Hírek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

Minden fronton erősített a 30 éves Z(s)eppelin

Az, hogy a Z(s)zeppelin számára nemcsak üzlet, hanem egyben szenvedély az utaztatás, mi sem igazolja jobban minthogy a szegedi iroda ajtaja még a Covid legkeményebb időszakában is nyitva állt az utasok előtt. Amikor pedig már lehet, a Z(s)eppelin volt az, aki elsőként indította buszos csoportját, hogy utasaik legalább egy belföldi Tihanyi kirándulás alkalmával ismét átélhessék az utazás örömét.
„Ahhoz, hogy a Z(s)eppelin már 30 éve a piac megbecsült szereplője legyen, a szakmai tudás, a nyílt, őszinte kommunikáció és az állandó jelenlét mellett arra a szakmai elkötelezettségre is szükség van, amivel a kollégáim nap, mint nap 200%-ot teljesítve dolgoznak az ügyfelek elégedettségéért. Ennek köszönhető az a több ezres törzsutas tábor, amelynek visszajelzései alapján folyamatosan bővítjük, alakítjuk a programkínálatunkat és a szolgáltatásaink minőségét. Törzsutasaink hűségét szeretnénk meghálálni azzal is, hogy márciusban születésnapi játokokat indítottunk. Több játékot is indítottunk Törzsutasainknak, Utasainknak! Elsőként törzsutasaink részére hirdetett játékunkra olyan utasunk jelentkezhetett, aki a Z(s)eppelin fennállásának három évtizede alatt, legalább 30 alkalommal utazott az irodával. Ősszel ők egy ingyenes Észak-Olaszországi közös utazásra lesznek a vendégeink” – magyarázza Zsebők Tamás.


Virágfesztivál, autócsodákkal, gasztrovonallal

Aki örömmel beszél arról, hogy az idei esztendő slágerei azok a tematikus utak, amelyek többsége a tavasztól egészen a késő őszig nyújtanak lehetőséget arra, hogy utasaik a megszokott mellett más, izgalmas útiélményeket éljenek át. A tematikus utak – stílszerűen szólva – csokrát a csodás tavaszi virágzások ihlették: így indultak csoportjaik Nizza híres virágkarneváljára, tulipán virágzásra Szlovéniába és a Benelux országokba, a nárciszfesztiválra Ausztriába, valamint a szlovéniai Orhideafarmra.

„A másik nagy tematikánk, amihez kapcsolódva izgalmas programokat kínálunk, az autózás legendái köré szerveződik. Az egyik irány Itália, ahol a gyárlátogatással egybekötve olyan autócsodák világát ismerhetjük meg, mint amilyen a Lamborghini, a Ferrari, Maserati és az egyedi gyártású Pagani. A másik irány Németország, ahol a Porsche, a Mercedes, a BMW és az Audi múltjának és jelenének és persze az ikonikus gyártók modelljeinek megismerésére nyílik lehetőség. Külön érdekesség, hogy hazafelé, a Duna olyan festői szakasza mellett haladunk el, ahol egy olyan, káprázatos szépségű hajóutat is beiktatunk, ahol a kanyargó folyószakaszon, a fölénk tornyosuló 50-80 méter magas sziklafal látványa ígér emlékezetes kirándulást.”

A harmadik nagy utazási témakör a gasztronómia köré szerveződik, amelynek keretében a hagyományos látványosságok élményanyagát a helyi élet és legfőképpen a lokális ízek megismerése teszi gazdagabbá. Ennek szellemében, nemcsak az ínyenceknek, hanem mindenkinek, aki szereti a finom ételeket, tartalmas utazást ígér a gasztronómiai kalandozás Csehországban, Olaszországban, Görögországban és Erdélyben.
És miközben, a virágok szerelmeseinek érdemes már a 2025-ös naptárba beírni a dátumokat, mert a tavasszal véget érő, nagy sikerű „virágtúrák” jövőre is megismétlődnek, az autós és a gasztro programok egész évben szerepelnek az iroda kínálatában.

Nyári slágerutak határtalanul
Ami a nyári főszezont illeti, Zsebők Tamás elégedetten tapasztalta, hogy a március végéig tartó előszezoni foglalásban a felkínált utazások több, mint 90 százaléka elkelt.
„Amellett, hogy tavaly meglepetésként érte a szakmát az a kitörő utazási kedv ami a piacot a Covid után jellemezte, az előrejelzések szerint az idén még ennél is kiemelkedőbb forgalomra lehet számítani. Ami a hatalmas utazási igény révén azt jelzi, hogy az emberek már megtanultak együtt élni az újabb és újabb nehezítő körülményekkel. Ugyanakkor azt is látjuk, hogy a klasszikus buszos utazásaink töretlen népszerűsége mellett vannak, akik inkább a repülést részesítik előnyben. Rájuk gondolva úgy szervezzük már az útjainkat, hogy a légiút után akár Londonban, Madridban, Hamburgban, vagy másutt, a megérkezést követően csatlakhatnak a helyszínre akkor érkező buszos csoport programjához a program központi részére.”
Az ügyvezető szavai szerint nyári programjaik az elmúlt 30 esztendő máig aktuális slágerdesztinációi mellett olyan új célállomásokkal és programokkal gyarapodnak, mint…
És miközben a legnagyobb hangsúly természetesen az utazás során nyújtott hibátlan szolgáltatáson van, a Z(s)eppelin már egészen a gondolat megszületésétől a hazatérésig perfekt élményt akar nyújtani utasainak. Az iroda létrehozta az új weboldalát, amelynek segítségével utasaik automatikus visszaigazolást kapnak a foglalásaikról és integrálva kerülnek a megadott adatok a foglalási rendszerbe, ezzel is növelve a pontosságot. Az új weboldalon különböző aktuális és tematikára bontott keresők segítik a megfelelő program felfedezését. Emellett pedig online módon még kommunikálni is tudnak az iroda munkatársaival, ha pedig buszos útra indulnak – a szabad helyek függvényében – ingyenes szolgáltatásként, előre ki is választhatják az ülőhelyüket. A minőségi háttér megteremtését szolgálja az a beruházás is, amelynek eredményeként közvetlenül Szeged központjától 3 km-re, várhatóan az őszre épül fel a Z(s)eppelin új autóbuszos telephelye, amely az iroda fiatal buszparkjának legkorszerűbb műszaki bázisát biztosítja.
És miközben az utasok a most nyári, őszi élményekre készülnek, Zsebők Tamás és csapata már a 2025-os programok megtervezésén, megszervezésén dolgozik, mert ahogy a sláger mondja „show must go on”, vagyis a műsor, esetünkben az úti élményszerzés a Z(s)eppelinnél soha nem áll meg.

Érsek M. Zoltán