TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON

TOSZKÁNA REPÜLŐVEL - PIHENÉSSEL A TENGERPARTON

  • Szálláskategória:
  • Utazás módja: Repülővel
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen!

Programunkat azon kedves utasainknak ajánljuk, akik a hosszú utazás fáradalmait szeretnék elkerülni, de Toszkánát semmiképp! Szállásunk végig egy helyszínen, a toszkán tengerparton lesz, ahonnan élményteli kirándulásokra indulunk az ikonikus dombok és szőlőtőkék között, hogy felfedezzük Toszkána ízeit, világörökségeit, miközben tengerparti pihenésre is jut időnk! Indulhatunk?

Jelen program idegenvezetői:

Kovács Zsuzsanna
Kovács Zsuzsanna

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Budapest – Pisa és a toszkán tengerpart!

Elutazás Budapest, Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti repülőjárattal Pisa-ba. Érkezést követően Pisa ikonikus városában időzünk, ahol a Csodák terének építészeti remekműveivel ismerkedünk. Láthatjuk a méltán híres pisai ferde tornyot, a tér közepén elhelyezkedő katedrálisát a keresztelő kápolnával. Szabadidejében elsétálhat az Arno folyó partjára, ahonnan páratlan panorámában lehet része a folyó városban tett kanyarulatában. (ezen programrész a repülőmenetrend alapján az utolsó napon is megvalósulhat). Szálláshelyünkre a toszkán tengerparton lévő üdülővárosba érkezünk, 4 éjszakán keresztül lesz itt a szállásunk. 

2. nap: Firenze titkai és Montecatini Alto fogaskerekűvel

Reggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ma napunkat Firenze nevezetességeinek meghódítására szánjuk. Montecattiniből Firenzébe érkezünk, ahol a belvárost villamossal közelítjük meg, majd helyi idegenvezetőnkkel gyalogosan indulunk Firenze titkainak felfedezésére. Városnézésünk során megcsodáljuk a gyönyörű Santa Croce templomot, a Palazzo Vecchio-t, a firenzei Dómot a keresztelő kápolnával (kívülről), Signori teret, Ponte Vecchhio-t és mi sem egyértelműbb, mint, hogy leülünk egy kellemes kávézó teraszára egy finom csésze ristretto (aromákban gazdag olasz rövid kávé) elfogyasztására. „Kötelező” betekinteni a San Lorenzo vásárcsarnokba, sétálni a gyümölcsök, pecorino sajtok, olivák, sonkák és húskészítmények, fűszerek illata és látványa között, mely magával ragadó hangulata emlékezetes marad! Szabadidőnkben elvegyülünk a helyiek között… foglaljon helyet a hangulatos olasz bárok egyikében és egy csésze kávé mellett élvezzük a hangulatát a városnak. Fakultatív ajánlatunk: a méltán híres Uffizi képtárat tekinthetjük meg magyar nyelvű tárlatvezetéssel. Vonattal majd autóbusszal hagyjuk el a várost és Montecatini Alto dombtetőre épült kisvárosba igyekszünk fogaskerekűvel! A fogaskerekű jellegzetessége, hogy a régi időkből maradt itt a helyi lakosoknak és turistáknak egyaránt, mely régi favázas kocsik a mai napig nagyon jó szolgálatot tesznek! Sétálunk hangulatos utcáin, terein majd vacsoraidőre a szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Lucca borkóstolóval | Massacucoli tó partján Puccini egykori villája és Torre del Lago

Reggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a mai napon egész napos kirándulásra Lucca városfalakkal körbezárt óvárosára fordítjuk. A várfalakon belüli világ kifejezetten meghitt, hivalkodásoktól mentesen. Történelmi belvárosát egy 4 km hosszú nagy és erős várfal veszi körül, melynek tetején sétányt alakítottak ki. Sétálunk a hajdani római Forum, ma Lucca főterén és a város másik nevezetessége a Piazza dell’Anfiteatro körüli téren, ahol a régi amfiteátrum maradványaira a legkülönlegesebb és legérdekesebb tér épült! Elsétálunk a Guinigi-torony közelében, valamint láthatjuk a San Michele "templom közelében található Puccini szobrához és szülőházát kívülről láthatjuk. A város kanyargós, szűk utcácskáin, felfedezzük a román stílusú templomait, kereskedőházait. Sétánkat követően egy igazi toszkán borkóstolóra indulunk a Lucca közeli dombok közé (borfogyasztás helyszínen fizetendő)! Autentikus környezetben finomabbnál-finomabb borokat kóstolunk, miközben olívabogyót ízlelgetünk. Délután Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel. Meglátogatjuk az egyik leghíresebb olasz zeneszerző villáját, ahol a Pillangókisasszony, a Tosca, a Bohémélet ma is népszerű dallamait komponálta (a ház ma múzeum, Puccini sírja is itt található). Utunk következő állomása Livorno, ahol megtekintjük a tengerpartról a Mediciek erődítményét, sétálhatunk a Viale Grande fő utcáján, mely árkádjai alatt különböző üzletek, kávézók találhatóak. Kedvünkre vásárolhatunk, vagy megpihenhetünk egy csésze finom olasz kávé mellett. Estére szálláshelyünkre térünk vissza. 

4. nap: La Spezia és Cinque Terre öblei hajóval és vonattal

eggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ezen a napon az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot és tengeröblöket keressük fel, mely öt tengeröböl által körbezárt települést rejt. Felejthetetlen élményben lesz része! A sziklák oldalában megbúvó színes kis halász falvakat hajóúton fedezzük fel (rossz idő esetén vonattal): La Speziából Porto Venerébe hajózunk, ahol sétálunk mediterrán hangulatú promenádján, majd Vernazza szűk kis öblében teszünk látogatást. Hajónkkal sorra látogatjuk a szebbnél-szebb öblöket miután a végén érkezünk Monterosso al Mare nyüzsgő öbléhez. A festői településeken partra szállva élvezzük a varázslatos helyszíneket (az egyes időpontokban a hajótársaság és hullámzó tenger alapján köt ki a hajó valamely két helyszínen). A sós tenger illata és a látvány mindenképp felejthetetlen élményt garantál az idelátogatónak! Időjárástól függően strandolási lehetőség Monterosso al Mare-n!  Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 

5. nap: Viareggio – Pisa – Budapest

Reggelit követően transzfer Pisa repülőterére és menetrendszerinti repülővel hazautazás Budapestre. 

Árinformációk

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
Ellátás:
Reggeli
júl. 02.
Részvételi díj:
265.500 HUF (727,20 EUR)
1 ágyas felár:
69.000 HUF (188,99 EUR)
4x vacsora felár:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Uffizi képtár tárlatvezetéssel, belepővel:
65,00 EUR
Firenze és Montecatini kirándulás:
115,00 EUR
Lucca és Torre del Lago kirándulás:
105,00 EUR
Cinque Terre öblei és La Spezia kirándulás:
145,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
szept. 17.
Részvételi díj:
257.000 HUF (703,92 EUR)
1 ágyas felár:
69.000 HUF (188,99 EUR)
4x vacsora felár:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Uffizi képtár tárlatvezetéssel, belepővel:
65,00 EUR
Firenze és Montecatini kirándulás:
115,00 EUR
Lucca és Torre del Lago kirándulás:
105,00 EUR
Cinque Terre öblei és La Spezia kirándulás:
145,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)

További információ:

Utazás: menetrendsz. repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 36 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 20.000 Ft / 55 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 4x reggelis ellátást 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 

5nap 4éj

Időpontok

320 500 Ft/fő
312 000 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

TAVASZKÖSZÖNTŐ RÓMÁBAN - repülővel

4 nap/ 3 éj
283 000 Ft

TOSZKÁNA, VIAREGGIO ÉS CINQUE TERRE

5 nap/ 4 éj
148 500 Ft

ÍZEK, IMÁK, SZERELMEK: TOSZKÁNA ÉRZELMEKKEL TELE!

6 nap/ 5 éj
189 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft
Utazás:
Repülővel
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
júl. 02.
Időtartam
5 nap/ 4 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
320 500 Ft
Időpont
szept. 17.
Időtartam
5 nap/ 4 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
312 000 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Minden, ami Toszkána: illatok, ízek és megannyi látnivaló kényelmesen!

Programunkat azon kedves utasainknak ajánljuk, akik a hosszú utazás fáradalmait szeretnék elkerülni, de Toszkánát semmiképp! Szállásunk végig egy helyszínen, a toszkán tengerparton lesz, ahonnan élményteli kirándulásokra indulunk az ikonikus dombok és szőlőtőkék között, hogy felfedezzük Toszkána ízeit, világörökségeit, miközben tengerparti pihenésre is jut időnk! Indulhatunk?

Elutazás Budapest, Liszt Ferenc repülőtérről menetrend szerinti repülőjárattal Pisa-ba. Érkezést követően Pisa ikonikus városában időzünk, ahol a Csodák terének építészeti remekműveivel ismerkedünk. Láthatjuk a méltán híres pisai ferde tornyot, a tér közepén elhelyezkedő katedrálisát a keresztelő kápolnával. Szabadidejében elsétálhat az Arno folyó partjára, ahonnan páratlan panorámában lehet része a folyó városban tett kanyarulatában. (ezen programrész a repülőmenetrend alapján az utolsó napon is megvalósulhat). Szálláshelyünkre a toszkán tengerparton lévő üdülővárosba érkezünk, 4 éjszakán keresztül lesz itt a szállásunk. 

Reggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ma napunkat Firenze nevezetességeinek meghódítására szánjuk. Montecattiniből Firenzébe érkezünk, ahol a belvárost villamossal közelítjük meg, majd helyi idegenvezetőnkkel gyalogosan indulunk Firenze titkainak felfedezésére. Városnézésünk során megcsodáljuk a gyönyörű Santa Croce templomot, a Palazzo Vecchio-t, a firenzei Dómot a keresztelő kápolnával (kívülről), Signori teret, Ponte Vecchhio-t és mi sem egyértelműbb, mint, hogy leülünk egy kellemes kávézó teraszára egy finom csésze ristretto (aromákban gazdag olasz rövid kávé) elfogyasztására. „Kötelező” betekinteni a San Lorenzo vásárcsarnokba, sétálni a gyümölcsök, pecorino sajtok, olivák, sonkák és húskészítmények, fűszerek illata és látványa között, mely magával ragadó hangulata emlékezetes marad! Szabadidőnkben elvegyülünk a helyiek között… foglaljon helyet a hangulatos olasz bárok egyikében és egy csésze kávé mellett élvezzük a hangulatát a városnak. Fakultatív ajánlatunk: a méltán híres Uffizi képtárat tekinthetjük meg magyar nyelvű tárlatvezetéssel. Vonattal majd autóbusszal hagyjuk el a várost és Montecatini Alto dombtetőre épült kisvárosba igyekszünk fogaskerekűvel! A fogaskerekű jellegzetessége, hogy a régi időkből maradt itt a helyi lakosoknak és turistáknak egyaránt, mely régi favázas kocsik a mai napig nagyon jó szolgálatot tesznek! Sétálunk hangulatos utcáin, terein majd vacsoraidőre a szálláshelyünkre térünk vissza.

Reggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a mai napon egész napos kirándulásra Lucca városfalakkal körbezárt óvárosára fordítjuk. A várfalakon belüli világ kifejezetten meghitt, hivalkodásoktól mentesen. Történelmi belvárosát egy 4 km hosszú nagy és erős várfal veszi körül, melynek tetején sétányt alakítottak ki. Sétálunk a hajdani római Forum, ma Lucca főterén és a város másik nevezetessége a Piazza dell’Anfiteatro körüli téren, ahol a régi amfiteátrum maradványaira a legkülönlegesebb és legérdekesebb tér épült! Elsétálunk a Guinigi-torony közelében, valamint láthatjuk a San Michele "templom közelében található Puccini szobrához és szülőházát kívülről láthatjuk. A város kanyargós, szűk utcácskáin, felfedezzük a román stílusú templomait, kereskedőházait. Sétánkat követően egy igazi toszkán borkóstolóra indulunk a Lucca közeli dombok közé (borfogyasztás helyszínen fizetendő)! Autentikus környezetben finomabbnál-finomabb borokat kóstolunk, miközben olívabogyót ízlelgetünk. Délután Puccini városát, Torre del Lago-t keressük fel. Meglátogatjuk az egyik leghíresebb olasz zeneszerző villáját, ahol a Pillangókisasszony, a Tosca, a Bohémélet ma is népszerű dallamait komponálta (a ház ma múzeum, Puccini sírja is itt található). Utunk következő állomása Livorno, ahol megtekintjük a tengerpartról a Mediciek erődítményét, sétálhatunk a Viale Grande fő utcáján, mely árkádjai alatt különböző üzletek, kávézók találhatóak. Kedvünkre vásárolhatunk, vagy megpihenhetünk egy csésze finom olasz kávé mellett. Estére szálláshelyünkre térünk vissza. 

eggelit követően kedvére pihenhet a napsütötte toszkán tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: ezen a napon az UNESCO által védettnek nyilvánított természeti parkot és tengeröblöket keressük fel, mely öt tengeröböl által körbezárt települést rejt. Felejthetetlen élményben lesz része! A sziklák oldalában megbúvó színes kis halász falvakat hajóúton fedezzük fel (rossz idő esetén vonattal): La Speziából Porto Venerébe hajózunk, ahol sétálunk mediterrán hangulatú promenádján, majd Vernazza szűk kis öblében teszünk látogatást. Hajónkkal sorra látogatjuk a szebbnél-szebb öblöket miután a végén érkezünk Monterosso al Mare nyüzsgő öbléhez. A festői településeken partra szállva élvezzük a varázslatos helyszíneket (az egyes időpontokban a hajótársaság és hullámzó tenger alapján köt ki a hajó valamely két helyszínen). A sós tenger illata és a látvány mindenképp felejthetetlen élményt garantál az idelátogatónak! Időjárástól függően strandolási lehetőség Monterosso al Mare-n!  Estére visszatérünk szálláshelyünkre. 

Reggelit követően transzfer Pisa repülőterére és menetrendszerinti repülővel hazautazás Budapestre. 

Utazás: menetrendsz. repülővel, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 4 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 4x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 36 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 20.000 Ft / 55 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- program szerint 4 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- program szerint 4x reggelis ellátást 

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Kovács Zsuzsanna
Kovács Zsuzsanna

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

TAVASZKÖSZÖNTŐ RÓMÁBAN - repülővel

4 nap/ 3 éj
283 000 Ft

TOSZKÁNA, VIAREGGIO ÉS CINQUE TERRE

5 nap/ 4 éj
148 500 Ft

ÍZEK, IMÁK, SZERELMEK: TOSZKÁNA ÉRZELMEKKEL TELE!

6 nap/ 5 éj
189 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft