CSILLAGTÚRÁK COSTA BRÁVÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

CSILLAGTÚRÁK COSTA BRÁVÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Program szerint
  • Típus: Körutazás és Üdülés
logo

Tengerparti nyaralás tartalmas kirándulásokkal Spanyolországban

A Costa Bravát különösen vonzóvá teszi Barcelonához való közelsége, természeti környezete, a hegyek közelsége, szép strandjai, kristálytiszta, kék tengervize, és öblei. Valamint a számos sportolási, búvárkodási, kirándulási, kerékpározási, városnézési lehetőség, és a remek gasztronómia is.

Jelen program idegenvezetői:

Tasnádi Tibor
Tasnádi Tibor

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider
  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Genova környéke (1080 km)

Kora reggel indulunk Szegedről Budapesten át Szlovénia és Itália lenyűgöző természeti szépségű tájain keresztül. Olaszországi tran­zitszállásunkra érkezünk. Útközben többször pihenőt tartunk, lehetősé­günk nyílik ebédelni, a szállásun­kon pedig vacsorázni.

2. nap: Genova – Ventimiglia – Costa Brava (860 km)

Utunkat folytatjuk a páratlan francia Riviérán keresztül. Vacsoránk és szállásunk az észak-spanyolországi Costa Brava partszakaszán lesz. (Repülővel érkező utasainknak transzfer a barcelonai repülőtérről a szállodába.) Vacsora után egy kellemes sétát tehetünk az óvárosban, valamint a tengerparti sétányon és élvezhetjük a mediterrán hangulatot.

3. nap: Egész napos pihenés a tengerparton

Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván. 

4. nap: Pihenés a tengerparton vagy Barcelona és Montserrat (130 km)

Adja át magát a pihenésnek a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Barcelonába és a híres katalán zarándokhelyre, Montserratba. Programunkat Barcelonában kezdjük Gaudi híres művével, a Sagrada Familiával, majd a Gótikus negyed Katedrálisát tekintjük meg kívülről. Végig sétálunk a Ramblán, melynek végén Kolumbusz Kristóf égbe mutató szobra mutatja az utat az ismeretlen tenger felé. Később felmegyünk a ’92-es Olimpia helyszíneire a Montjuic-dombra. Délután a lélegzetelállító Montserrati kolostort keressük fel, ahol a Fekete Madonnát látogatjuk meg. Este szálláshelyünkön vacsorával várnak bennünket.

5. nap: Pihenés a tengerparton vagy Girona (80 km)

Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Gironaba! A több, mint ezer év történelme érhető tetten e kis ősi, gyönyörű, harmonikus és barátságos városban, mely gazdag építészeti és történelmi örökséggel rendelkezik. A város történelme a régmúlt hadviselések útján és gazdag történelmi múltjának köszönhetően számos műemlékkel rendelkezik. Középkori utcái, lépcsősorai, ősi, és modern terei megigézőek. A fallal körülvett, volt római város korábban fontos stratégiai pontnak számított a Pireneusokat Barcelonával összekötő úton. A legjobb képet Girona városáról az épen maradt városfalat bejárva kapunk - az erőd falainak hosszú szakaszát, parkokat és bástyákat fedezhetünk fel, közben csodás kilátást élvezve a városra. Sétánkat a középkori zsidónegyed szűk utcáinak bejárásával folytatjuk, melyet követően a 90 lépcsőn feljutva érkezünk az óváros közepén elhelyezkedő katedrálishoz. Homlokzatánál csak a belseje nyújt impozánsabb látványt - Girona katedrálisa rendelkezik a világ legszélesebb gótikus templomhajójával. Szabadidőnkben érdemes felfedezni Girona világhírű éttermeit és hangulatos kávézóit, majd az Onyar folyón az Eiffel-iroda által épített hídon átkelve kitekintést nyerni a túlpartra is. A firenzei Arno partot idéző házak színes homlokzata, elhelyezkedésük ritmusa örök emlék marad. A késő délutáni órákban indulunk vissza szálláshelyünkre. 

6. nap: Pihenés a tengerparton vagy Andorra, a miniállam! (440 km)

Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Andorra miniállamba! A Pireneusok lábánál kanyargó egyre magasabbra emelkedő utunk végén, duzzasztógát és magas hegyoldalak mentén az utolsó katalán város után érkezünk a határhoz. A rejtett kis hegyi állam, 468 négyzetkilométeres területe valamivel kisebb, mint Budapesté! Andorrába érve az az érzés kerít bennünket hatalmába, mintha Svájcban járnánk, mintha elfoglalták volna ezt a csöpp kis országot a katalánok – mert a takaros, muskátlis házak között persze mediterrán módon hangos, sziesztázó katalánokkal találkozunk lépten-nyomon. Andorra fantasztikus kis ország a hegyek között: ámulunk szépségén, rendezettségén és történelmén. Sétálunk a városban, megtekintjük Európa legrégibb parlamentjét is. A világ kozmetikai cégei, bankok sokasága van jelen Andorra la Vella fővárosban. A boltoknak, emeletes plázáknak se szeri se száma az országban lévő ÁFA mentesség (!) miatt! A környező országoknál nagyjából 20-30%-kal olcsóbb árakkal vonzza a vásárlókat, így a városnéző sétánkat követően mi is ezt tesszük. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

7. nap: Egész napos pihenés a tengerparton

Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván.

8. nap: A Riviérán és a Ligur-parton át (1120 km)

Repülővel utazóknak transzfer a barcelonai repülőtérre, hazautazás Budapestre. Autóbusszal hazafelé indulunk a francia Riviérán és az olasz Ligur-parton keresztül többszöri megállókkal, szálláshelyünk Brescia környékén lesz.

9. nap: Udine – Szlovénián át Budapest – Szeged (810 km)

Reggeli után folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafelé, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

Csatlakozhat körutazásunkhoz repülővel is!

 Érkezés a 2. napon a barcelonai repülőtérre, transzfer a szállodába. Utasaink a 3-7. napon a leírás szerinti programon vesznek részt, ill. a szállás, ellátás erre az időre vonatkozik. Transzfer a repülőtérre a 8. napon, majd hazautazás Budapest/Liszt Ferenc repülőtérre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Program szerint
jún. 29.
Részvételi díj:
322.000 HUF (881,96 EUR)
Barcelona és Montserrat kolostor kirándulás:
65,00 EUR
Girona kirándulás:
45,00 EUR
Andorra miniállam kirándulás:
100,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
2x vacsora felár:
21.800 HUF (59,71 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
jún. 30.
Részvételi díj:
338.000 HUF (925,78 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
1 ágyas felár:
49.500 HUF (135,58 EUR)
Barcelona és Montserrat kolostor kirándulás:
65,00 EUR
Girona kirándulás:
45,00 EUR
Andorra miniállam kirándulás:
100,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
szept. 21.
Részvételi díj:
275.500 HUF (754,59 EUR)
Barcelona és Montserrat kolostor kirándulás:
65,00 EUR
Girona kirándulás:
45,00 EUR
Andorra miniállam kirándulás:
100,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
2x vacsora felár:
21.800 HUF (59,71 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 22.
Részvételi díj:
289.500 HUF (792,94 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
1 ágyas felár:
49.500 HUF (135,58 EUR)
Barcelona és Montserrat kolostor kirándulás:
65,00 EUR
Girona kirándulás:
45,00 EUR
Andorra miniállam kirándulás:
100,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal vagy repülős csatlakozással
Elhelyezés: 8 / 6 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x félpanzió + 2x reggeli (buszos utazás esetén) vagy 6x félpanzió (repülős utazás esetén)


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 24.000 Ft / 66 EUR/fő (autóbusszal, 06.29.)

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (autóbusszal, 09.21.)

*25-34 fő esetén: 24.000 Ft / 66 EUR/fő (repülővel, 06.30.)

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (repülővel, 09.22.)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon vagy Barcelonában repülőgéppel. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal vagy repülővel

- 8 / 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x félpanzió, 2x reggeli (buszos utazás esetén) vagy 6x félpanzió (repülős utazás esetén)

- transzfert a repülőtérről a szállodába (repülős utazás esetén)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vacsora felárat (buszos utazás esetén)

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig (repülős utazás esetén)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépők és jegyek árait

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

9nap 8éj

Időpontok

330 000 Ft/fő
393 000 Ft/fő
283 500 Ft/fő
344 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

CSILLAGTÚRÁK COSTA BRAVÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL - REPÜLŐVEL

7 nap/ 6 éj
393 000 Ft

ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

6 nap/ 5 éj
360 000 Ft

TAVASZKÖSZÖNTŐ BARCELONÁBAN

4 nap/ 3 éj
290 000 Ft

SPANYOLORSZÁGI NAGYKÖRUTAZÁS REPÜLŐVEL

9 nap/ 8 éj
654 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE BARCELONÁBAN, GAUDÍ ÉS A MODERNIZMUS NYOMÁBAN

4 nap/ 3 éj
294 700 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Program szerint

Időpont
jún. 29.
Időtartam
9 nap/ 8 éj
Utazás módja
Busz
Ár
330 000 Ft
Időpont
jún. 30.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
393 000 Ft
Időpont
szept. 21.
Időtartam
9 nap/ 8 éj
Utazás módja
Busz
Ár
283 500 Ft
Időpont
szept. 22.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
344 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Tengerparti nyaralás tartalmas kirándulásokkal Spanyolországban

A Costa Bravát különösen vonzóvá teszi Barcelonához való közelsége, természeti környezete, a hegyek közelsége, szép strandjai, kristálytiszta, kék tengervize, és öblei. Valamint a számos sportolási, búvárkodási, kirándulási, kerékpározási, városnézési lehetőség, és a remek gasztronómia is.

Kora reggel indulunk Szegedről Budapesten át Szlovénia és Itália lenyűgöző természeti szépségű tájain keresztül. Olaszországi tran­zitszállásunkra érkezünk. Útközben többször pihenőt tartunk, lehetősé­günk nyílik ebédelni, a szállásun­kon pedig vacsorázni.

Utunkat folytatjuk a páratlan francia Riviérán keresztül. Vacsoránk és szállásunk az észak-spanyolországi Costa Brava partszakaszán lesz. (Repülővel érkező utasainknak transzfer a barcelonai repülőtérről a szállodába.) Vacsora után egy kellemes sétát tehetünk az óvárosban, valamint a tengerparti sétányon és élvezhetjük a mediterrán hangulatot.

Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván. 

Adja át magát a pihenésnek a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Barcelonába és a híres katalán zarándokhelyre, Montserratba. Programunkat Barcelonában kezdjük Gaudi híres művével, a Sagrada Familiával, majd a Gótikus negyed Katedrálisát tekintjük meg kívülről. Végig sétálunk a Ramblán, melynek végén Kolumbusz Kristóf égbe mutató szobra mutatja az utat az ismeretlen tenger felé. Később felmegyünk a ’92-es Olimpia helyszíneire a Montjuic-dombra. Délután a lélegzetelállító Montserrati kolostort keressük fel, ahol a Fekete Madonnát látogatjuk meg. Este szálláshelyünkön vacsorával várnak bennünket.

Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Gironaba! A több, mint ezer év történelme érhető tetten e kis ősi, gyönyörű, harmonikus és barátságos városban, mely gazdag építészeti és történelmi örökséggel rendelkezik. A város történelme a régmúlt hadviselések útján és gazdag történelmi múltjának köszönhetően számos műemlékkel rendelkezik. Középkori utcái, lépcsősorai, ősi, és modern terei megigézőek. A fallal körülvett, volt római város korábban fontos stratégiai pontnak számított a Pireneusokat Barcelonával összekötő úton. A legjobb képet Girona városáról az épen maradt városfalat bejárva kapunk - az erőd falainak hosszú szakaszát, parkokat és bástyákat fedezhetünk fel, közben csodás kilátást élvezve a városra. Sétánkat a középkori zsidónegyed szűk utcáinak bejárásával folytatjuk, melyet követően a 90 lépcsőn feljutva érkezünk az óváros közepén elhelyezkedő katedrálishoz. Homlokzatánál csak a belseje nyújt impozánsabb látványt - Girona katedrálisa rendelkezik a világ legszélesebb gótikus templomhajójával. Szabadidőnkben érdemes felfedezni Girona világhírű éttermeit és hangulatos kávézóit, majd az Onyar folyón az Eiffel-iroda által épített hídon átkelve kitekintést nyerni a túlpartra is. A firenzei Arno partot idéző házak színes homlokzata, elhelyezkedésük ritmusa örök emlék marad. A késő délutáni órákban indulunk vissza szálláshelyünkre. 

Egész napos pihenés a napfényes tengerparton, vagy jöjjön velünk fakultatív kirándulásra Andorra miniállamba! A Pireneusok lábánál kanyargó egyre magasabbra emelkedő utunk végén, duzzasztógát és magas hegyoldalak mentén az utolsó katalán város után érkezünk a határhoz. A rejtett kis hegyi állam, 468 négyzetkilométeres területe valamivel kisebb, mint Budapesté! Andorrába érve az az érzés kerít bennünket hatalmába, mintha Svájcban járnánk, mintha elfoglalták volna ezt a csöpp kis országot a katalánok – mert a takaros, muskátlis házak között persze mediterrán módon hangos, sziesztázó katalánokkal találkozunk lépten-nyomon. Andorra fantasztikus kis ország a hegyek között: ámulunk szépségén, rendezettségén és történelmén. Sétálunk a városban, megtekintjük Európa legrégibb parlamentjét is. A világ kozmetikai cégei, bankok sokasága van jelen Andorra la Vella fővárosban. A boltoknak, emeletes plázáknak se szeri se száma az országban lévő ÁFA mentesség (!) miatt! A környező országoknál nagyjából 20-30%-kal olcsóbb árakkal vonzza a vásárlókat, így a városnéző sétánkat követően mi is ezt tesszük. Szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk vissza.

Reggelit követően egész napos fürdőzés örömeit élvezhetjük a napfényes Costa Braván.

Repülővel utazóknak transzfer a barcelonai repülőtérre, hazautazás Budapestre. Autóbusszal hazafelé indulunk a francia Riviérán és az olasz Ligur-parton keresztül többszöri megállókkal, szálláshelyünk Brescia környékén lesz.

Reggeli után folytatjuk utunkat az Udine–Szlovénia útvonalon hazafelé, útközben pihenőkkel, ebédelési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, majd továbbutazás Szegedre.

 Érkezés a 2. napon a barcelonai repülőtérre, transzfer a szállodába. Utasaink a 3-7. napon a leírás szerinti programon vesznek részt, ill. a szállás, ellátás erre az időre vonatkozik. Transzfer a repülőtérre a 8. napon, majd hazautazás Budapest/Liszt Ferenc repülőtérre.

Utazás: autóbusszal vagy repülős csatlakozással
Elhelyezés: 8 / 6 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x félpanzió + 2x reggeli (buszos utazás esetén) vagy 6x félpanzió (repülős utazás esetén)


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 70 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 11 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 24.000 Ft / 66 EUR/fő (autóbusszal, 06.29.)

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (autóbusszal, 09.21.)

*25-34 fő esetén: 24.000 Ft / 66 EUR/fő (repülővel, 06.30.)

*25-34 fő esetén: 22.000 Ft / 61 EUR/fő (repülővel, 09.22.)

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon vagy Barcelonában repülőgéppel. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a reptéri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal vagy repülővel

- 8 / 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x félpanzió, 2x reggeli (buszos utazás esetén) vagy 6x félpanzió (repülős utazás esetén)

- transzfert a repülőtérről a szállodába (repülős utazás esetén)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vacsora felárat (buszos utazás esetén)

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig (repülős utazás esetén)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépők és jegyek árait

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Tasnádi Tibor
Tasnádi Tibor

CSILLAGTÚRÁK COSTA BRAVÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL - REPÜLŐVEL

7 nap/ 6 éj
393 000 Ft

ANDALÚZIA - ÜDÜLÉS CSILLAGTÚRÁKKAL, PIHENÉSSEL

6 nap/ 5 éj
360 000 Ft

TAVASZKÖSZÖNTŐ BARCELONÁBAN

4 nap/ 3 éj
290 000 Ft

SPANYOLORSZÁGI NAGYKÖRUTAZÁS REPÜLŐVEL

9 nap/ 8 éj
654 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE BARCELONÁBAN, GAUDÍ ÉS A MODERNIZMUS NYOMÁBAN

4 nap/ 3 éj
294 700 Ft