Őrségtől indulva, az Alpokalján át, a Kisalfölddel, a Balaton felvidékkel és Észak-Magyarországgal, de a bajai halászlé, és a Márton napi libák sem maradnak ki programpontjaink közül.

Mindezek mellett „új vizekre is evezünk”, hiszen egy teljesen új programcsoportot is összeállítottunk, melyben kizárólag belföldi wellness, pihenős programokat kínálunk kedves utasainknak, létrehozva így egy részben aktív pihenéssel összekötött kikapcsolódási lehetőséget. Jelenleg 6 db wellness program szerepel a kínálatunkban, melyekben hazánk neves fürdővárosait érintjük, mint például Sárvár, Harkány, Hajdúszoboszló, Cserkeszőlő, Gyula vagy Szeged. Tartson velünk!

 

1 napos belföldi programjaink

2 napos belföldi programjaink

3 napos belföldi programjaink

"Nincs az embernek joga a világot megismerni ameddig a hazáját nem ismerte meg!" - Földvári András világutazó

Amennyiben belföldi csoportos utazást tervez, tekintse meg ajánlatinkat. Programjaink között egynapos belföldi utak és többnapos utak egyaránt szerepelnek. Tartson velünk, fedezzük fel együtt Magyarország nevezetességeit. Belföldi utazás busszal a Z(s)EPPELINNEL!
 
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs