SVÁJC REJTETT KANTONJAIBAN ÉS IKONIKUS HEGYEK KÖZÖTT UTAZUNK

SVÁJC REJTETT KANTONJAIBAN ÉS IKONIKUS HEGYEK KÖZÖTT UTAZUNK

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Fogaskerekűvel, hajón és vonaton... A Jura-vidék gyöngyszemei és a helvét konyhaművészet

Svájcot mindenki szereti!! … Hogy miért? A válasz egyszerű: Svájc a helyiek nyugodt és kiegyensúlyozott életével, az utcák rendezettségével, az emberek vendégszeretetével és változatosságával csábít! Ha azt gondolja, Svájcot ismeri már, az alábbi 7 napban újat mutatunk Önnek! Felejthetetlen felfedezések várnak a Svájcot már oly’ jól ismerő törzsutasainkra is: eddig érintetlen kantonjait, szebbnél-szebb hegyeit, tavait járjuk be hajóval, vonattal, libegőkkel és fogaskerekűvel, föld felett és föld alatt (!!) miközben jellegzetes svájci finomságokat kóstolunk! Várjuk Önt szeretettel!

Jelen program idegenvezetői:

Lohmüller Márta
Lohmüller Márta

Hangolódó videó:

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider
  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Bécs – Salzburg – Innsbruck (720 km)

Elutazás Szegedről a kora regge­li órákban Budapest érintésével Bécs-Salzburg útvonalon, megál­lókkal. A délutáni órákban érünk Innsbruckba, ahol gyalogosan ismerkedünk Hofkirchével, Hof­burg-gal, St. Jakob Domkirchével, Goldenes Dachllal és a Stadtturm­mal. Érkezés tiroli szálláshelyünkre az esti órákban. 

2. nap: Arlberg-hágó – Appenzell gasztronómiai élvezetekkel! – Bázel és Biel (460 km)

Reggeli után az Alpok sziklavilágá­ban folytatjuk, az 1800 m fölötti Arl­berg-hágó mentén. Séta és fotószü­net, majd leereszkedve haladunk tovább Appenzellbe, ahol megis­merkedünk a régió gasztronómi­ai specialitásaival. Betekintünk a vidék likőr- és sajtféleségeinek világába, készítésük fortélyaiba, és kóstolhatjuk is. Ez az egyik leghíresebb sajtrégió, mely sorra nyeri a Sajt Világbajnokság aranyérmeit. Később egy svájci ér­dekességgel, a közvetlen népkép­viseleti demokrácia működésével ismerkedünk meg. Tovább utazunk Bázelbe, ahol Észak-Svájc kulturális központjának szépségeivel ismer­kedünk (Münster, Rathaus, Spalen­tor, Elisabethenkirche). Érkezés az esti órákban Biel városkába, ahol három éjszakán át lesz szállásunk.

3. nap: Biel – Neuchâtel "Le Locle órás kastély" – Les Brenets földalatti világa – Lac des Brenets t

Reggelinket elfogyasztva szabadi­dejét egyénileg tervezheti vagy jöj­jön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Neuchâtellel ismerkedünk. Itt épült fel Svájc egyik leggyönyörűbb szé­kesegyháza, a Notre Dame katedrá­lis és kolostor. Megtekintjük Farel szobrát, a Várkastélyban pedig a középkori élet érdekességeivel találkozunk. Díszkutak mentén sé­tálunk a Függetlenség szobrához, és gyönyörködünk a virágpom­pába öltöztetett tóparti sétány és a Neuchâteli-tó látványában. Ezt követően a festői Jura-vidék vo­nulatain érünk Le Locle városka kastélyába, ahol megcsodáljuk óramúzeumát, gyönyörűen be­rendezett termeiben és parkjában gazdag órakollekcióval találkoz­hatunk. Délután ellátogatunk Les Brenets 400 évre visszatekintő, több emelet mélységben kialakí­tott földalatti malmainak világába! Hajóra szállunk a Doubs-folyó Lac des Brenets tóvá duzzadó területén, ahol vízről csodáljuk a gyönyörű természetet, majd elsé­tálunk a Doubs-folyó vadregényes vízeséséhez. Érdemes velünk tar­tani! (Bielben egyéni lehetőségek: Omega óragyár múzeuma, alpesi állatkert, Felseck Pavilon, ahonnan szép kilátás nyílik a tóra.) Visszaté­rünk szálláshelyünkre.

4. nap: Soliat amfiteátrum / Creux du Van sziklakatlan – Grandson kastélya – Estavayer-le-Lac – Aven

Reggeli után kirándulunk a Soliat (1464m) amfiteátrumához, mely egyedülálló látványosság Európá­ban. A Creux du Van 1,5 km átmérőjű sziklakatlan, melynek monumentális mészkőfalai és sziklaarénája kel­lemes sétával bejárható. Ezután a középkorból ránkmaradt Grandson kastélya következik. Délután érkezünk a menhirek vidékére, melyek az i.e. III. évezredi megalitikus kultúra nyomait őrzik... Az őskor után a középkorba utazunk Estavayer-le-Lac látnivalóival: Várkastély, Szt. Lőrinc katedrális. A tóparti várost városfal öleli körül, pompázatos kertjei révén egykor a „rózsák városa” néven volt ismert. Majd Avenches városával ismer­kedünk, „Helvetia” fővárosát még Tibériusz császár alapította Aventi­cum néven, ugyanakkor középkori szerepét is jól szemlélteti püspöki várkastélya. A nap végén Murtenbe, a burgundiai háborúk legvéresebb helyszí­nével ismerkedünk, megtudjuk, mit neveznek „murteni vérfürdőnek”, sorra vesszük a látnivalókat (Vár­kastély, gyilokjárók, Boszorkány-to­rony, Főtér, lábas-házak, Berni-ka­pu, obeliszk). Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

5. nap: Oberhofen várkastélya – Brienz Rothorn fogaskerekű – Luzern – Vierwaldstättersee hajókirándu

Reggelit követően utazás a kö­zép-svájci tavak meseszép vidé­kére. Útközben a Thunnersee gyönyörű tavi panorámát nyújtó Oberhofen várkastélynál megállunk egy fotóstoppra, ahonnan a kastély tornyait valamint a Jungfrau-vidék hóborí­totta vonulatait fürkésszük. A Thu­ni-tóra tekintő főnemesi lak Svájc egyik legszebb várkastélya. Később a „szomszéd tó” partján fekvő Bri­enz-be érkezünk. Fakultatív aján­latunk: fogaskerekű hegyi-vasúttal kirándulunk a Brienzer Rothorn (2350m) kilátóteraszára, ahonnan a Jungfrau-csoport négyezreseinek hósipkás csúcsait láthatjuk (aki nem vesz részt a programon, Brien­zben pihenhet). Délután városné­zés Luzernben, ahol neveze­tességeivel ismerkedünk:Löwendenkmal, Kapellbrücke, Fritschibrunnen, Hofkirche St. Leodegar. Fakultatív ajánlatunk: a nap fénypontjaként hajókiránduláson vehetünk részt a Vierwaldstätter­see tavon. A hatalmas szirtekkel szegélyezett tó elkeskenyedő nyúl­ványai olykor a skandináv fjordok hangulatát idézik. (aki nem vesz részt a hajókirán­duláson, autóbuszunkkal utazik tovább). Este érkezünk Luzern kör­nyéki szálláshelyünkre. 

6. nap: Vitznau – Rigi Kulm - Disentis – Tamins – Thusis (Viamala) – Vaduz – St. Anton (430 km)

Reggelinket elfogyasztva az Északi Elő-Alpok gyönyörű vidékére kirán­dulunk! Fakultatív ajánlatunk: a Vierwaldstättersee-tó partjáról, Vitznauból hegyi-vasúttal jutunk fel a Rigi Kulm csúcsára (1798m), ahonnan gyönyörű körpanoráma tárul a közép-svájci tóvidékre és az Északi Elő-Alpokra (aki nem vesz részt a kiránduláson, szabadidejét Vitznauban töltheti). Ezt követően autóbuszunkkal Andermatton át a Gotthárd-masszívum vidékére utazunk. Fakultatív ajánlatunk: Disentisből vonattal utazunk az Elő-Rajna festői völgyében, a Glacier Express panorámavonat nyomvonalán, ahol számtalan fo­tótémában gyönyörködhetünk (aki nem vesz részt a vonatozáson, autóbusszal utazik tovább). Vis­szaszállunk autóbuszunkra és ellá­togatunk az irodalmi művekben is megörökített Viamala vadregényes szurdokvölgyébe, ahol a Hátsó-Raj­na zabolátlan vize sziklakanyont vájt magának. Délután továbbutazunk a Felső-Rajna völgyében, majd séta Vaduzban, ismerkedés a Liechtensteini hercegséggel. Tiroli szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.

7. nap: Innsbruck – Bécs – Budapest – Szeged (720 km)

A reggelit követően hazautazás a Innsbruck-Bécs útvonalon megál­lókkal. Útközben betekintünk egy tiroli kis faluba, ahol a helyi jel­legzetességekkel és élő népművé­szettel ismerkedünk: barlanglakás, üvegfújó- és csiszolóműhely és fa­faragó műhely. Továbbutazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a későesti órákban, majd továbbuta­zás Szegedre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
aug. 05.
Részvételi díj:
295.500 HUF (809,37 EUR)
1 ágyas felár:
105.000 HUF (287,60 EUR)
6x vacsora felár:
88.500 HUF (242,40 EUR)
Neuchâtel - Les Brenets - Lac de Chaillexon tavi hajókirándulás:
7.500 HUF (20,54 EUR)
Disentis-Tamins vonat kirándulás:
14.000 HUF (38,35 EUR)
Vierwaldstättersee hajókirándulás:
25,00 CHF
Brienzer Rothorn fogaskerekűvel:
75,00 CHF
Rigi Kulm hegyi-vasút jegy:
50,00 CHF
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
0 HUF (0,00 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
0 HUF (0,00 EUR)

További információ:

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 75 CHF
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR + 26 CHF

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


 

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 23.000 Ft / 64 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai / Gasthof elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x reggeli ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- 6x vacsora felárat

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

7nap 6éj

Időpontok

295 500 Ft/fő
Társításra váró Hölgy!

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

A SVÁJCI ALPOK LEGSZEBB CSÚCSAI

6 nap/ 5 éj
249 800 Ft

SVÁJC IKONIKUS HEGYEI KÖZÖTT UTAZUNK

5 nap/ 4 éj
214 000 Ft

SVÁJC NAGYKÖRUTAZÁS - KÖNNYED GYALOGTÚRÁKKAL

7 nap/ 6 éj
263 500 Ft

SVÁJC NAGYKÖRUTAZÁS - A SVÁJCI ALPOK LEGSZEBB ÚTJAIN

7 nap/ 6 éj
247 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE LISSZABONBAN

4 nap/ 3 éj
277 000 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
aug. 05.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Busz
Ár
295 500 Ft
Társításra váró Hölgy!

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Fogaskerekűvel, hajón és vonaton... A Jura-vidék gyöngyszemei és a helvét konyhaművészet

Svájcot mindenki szereti!! … Hogy miért? A válasz egyszerű: Svájc a helyiek nyugodt és kiegyensúlyozott életével, az utcák rendezettségével, az emberek vendégszeretetével és változatosságával csábít! Ha azt gondolja, Svájcot ismeri már, az alábbi 7 napban újat mutatunk Önnek! Felejthetetlen felfedezések várnak a Svájcot már oly’ jól ismerő törzsutasainkra is: eddig érintetlen kantonjait, szebbnél-szebb hegyeit, tavait járjuk be hajóval, vonattal, libegőkkel és fogaskerekűvel, föld felett és föld alatt (!!) miközben jellegzetes svájci finomságokat kóstolunk! Várjuk Önt szeretettel!

Elutazás Szegedről a kora regge­li órákban Budapest érintésével Bécs-Salzburg útvonalon, megál­lókkal. A délutáni órákban érünk Innsbruckba, ahol gyalogosan ismerkedünk Hofkirchével, Hof­burg-gal, St. Jakob Domkirchével, Goldenes Dachllal és a Stadtturm­mal. Érkezés tiroli szálláshelyünkre az esti órákban. 

Reggeli után az Alpok sziklavilágá­ban folytatjuk, az 1800 m fölötti Arl­berg-hágó mentén. Séta és fotószü­net, majd leereszkedve haladunk tovább Appenzellbe, ahol megis­merkedünk a régió gasztronómi­ai specialitásaival. Betekintünk a vidék likőr- és sajtféleségeinek világába, készítésük fortélyaiba, és kóstolhatjuk is. Ez az egyik leghíresebb sajtrégió, mely sorra nyeri a Sajt Világbajnokság aranyérmeit. Később egy svájci ér­dekességgel, a közvetlen népkép­viseleti demokrácia működésével ismerkedünk meg. Tovább utazunk Bázelbe, ahol Észak-Svájc kulturális központjának szépségeivel ismer­kedünk (Münster, Rathaus, Spalen­tor, Elisabethenkirche). Érkezés az esti órákban Biel városkába, ahol három éjszakán át lesz szállásunk.

Reggelinket elfogyasztva szabadi­dejét egyénileg tervezheti vagy jöj­jön velünk! Fakultatív ajánlatunk: Neuchâtellel ismerkedünk. Itt épült fel Svájc egyik leggyönyörűbb szé­kesegyháza, a Notre Dame katedrá­lis és kolostor. Megtekintjük Farel szobrát, a Várkastélyban pedig a középkori élet érdekességeivel találkozunk. Díszkutak mentén sé­tálunk a Függetlenség szobrához, és gyönyörködünk a virágpom­pába öltöztetett tóparti sétány és a Neuchâteli-tó látványában. Ezt követően a festői Jura-vidék vo­nulatain érünk Le Locle városka kastélyába, ahol megcsodáljuk óramúzeumát, gyönyörűen be­rendezett termeiben és parkjában gazdag órakollekcióval találkoz­hatunk. Délután ellátogatunk Les Brenets 400 évre visszatekintő, több emelet mélységben kialakí­tott földalatti malmainak világába! Hajóra szállunk a Doubs-folyó Lac des Brenets tóvá duzzadó területén, ahol vízről csodáljuk a gyönyörű természetet, majd elsé­tálunk a Doubs-folyó vadregényes vízeséséhez. Érdemes velünk tar­tani! (Bielben egyéni lehetőségek: Omega óragyár múzeuma, alpesi állatkert, Felseck Pavilon, ahonnan szép kilátás nyílik a tóra.) Visszaté­rünk szálláshelyünkre.

Reggeli után kirándulunk a Soliat (1464m) amfiteátrumához, mely egyedülálló látványosság Európá­ban. A Creux du Van 1,5 km átmérőjű sziklakatlan, melynek monumentális mészkőfalai és sziklaarénája kel­lemes sétával bejárható. Ezután a középkorból ránkmaradt Grandson kastélya következik. Délután érkezünk a menhirek vidékére, melyek az i.e. III. évezredi megalitikus kultúra nyomait őrzik... Az őskor után a középkorba utazunk Estavayer-le-Lac látnivalóival: Várkastély, Szt. Lőrinc katedrális. A tóparti várost városfal öleli körül, pompázatos kertjei révén egykor a „rózsák városa” néven volt ismert. Majd Avenches városával ismer­kedünk, „Helvetia” fővárosát még Tibériusz császár alapította Aventi­cum néven, ugyanakkor középkori szerepét is jól szemlélteti püspöki várkastélya. A nap végén Murtenbe, a burgundiai háborúk legvéresebb helyszí­nével ismerkedünk, megtudjuk, mit neveznek „murteni vérfürdőnek”, sorra vesszük a látnivalókat (Vár­kastély, gyilokjárók, Boszorkány-to­rony, Főtér, lábas-házak, Berni-ka­pu, obeliszk). Az esti órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

Reggelit követően utazás a kö­zép-svájci tavak meseszép vidé­kére. Útközben a Thunnersee gyönyörű tavi panorámát nyújtó Oberhofen várkastélynál megállunk egy fotóstoppra, ahonnan a kastély tornyait valamint a Jungfrau-vidék hóborí­totta vonulatait fürkésszük. A Thu­ni-tóra tekintő főnemesi lak Svájc egyik legszebb várkastélya. Később a „szomszéd tó” partján fekvő Bri­enz-be érkezünk. Fakultatív aján­latunk: fogaskerekű hegyi-vasúttal kirándulunk a Brienzer Rothorn (2350m) kilátóteraszára, ahonnan a Jungfrau-csoport négyezreseinek hósipkás csúcsait láthatjuk (aki nem vesz részt a programon, Brien­zben pihenhet). Délután városné­zés Luzernben, ahol neveze­tességeivel ismerkedünk:Löwendenkmal, Kapellbrücke, Fritschibrunnen, Hofkirche St. Leodegar. Fakultatív ajánlatunk: a nap fénypontjaként hajókiránduláson vehetünk részt a Vierwaldstätter­see tavon. A hatalmas szirtekkel szegélyezett tó elkeskenyedő nyúl­ványai olykor a skandináv fjordok hangulatát idézik. (aki nem vesz részt a hajókirán­duláson, autóbuszunkkal utazik tovább). Este érkezünk Luzern kör­nyéki szálláshelyünkre. 

Reggelinket elfogyasztva az Északi Elő-Alpok gyönyörű vidékére kirán­dulunk! Fakultatív ajánlatunk: a Vierwaldstättersee-tó partjáról, Vitznauból hegyi-vasúttal jutunk fel a Rigi Kulm csúcsára (1798m), ahonnan gyönyörű körpanoráma tárul a közép-svájci tóvidékre és az Északi Elő-Alpokra (aki nem vesz részt a kiránduláson, szabadidejét Vitznauban töltheti). Ezt követően autóbuszunkkal Andermatton át a Gotthárd-masszívum vidékére utazunk. Fakultatív ajánlatunk: Disentisből vonattal utazunk az Elő-Rajna festői völgyében, a Glacier Express panorámavonat nyomvonalán, ahol számtalan fo­tótémában gyönyörködhetünk (aki nem vesz részt a vonatozáson, autóbusszal utazik tovább). Vis­szaszállunk autóbuszunkra és ellá­togatunk az irodalmi művekben is megörökített Viamala vadregényes szurdokvölgyébe, ahol a Hátsó-Raj­na zabolátlan vize sziklakanyont vájt magának. Délután továbbutazunk a Felső-Rajna völgyében, majd séta Vaduzban, ismerkedés a Liechtensteini hercegséggel. Tiroli szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.

A reggelit követően hazautazás a Innsbruck-Bécs útvonalon megál­lókkal. Útközben betekintünk egy tiroli kis faluba, ahol a helyi jel­legzetességekkel és élő népművé­szettel ismerkedünk: barlanglakás, üvegfújó- és csiszolóműhely és fa­faragó műhely. Továbbutazás rövid pihenőkkel. Érkezés Budapestre a későesti órákban, majd továbbuta­zás Szegedre.

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 75 CHF
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR + 26 CHF

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


 

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 23.000 Ft / 64 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Tatabánya (pálya)-Győr-Hegyeshalom (határ) útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 6 éjszaka jó minőségű szállodai / Gasthof elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- 6x reggeli ellátást

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- 6x vacsora felárat

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást


 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Lohmüller Márta
Lohmüller Márta

Hangolódó videó

A SVÁJCI ALPOK LEGSZEBB CSÚCSAI

6 nap/ 5 éj
249 800 Ft

SVÁJC IKONIKUS HEGYEI KÖZÖTT UTAZUNK

5 nap/ 4 éj
214 000 Ft

SVÁJC NAGYKÖRUTAZÁS - KÖNNYED GYALOGTÚRÁKKAL

7 nap/ 6 éj
263 500 Ft

SVÁJC NAGYKÖRUTAZÁS - A SVÁJCI ALPOK LEGSZEBB ÚTJAIN

7 nap/ 6 éj
247 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE LISSZABONBAN

4 nap/ 3 éj
277 000 Ft