SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - REPÜLŐVEL

SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - REPÜLŐVEL

  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

Görög és normann emlékek nyomában mediterrán hangulatban

Végre könnyedén elérhető ez a távoli kis sziget, mely annyi szépséget rejt, hogy vonzza a kíváncsi utazót! Repülős programunkon 7 napig élvezheti Szicília minden adományát: napsütés, vakító kék ég és tenger szinte eggyé olvad a szemünk előtt! Fantasztikus látványosságok, mint az Etna, Palermo, Taormina feltárulnak nekünk, és olyan unikumokat is megismerünk, mint a templomok völgye, Agrigento kikötője, vagy az Egadi-szigetek lagúnái! Várja Önt Szicília, repülővel!

Jelen program idegenvezetői:

Kiss Virág
Kiss Virág
Végh Lilla
Végh Lilla

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Budapest – Catania (repülővel)

Elutazás Budapest- Liszt Ferenc repülőtérről menetrendszerinti repülőjárattal Szicília második legnagyobb városába: Cataniába. Transzfer a szállodába, ahol 2 éjszakát töltünk. Repülő menetrend függvényében ismerkedünk a dél-olasz életérzéssel.

2. nap: Savoca – Castelmola - Taormina – Giardini Naxos (85km)

Reggelinket elfogyasztva a festői hegyi városkába kirándulunk. Savocában megtekintjük az egykori normann vár romjait, valamint Chiesa Madre reneszánsz templomát. Egy igazi rövid olasz kávéra megállunk a Keresztapa című film esküvői jelenetének forgatási helyszínén, a Vitelli bárban. Utunkat folytatva a Taormina felett elhelyezkedő hegytetőre épült festői kistelepülés: Castelmola csodálatos panorámát adó teraszaira jutunk fel, ahonnan a taorminai-öböl látványa megéri a kis „fáradságot”. Taorminába leereszkedve az ikonikus város nevezetességeivel ismerkedünk: Teatro Greco színháza, Palazzo Corvaia, Római Kisszínház, a Dóm és a középkori városkapuk. Taormina festői elhelyezkedése, a tenger látványa magával ragadja az idelátogatót. Szabadidő a városban. Taormina „alatt” elhelyezkedő nyári tengerparti üdülőparadicsomba, Giardini Naxosba érkezünk, ahol élvezhetjük a tenger bársonyos simogatását, élvezhetjük az olasz gasztronómia szolgáltatásait vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajóra szállva tekintjük meg a gyönyörű Isola Bella kék barlangját, rövid fürdési lehetőséggel. Délután szabadidejében ismerkedhet Taormina hangulatával, a város utcácskáival. Nézelődhet egy kávé mellett az óvárosban vagy kipihenheti fáradalmait. Szálláshelyünkre térünk vissza.

3. nap: Etna vulkanikus élményei | Siracusa és az Ortiga-félsziget (320 km)

Reggeli után Európa legnagyobb működő vulkánját, az Etnát keressük fel (felvonójegy!), ahol autóbuszunkkal holdbéli tájon érkezünk a lávafolyásokkal tarkított szerpentineken a felső parkolóba. Láthatjuk a 2001. évi kitörések nyomán keletkezett krátereket, hasadékokat és megkövesedett lávafolyamokat. Az Etna kb. 1800 m-ig látogatható autóbusszal. Ezen parkolóból tovább (külön díj ellenében) felvonóval, majd speciális magasított kisbuszokkal juthatunk fel a kráter biztonságos közelségébe. Talpunk alatt érezzük a vulkanikus talaj melegét, a magaslati hideg levegőben folyamatos sűrű páratartalom miatt holdbéli tájon sétálunk esetenként ködben fel-feltűnik a messzi kráter sziluettje… Kora délután továbbutazunk Siracusába. Városnézés az Ortigia félszigeten fekvő óvárosban, majd a páratlan gazdagságú régészeti ásatási területet keressük fel: görög színház, „Dionysus füle”… sétálunk a hangulatos Ortiga félszigeten. Szabadidő, majd vacsoraidőre szálláshelyünkre érkezünk.

4. nap: Piazza Armerina – Agrigento és a Templomok völgye – Scala dei Turchi (250 km)

Megreggelizünk, majd a sziget belsejébe tartunk. Első megállónk Piazza Armerina, ahol a világhírű, csodálatos római mozaik együttest megőrző villát keressük fel, itt találjuk a képeslapokról ismert híres mozaikot, a „bikinis lányokat” is. Agrigentóban a városka kikötőjének köszönhetően anno élénk volt a kereskedelem. A Templomok Völgyében a világ legépebben megmaradt dór temploma, a Concordia mellett, további hat templom maradványai láthatók. Végigsétálunk az ókori templomok maradványai között, elképzeljük az egykoron volt épületek történelmét. Utunkat folytatva a „ Scala dei Turchi” (a törökök lépcsője) egyedülálló tenger alakította mészkő partszakasz természeti látványossága vár bennünket! A fehér sziklák egyedi fotótémát nyújtanak a látogató részére. A nehezen megközelíthető látványosságot útközben kilátóteraszokról csodáljuk meg. Szálláshelyünkre érkezünk.

5. nap: Mazara del Vallo és a sólepárlés rejtelmei – Erice felvonóval – Trapani (85 km)

Reggelit követően folytatjuk utunkat és Mazara del Valloba érkezünk, mely a szicíliai arab hódítás kiemelt települése, ezen települést foglalták el elsőként és hagyták el utoljára. Az arab-normann építészeti stílusú Szent Egyed templomban található a Táncoló szatír múzeuma, az egykori normann vár maradványa, valamint a San Nicolo Regale templom. A környékre jellemző sólepárló medencéket és malmokat láthatjuk útközben, melynek rejtelmeiről idegenvezetőnk mesél. Egykoron Szicília egyik legtehetősebb kereskedővárosába, Trapaniba érkezünk, ahol jelentős építészeti műemlékekkel találkozhatunk, úgy mint a Santuario dell’Annunziata, Museo Regionale Pepoli. Ebédidő majd idő függvényében felvonóval (felvonójegy!) a város felett magasodó középkori Erice-be érkezünk, ahol kóstolhatunk a helyi specialitásokból: likőrök, pesto, mandulabor. A felvonóról csodálatos kilátás nyílik az Egadi szigetekre. Visszatérve Trapaniba a város legszebb műemlékéhez, a katedrálishoz sétálva érkezünk, melyet  Aragóniai Frigyes idejében építettek és lélegzetelállítóan gyönyörű neogótikus belső terével kápráztat el bennünket. A Castello di Venere-be (Vénusz Vár) igyekszünk, ahonnan jó idő esetén elláthatunk  akár Tunéziába is. Szállásunk a következő 2 éjszakán át Trapaniban vagy környékén lesz. 

6. nap: Pihenés a tengerparton vagy fakultatív kirándulás az Egadi szigetekre hajóval

Reggelit követően kedvére pihenhet a szállodában vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulás Favignana szigetére, mely az Egadi szigetek legnagyobbika (októberi csoportunk esetében időjárás függvényében lehetséges)! Szicília nyugati partjától mindössze 7 kilométerre fekvő és strandjairól híres szigeten az érdekes, egykor tonhal feldolgozó üzemet látogatjuk meg, melyben napjainkban múzeum működik. Szabadidő a szigeten, fürdési lehetőség. Tipikus dél-olasz ebédünket a hajón fogyasztjuk el majd egy káprázatos kék-lagúnában hódolhatunk a fürdőzés örömeinek a hajóról. Levanzo szigetén kiszállva sétálunk a csöppnyi település hangulatos kis utcáin, fürdési lehetőség. A délutáni órákban érkezünk vissza szálláshelyünkre. 

7. nap: Monreale és Palermo – Budapest (250 km)

Kipihenve magunkat reggelit követően útra kelünk! A Palermo szomszédságában található normann királyi székhelyet, Monrealét keressük fel, ahol páratlan szépségű katedrálisa, valamint a bencés kolostor egyedülálló kerengője vár bennünket. Gyönyörűen rendezett főterén a pálmafák árnyékában megpihenünk, majd folytatva utunkat Szicília „fővárosába” Palermóba érkezünk. A belvárosba hajtunk ahol felkeressük a város nevezetességeit: Porta Nuova, Dóm, Capella Palatina (normann királyi kápolna). A páratlan szépségű épületek között megbújó helyi árusoknál ismerkedhetünk Szicília egyik specialitásával az arancinával (szicíliai rizsgolyó különböző ízekben). Az aranybarna golyócskák számtalan ízesítése között mindenki megtalálja a kedvére valót. Repülő menetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Árinformációk

Utazás módja:
Repülővel
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
júl. 20.
Részvételi díj:
289.000 HUF (791,57 EUR)
1 ágyas felár:
58.000 HUF (158,86 EUR)
6x vacsora felár:
26.500 HUF (72,58 EUR)
Favignana (Egadi) szigetek hajóval:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
szept. 14.
Részvételi díj:
289.000 HUF (791,57 EUR)
1 ágyas felár:
58.000 HUF (158,86 EUR)
6x vacsora felár:
26.500 HUF (72,58 EUR)
Favignana (Egadi) szigetek hajóval:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
okt. 19.
Részvételi díj:
289.000 HUF (791,57 EUR)
1 ágyas felár:
58.000 HUF (158,86 EUR)
6x vacsora felár:
26.500 HUF (72,58 EUR)
Favignana (Egadi) szigetek hajóval:
22.000 HUF (60,26 EUR)
Repülőtéri illeték kb.:
55.000 HUF (150,65 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)

További információ:

Utazás: repülővel, busszal és hajóval
Elhelyezés: 6 éjsz. szálloda*** , 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 110 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 50 EUR
Etna felvonójegy + terepbusz: 80 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 21.000 Ft / 58 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- program szerint 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- program szerint 6x reggelis ellátást
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig
- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- útlemondás biztosítást

7nap 6éj

Időpontok

344 000 Ft/fő
344 000 Ft/fő
344 000 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA

8 nap/ 7 éj
284 500 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA - repülővel

6 nap/ 5 éj
408 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft

SZICÍLIA NAGYKÖRUTAZÁS

9 nap/ 8 éj
346 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE MADRIDBAN

4 nap/ 3 éj
299 500 Ft
Utazás:
Repülővel
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
júl. 20.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
344 000 Ft
Időpont
szept. 14.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
344 000 Ft
Időpont
okt. 19.
Időtartam
7 nap/ 6 éj
Utazás módja
Repülő
Ár
344 000 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Görög és normann emlékek nyomában mediterrán hangulatban

Végre könnyedén elérhető ez a távoli kis sziget, mely annyi szépséget rejt, hogy vonzza a kíváncsi utazót! Repülős programunkon 7 napig élvezheti Szicília minden adományát: napsütés, vakító kék ég és tenger szinte eggyé olvad a szemünk előtt! Fantasztikus látványosságok, mint az Etna, Palermo, Taormina feltárulnak nekünk, és olyan unikumokat is megismerünk, mint a templomok völgye, Agrigento kikötője, vagy az Egadi-szigetek lagúnái! Várja Önt Szicília, repülővel!

Elutazás Budapest- Liszt Ferenc repülőtérről menetrendszerinti repülőjárattal Szicília második legnagyobb városába: Cataniába. Transzfer a szállodába, ahol 2 éjszakát töltünk. Repülő menetrend függvényében ismerkedünk a dél-olasz életérzéssel.

Reggelinket elfogyasztva a festői hegyi városkába kirándulunk. Savocában megtekintjük az egykori normann vár romjait, valamint Chiesa Madre reneszánsz templomát. Egy igazi rövid olasz kávéra megállunk a Keresztapa című film esküvői jelenetének forgatási helyszínén, a Vitelli bárban. Utunkat folytatva a Taormina felett elhelyezkedő hegytetőre épült festői kistelepülés: Castelmola csodálatos panorámát adó teraszaira jutunk fel, ahonnan a taorminai-öböl látványa megéri a kis „fáradságot”. Taorminába leereszkedve az ikonikus város nevezetességeivel ismerkedünk: Teatro Greco színháza, Palazzo Corvaia, Római Kisszínház, a Dóm és a középkori városkapuk. Taormina festői elhelyezkedése, a tenger látványa magával ragadja az idelátogatót. Szabadidő a városban. Taormina „alatt” elhelyezkedő nyári tengerparti üdülőparadicsomba, Giardini Naxosba érkezünk, ahol élvezhetjük a tenger bársonyos simogatását, élvezhetjük az olasz gasztronómia szolgáltatásait vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajóra szállva tekintjük meg a gyönyörű Isola Bella kék barlangját, rövid fürdési lehetőséggel. Délután szabadidejében ismerkedhet Taormina hangulatával, a város utcácskáival. Nézelődhet egy kávé mellett az óvárosban vagy kipihenheti fáradalmait. Szálláshelyünkre térünk vissza.

Reggeli után Európa legnagyobb működő vulkánját, az Etnát keressük fel (felvonójegy!), ahol autóbuszunkkal holdbéli tájon érkezünk a lávafolyásokkal tarkított szerpentineken a felső parkolóba. Láthatjuk a 2001. évi kitörések nyomán keletkezett krátereket, hasadékokat és megkövesedett lávafolyamokat. Az Etna kb. 1800 m-ig látogatható autóbusszal. Ezen parkolóból tovább (külön díj ellenében) felvonóval, majd speciális magasított kisbuszokkal juthatunk fel a kráter biztonságos közelségébe. Talpunk alatt érezzük a vulkanikus talaj melegét, a magaslati hideg levegőben folyamatos sűrű páratartalom miatt holdbéli tájon sétálunk esetenként ködben fel-feltűnik a messzi kráter sziluettje… Kora délután továbbutazunk Siracusába. Városnézés az Ortigia félszigeten fekvő óvárosban, majd a páratlan gazdagságú régészeti ásatási területet keressük fel: görög színház, „Dionysus füle”… sétálunk a hangulatos Ortiga félszigeten. Szabadidő, majd vacsoraidőre szálláshelyünkre érkezünk.

Megreggelizünk, majd a sziget belsejébe tartunk. Első megállónk Piazza Armerina, ahol a világhírű, csodálatos római mozaik együttest megőrző villát keressük fel, itt találjuk a képeslapokról ismert híres mozaikot, a „bikinis lányokat” is. Agrigentóban a városka kikötőjének köszönhetően anno élénk volt a kereskedelem. A Templomok Völgyében a világ legépebben megmaradt dór temploma, a Concordia mellett, további hat templom maradványai láthatók. Végigsétálunk az ókori templomok maradványai között, elképzeljük az egykoron volt épületek történelmét. Utunkat folytatva a „ Scala dei Turchi” (a törökök lépcsője) egyedülálló tenger alakította mészkő partszakasz természeti látványossága vár bennünket! A fehér sziklák egyedi fotótémát nyújtanak a látogató részére. A nehezen megközelíthető látványosságot útközben kilátóteraszokról csodáljuk meg. Szálláshelyünkre érkezünk.

Reggelit követően folytatjuk utunkat és Mazara del Valloba érkezünk, mely a szicíliai arab hódítás kiemelt települése, ezen települést foglalták el elsőként és hagyták el utoljára. Az arab-normann építészeti stílusú Szent Egyed templomban található a Táncoló szatír múzeuma, az egykori normann vár maradványa, valamint a San Nicolo Regale templom. A környékre jellemző sólepárló medencéket és malmokat láthatjuk útközben, melynek rejtelmeiről idegenvezetőnk mesél. Egykoron Szicília egyik legtehetősebb kereskedővárosába, Trapaniba érkezünk, ahol jelentős építészeti műemlékekkel találkozhatunk, úgy mint a Santuario dell’Annunziata, Museo Regionale Pepoli. Ebédidő majd idő függvényében felvonóval (felvonójegy!) a város felett magasodó középkori Erice-be érkezünk, ahol kóstolhatunk a helyi specialitásokból: likőrök, pesto, mandulabor. A felvonóról csodálatos kilátás nyílik az Egadi szigetekre. Visszatérve Trapaniba a város legszebb műemlékéhez, a katedrálishoz sétálva érkezünk, melyet  Aragóniai Frigyes idejében építettek és lélegzetelállítóan gyönyörű neogótikus belső terével kápráztat el bennünket. A Castello di Venere-be (Vénusz Vár) igyekszünk, ahonnan jó idő esetén elláthatunk  akár Tunéziába is. Szállásunk a következő 2 éjszakán át Trapaniban vagy környékén lesz. 

Reggelit követően kedvére pihenhet a szállodában vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: hajókirándulás Favignana szigetére, mely az Egadi szigetek legnagyobbika (októberi csoportunk esetében időjárás függvényében lehetséges)! Szicília nyugati partjától mindössze 7 kilométerre fekvő és strandjairól híres szigeten az érdekes, egykor tonhal feldolgozó üzemet látogatjuk meg, melyben napjainkban múzeum működik. Szabadidő a szigeten, fürdési lehetőség. Tipikus dél-olasz ebédünket a hajón fogyasztjuk el majd egy káprázatos kék-lagúnában hódolhatunk a fürdőzés örömeinek a hajóról. Levanzo szigetén kiszállva sétálunk a csöppnyi település hangulatos kis utcáin, fürdési lehetőség. A délutáni órákban érkezünk vissza szálláshelyünkre. 

Kipihenve magunkat reggelit követően útra kelünk! A Palermo szomszédságában található normann királyi székhelyet, Monrealét keressük fel, ahol páratlan szépségű katedrálisa, valamint a bencés kolostor egyedülálló kerengője vár bennünket. Gyönyörűen rendezett főterén a pálmafák árnyékában megpihenünk, majd folytatva utunkat Szicília „fővárosába” Palermóba érkezünk. A belvárosba hajtunk ahol felkeressük a város nevezetességeit: Porta Nuova, Dóm, Capella Palatina (normann királyi kápolna). A páratlan szépségű épületek között megbújó helyi árusoknál ismerkedhetünk Szicília egyik specialitásával az arancinával (szicíliai rizsgolyó különböző ízekben). Az aranybarna golyócskák számtalan ízesítése között mindenki megtalálja a kedvére valót. Repülő menetrend függvényében szabadidő, majd transzfer a repülőtérre és hazautazás Budapestre.

Utazás: repülővel, busszal és hajóval
Elhelyezés: 6 éjsz. szálloda*** , 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 6x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 110 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 50 EUR
Etna felvonójegy + terepbusz: 80 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 25 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*15-24 fő esetén: 21.000 Ft / 58 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást repülővel, helyben korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal
- program szerint 6 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában , 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában
- program szerint 6x reggelis ellátást
- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint
- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- repülőtéri illetéket és poggyász költségeket, melyek összege minimálisan változhat az utazás indulásáig
- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)
- fakultatív programon való részvételt
- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit
- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)
- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)
- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit
- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást
- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat
- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)
- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Kiss Virág
Kiss Virág
Végh Lilla
Végh Lilla

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA

8 nap/ 7 éj
284 500 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA - repülővel

6 nap/ 5 éj
408 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft

SZICÍLIA NAGYKÖRUTAZÁS

9 nap/ 8 éj
346 500 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE MADRIDBAN

4 nap/ 3 éj
299 500 Ft