BULGÁRIA KÖRUTAZÁS - FÜRDŐZÉSSEL

BULGÁRIA KÖRUTAZÁS - FÜRDŐZÉSSEL

  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás és Üdülés
logo

Szófia, Rila, Plovdiv, Kazanlak, Neszebár, Várna, VelikoTarnovo, Rusze, Brassó, Nagyszeben

Újra közkedvelt úti cél lett a bolgár tengerpart, mely évről évre növekvő látogatót vonz Magyaroroszágról is. Valóban csupán a fehér homokjáról híres tengerpartja az egyedüli lehetőség az élményszerzésre? A Z(s)eppelinnel felfedezheti Bulgária valódi történelmi emlékhelyeit, csodálatos építészeti remekeit, világörökségi helyszíneit. Szófia, rilai kolostor, Plovdid, Kazanlak csak néhány helyszín, melyet alaposabban is megismerünk idegenvezetőnk segítségével. Utazásukat egy tengerparti fürdőzéssel is megfűszerezhetjük. Így lesz teljes a Z(s)eppelin körutazása Bulgáriában!

Jelen program idegenvezetői:

Budai Tamás
Budai Tamás
Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Budapest – Kecskemét – Szeged – Nis – Szófia (780 km)

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban a Szeged–Belgrád–Nis útvonalon. Ezt követően a Nisava-folyó völgyében haladunk, majd átlépünk Bulgáriába. Szállásunk Szófiában vagy környékén.

2. nap: Szófia, bojanai templom, rilai kolostor (180 km)

A reggelit követően gyalogos városnézéssel kezdjük a napot Szófiában. Sétánk során megnézzük többek között a város szimbólumának számító Alexandar Nevszki-székesegyházat, a város névadó bazilikáját, a Szveta Szofiát, illetve egyéb nevezetességeket is. Szabad idő keretén belül természetesen egyéni kezdeményezésekre is nyílik lehetőség. Koradélután kirándulni indulunk. Első állomásunk a Vitosa-hegység lábánál fekvő, élettel teli freskóiról nevezetes bojanai templomnál lesz (világörökség), majd onnan továbbmegyünk a Rila-hegységbe, ahol látogatást teszünk a pravoszláv világ egyik legismertebb kolostorában, a rilai kolostorban (világörökség). Megtekintjük a Rilai Szent János tiszteletére épített templomot, a múzeumot, valamint a kolostor látogatható részeit. 

3. nap. Szófia – Plovdiv – Sipka – Kazanlak (260 km)

Elhagyjuk Szófiát, és Kelet-Rumélia fővárosába, Plovdivba utazunk. Itt időben visszacsöppenünk az ókorban, hiszen a város régészeti múzeumában páratlan szépségű trák leleteket láthatunk, de lehetőségünk nyílik megtekinteni a mai napig látogatókat fogadó ókori színházat, illetve egy dzsámit is. Ezt követően sétára indulunk a jellegzetesen balkáni hangulatú óvárosba, ahol gyönyörűen festett, XIX. századi gazdag polgári házakat, valamint felfedezésre váró keresztény templomokat láthatunk. Szabad időt követően utunkat észak felé folytatjuk. Hamarosan a rózsák völgyébe érkezünk, ahol Bulgária talán leghíresebb exportcikkéhez, a rózsaolajhoz szükséges rózsát termesztik. Mai napunk végén a már messziről fénylő arany hagymakupolás, sipkai orosz templomot tekintjük meg. Szállásunk a Balkán-hegység lábánál elhelyezkedő Kazanlakban lesz.

4. nap Kazanlak – Neszebár – Várna (320 km)

Napunkat a város északi negyedében található Türbe-dombon lévő trák sírkamra (világörökség) másolatának megtekintésével kezdjük. A kamra falát a Kr. e. IV. századból származó hellenisztikus freskók díszítik. Ezt követően a Fekete-tenger felé vesszük utunkat. Burgasz mellett elhaladva a Fekete-tenger gyöngyszeméhez, az ókori görögök által alapított Neszebárhoz (világörökség) érkezünk. A középkorban hol Bizánchoz, hol Bulgáriához, majd a Török Birodalomhoz tartozó földnyelvre lépve először a régészeti múzeumba látogatunk, ahol szemléletes képet kaphatunk a város antik és keresztény múltjáról. Ezt követően közös, illetve egyéni sétára indulunk, amelynek során csodaszép keresztény templomokat, zegzugos utcákat és jellegzetes, alsó részükön kőből, felső részükön fából épült házakat láthatunk. Szabadidőben lehetőség van bolgár ízekkel ismerkedni, vagy vásárolgatni az utcai árusoknál. Este érkezés Várnába, vagy a Várna közeli tengerpartra. 

5. nap. Tengerparti fürdőzés és/vagy várnai városnézés

Egész nap pihenhet a bolgár tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk a Várna melletti Aladzsa-kolostorhoz, valamint Bulgária legnagyobb kikötővárosába, Várna óvárosába idegenvezetőnkkel. Kirándulásunkat a közeli Aladzsa-kolostorban kezdjük, ahol egy egyedülálló sziklakolostort fedezhetünk fel. Ezt követően Várnába utazunk, ahol ellátogatunk az 1444-es várnai csata emlékparkjába, ott megnézzük Hunyadi János szobrát, a kicsiny múzeumot és I. Ulászló király szimbolikus sírját. Buszos városnézésünk a városi katedrális érintésével a tengerparton ér véget, ahonnan szabad program veszi kezdetét. A várnai kirándulás természetesen nem akadálya a fürdőzésnek: délutáni visszaérkezésünk után lehetőség nyílik a kirándulók számára is egy kis lubickolásra a Fekete-tengerben. 

6. nap. Kőerdő – Madara – Sumen – Veliko Tarnovo (230 km)

Először a Várna szomszédságában található, egyedülálló természeti képződményekhez látogatunk, az ún. Kőerdőbe. Második állomásunkon a bolgár-török kultúra egyik legjelentősebb emlékét, a sziklafalba faragott, vadregényes környezetben található ún. madarai lovast (világörökség) tekintjük meg. Továbbutazva Sumenbe, felkeressük azt a házat, amelyben Kossuth Lajos vendégeskedett emigrációjának kezdetén. Kirándulásunk végén Bulgária középkori fővárosába, Veliko Tarnovóba érkezünk, ahol ismerkedésünket egy kis sétával kezdjük a girbe-gurba Jantra-parti városnegyedben. Ezt követően a fellegvárba, a Carevecbe megyünk, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a városra. A pátriárka palota dombtetőn álló temploma az 1980- as évek közepén modern belső díszítést kapott, ami a keresztény egyházművészetet új dimenzióba helyezi. Szállásunk Veliko Tarnovóban vagy környékén lesz. 

7. nap: Veliko Tarnovo – Ivanovo – Rusze – Bukarest – Brassó (350 km)

Északi irányba indulunk. Először az ivanovoi sziklakolostor maradványait (világörökség) tekintjük meg a Ruszenszki Lom-folyó partján. A kolostor valójában egy sziklafalba vájt kolostor-komplexum, amelynek néhány terme látogatható. Ezt követően utunk Ruszéba, a „mini-Bécsbe” vezet, mely kisvárosnak mintegy 200 gyönyörű neobarokk és neorokokó épülete elbűvöli az idelátogatót. Átlépve a romániai határt, utunkat Bukarest felé folytatjuk. A román fővárosban autóbuszos városnézés keretében megtekintjük a város közepén, mesterséges dombon felépült gigantikus Köztársasági Palotát, amely jelenleg az országgyűlésnek is helyet ad. Városnézésünk során elhaladunk az Egyetem tér és a Szabad Sajtó Háza mellett is. Késő estére Brassó környéki szálláshelyünkre érkezünk. 

8. nap: Brassó – Nagyszeben – Arad – Szeged – Budapest (690 km)

A délelőtt folyamán a mesés Szászfölddel, azon belül elsősorban Brassóval és Nagyszebennel ismerkedünk. Brassó belvárosát közösen járjuk be, majd kávészünetet követően továbbindulunk. A fogarasi vár érintésével érkezünk déltájban Nagyszebenbe, ahol szabad idő keretében ismerkedhetünk a várossal, illetve ebédelhetünk a számtalan hangulatos vendéglő egyikében. Nagyszeben mellett megnézzük a keresztényszigeti erődtemplomot, majd innen a Déva-Arad útvonalon indulunk haza. Nagylaki határátkelést követően, a koraesti órákban érkezünk Szegedre, az esti órákban pedig Budapestre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
Hotel ***
Ellátás:
Reggeli
júl. 07.
Részvételi díj:
229.500 HUF (628,60 EUR)
1 ágyas felár:
67.000 HUF (183,51 EUR)
7x vacsora felár:
69.500 HUF (190,36 EUR)
Aladzsa kolostor és Várna óvárosa:
7.500 HUF (20,54 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
aug. 11.
Részvételi díj:
229.500 HUF (628,60 EUR)
1 ágyas felár:
67.000 HUF (183,51 EUR)
7x vacsora felár:
69.500 HUF (190,36 EUR)
Aladzsa kolostor és Várna óvárosa:
7.500 HUF (20,54 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 01.
Részvételi díj:
229.500 HUF (628,60 EUR)
1 ágyas felár:
67.000 HUF (183,51 EUR)
7x vacsora felár:
69.500 HUF (190,36 EUR)
Aladzsa kolostor és Várna óvárosa:
7.500 HUF (20,54 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 7 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 7x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 115 BGN
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 18.000 Ft / 50 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Budapest-Kecskemét-Szeged útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 7x reggeli

- 7 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 7x vacsora

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

8nap 7éj

Időpontok

229 500 Ft/fő
Társításra váró Úr!
229 500 Ft/fő
229 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

CSILLAGTÚRÁK OLASZORSZÁGBAN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

7 nap/ 6 éj
249 500 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
júl. 07.
Időtartam
8 nap/ 7 éj
Utazás módja
Busz
Ár
229 500 Ft
Társításra váró Úr!
Időpont
aug. 11.
Időtartam
8 nap/ 7 éj
Utazás módja
Busz
Ár
229 500 Ft
Időpont
szept. 01.
Időtartam
8 nap/ 7 éj
Utazás módja
Busz
Ár
229 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Szófia, Rila, Plovdiv, Kazanlak, Neszebár, Várna, VelikoTarnovo, Rusze, Brassó, Nagyszeben

Újra közkedvelt úti cél lett a bolgár tengerpart, mely évről évre növekvő látogatót vonz Magyaroroszágról is. Valóban csupán a fehér homokjáról híres tengerpartja az egyedüli lehetőség az élményszerzésre? A Z(s)eppelinnel felfedezheti Bulgária valódi történelmi emlékhelyeit, csodálatos építészeti remekeit, világörökségi helyszíneit. Szófia, rilai kolostor, Plovdid, Kazanlak csak néhány helyszín, melyet alaposabban is megismerünk idegenvezetőnk segítségével. Utazásukat egy tengerparti fürdőzéssel is megfűszerezhetjük. Így lesz teljes a Z(s)eppelin körutazása Bulgáriában!

Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban a Szeged–Belgrád–Nis útvonalon. Ezt követően a Nisava-folyó völgyében haladunk, majd átlépünk Bulgáriába. Szállásunk Szófiában vagy környékén.

A reggelit követően gyalogos városnézéssel kezdjük a napot Szófiában. Sétánk során megnézzük többek között a város szimbólumának számító Alexandar Nevszki-székesegyházat, a város névadó bazilikáját, a Szveta Szofiát, illetve egyéb nevezetességeket is. Szabad idő keretén belül természetesen egyéni kezdeményezésekre is nyílik lehetőség. Koradélután kirándulni indulunk. Első állomásunk a Vitosa-hegység lábánál fekvő, élettel teli freskóiról nevezetes bojanai templomnál lesz (világörökség), majd onnan továbbmegyünk a Rila-hegységbe, ahol látogatást teszünk a pravoszláv világ egyik legismertebb kolostorában, a rilai kolostorban (világörökség). Megtekintjük a Rilai Szent János tiszteletére épített templomot, a múzeumot, valamint a kolostor látogatható részeit. 

Elhagyjuk Szófiát, és Kelet-Rumélia fővárosába, Plovdivba utazunk. Itt időben visszacsöppenünk az ókorban, hiszen a város régészeti múzeumában páratlan szépségű trák leleteket láthatunk, de lehetőségünk nyílik megtekinteni a mai napig látogatókat fogadó ókori színházat, illetve egy dzsámit is. Ezt követően sétára indulunk a jellegzetesen balkáni hangulatú óvárosba, ahol gyönyörűen festett, XIX. századi gazdag polgári házakat, valamint felfedezésre váró keresztény templomokat láthatunk. Szabad időt követően utunkat észak felé folytatjuk. Hamarosan a rózsák völgyébe érkezünk, ahol Bulgária talán leghíresebb exportcikkéhez, a rózsaolajhoz szükséges rózsát termesztik. Mai napunk végén a már messziről fénylő arany hagymakupolás, sipkai orosz templomot tekintjük meg. Szállásunk a Balkán-hegység lábánál elhelyezkedő Kazanlakban lesz.

Napunkat a város északi negyedében található Türbe-dombon lévő trák sírkamra (világörökség) másolatának megtekintésével kezdjük. A kamra falát a Kr. e. IV. századból származó hellenisztikus freskók díszítik. Ezt követően a Fekete-tenger felé vesszük utunkat. Burgasz mellett elhaladva a Fekete-tenger gyöngyszeméhez, az ókori görögök által alapított Neszebárhoz (világörökség) érkezünk. A középkorban hol Bizánchoz, hol Bulgáriához, majd a Török Birodalomhoz tartozó földnyelvre lépve először a régészeti múzeumba látogatunk, ahol szemléletes képet kaphatunk a város antik és keresztény múltjáról. Ezt követően közös, illetve egyéni sétára indulunk, amelynek során csodaszép keresztény templomokat, zegzugos utcákat és jellegzetes, alsó részükön kőből, felső részükön fából épült házakat láthatunk. Szabadidőben lehetőség van bolgár ízekkel ismerkedni, vagy vásárolgatni az utcai árusoknál. Este érkezés Várnába, vagy a Várna közeli tengerpartra. 

Egész nap pihenhet a bolgár tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Jöjjön velünk a Várna melletti Aladzsa-kolostorhoz, valamint Bulgária legnagyobb kikötővárosába, Várna óvárosába idegenvezetőnkkel. Kirándulásunkat a közeli Aladzsa-kolostorban kezdjük, ahol egy egyedülálló sziklakolostort fedezhetünk fel. Ezt követően Várnába utazunk, ahol ellátogatunk az 1444-es várnai csata emlékparkjába, ott megnézzük Hunyadi János szobrát, a kicsiny múzeumot és I. Ulászló király szimbolikus sírját. Buszos városnézésünk a városi katedrális érintésével a tengerparton ér véget, ahonnan szabad program veszi kezdetét. A várnai kirándulás természetesen nem akadálya a fürdőzésnek: délutáni visszaérkezésünk után lehetőség nyílik a kirándulók számára is egy kis lubickolásra a Fekete-tengerben. 

Először a Várna szomszédságában található, egyedülálló természeti képződményekhez látogatunk, az ún. Kőerdőbe. Második állomásunkon a bolgár-török kultúra egyik legjelentősebb emlékét, a sziklafalba faragott, vadregényes környezetben található ún. madarai lovast (világörökség) tekintjük meg. Továbbutazva Sumenbe, felkeressük azt a házat, amelyben Kossuth Lajos vendégeskedett emigrációjának kezdetén. Kirándulásunk végén Bulgária középkori fővárosába, Veliko Tarnovóba érkezünk, ahol ismerkedésünket egy kis sétával kezdjük a girbe-gurba Jantra-parti városnegyedben. Ezt követően a fellegvárba, a Carevecbe megyünk, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a városra. A pátriárka palota dombtetőn álló temploma az 1980- as évek közepén modern belső díszítést kapott, ami a keresztény egyházművészetet új dimenzióba helyezi. Szállásunk Veliko Tarnovóban vagy környékén lesz. 

Északi irányba indulunk. Először az ivanovoi sziklakolostor maradványait (világörökség) tekintjük meg a Ruszenszki Lom-folyó partján. A kolostor valójában egy sziklafalba vájt kolostor-komplexum, amelynek néhány terme látogatható. Ezt követően utunk Ruszéba, a „mini-Bécsbe” vezet, mely kisvárosnak mintegy 200 gyönyörű neobarokk és neorokokó épülete elbűvöli az idelátogatót. Átlépve a romániai határt, utunkat Bukarest felé folytatjuk. A román fővárosban autóbuszos városnézés keretében megtekintjük a város közepén, mesterséges dombon felépült gigantikus Köztársasági Palotát, amely jelenleg az országgyűlésnek is helyet ad. Városnézésünk során elhaladunk az Egyetem tér és a Szabad Sajtó Háza mellett is. Késő estére Brassó környéki szálláshelyünkre érkezünk. 

A délelőtt folyamán a mesés Szászfölddel, azon belül elsősorban Brassóval és Nagyszebennel ismerkedünk. Brassó belvárosát közösen járjuk be, majd kávészünetet követően továbbindulunk. A fogarasi vár érintésével érkezünk déltájban Nagyszebenbe, ahol szabad idő keretében ismerkedhetünk a várossal, illetve ebédelhetünk a számtalan hangulatos vendéglő egyikében. Nagyszeben mellett megnézzük a keresztényszigeti erődtemplomot, majd innen a Déva-Arad útvonalon indulunk haza. Nagylaki határátkelést követően, a koraesti órákban érkezünk Szegedre, az esti órákban pedig Budapestre.

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 7 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 7x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 115 BGN
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 18.000 Ft / 50 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Budapest-Kecskemét-Szeged útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 7x reggeli

- 7 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 7x vacsora

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Budai Tamás
Budai Tamás
Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett

CSILLAGTÚRÁK OLASZORSZÁGBAN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

7 nap/ 6 éj
249 500 Ft