BOSZNIA FELFEDEZÉSE, TENGERPARTI PIHENÉSSEL

BOSZNIA FELFEDEZÉSE, TENGERPARTI PIHENÉSSEL

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Körutazás
logo

A muzulmán és keresztény történelem emlékei

4 nap és mennyi kaland, felfedezésre váró rejtek! Vadregényes tájakon barangolunk, miközben szemünk elé tárulnak Bosznia titkai: Szarajevó, Mostar Travnik. És mindezeket a Neretva folyó által kivájt szurdokon átutazva érjük el. A tengert is meghódítjuk: hajózzon velünk a Neretva deltájában, vagy látogasson el Korcula-szigetére, ahol ókori-középkori emlékeket nézünk meg! Hazafelé sem fog unatkozni: keresztény zarándokhellyel, Medugorje-val ismerkedünk utolsó napunkon.

 Csatlakozzon Ön is csoportunkhoz!


 

 Útlevélhasználat!

A PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTEL ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL VAGY KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY BIRTOKÁBAN LEHETSÉGES, MELYNEK ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE A HAZAÉRKEZÉST KÖVETŐ 3 HÓNAPIG!

KÉRJÜK A NEVEK PONTOSÍTÁSÁT AZ ÚTLEVÉL/SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SZERINT! (Az ebből eredő problémák az utas(okat) terheli!)

KÜLFÖLDI ÁLLAMPOLGÁROK EGYÉNILEG INTÉZIK AZ EGYES ORSZÁGOKBA TÖRTÉNŐ BEUTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKET (VÍZUMOKAT) !(további részletek a Külügyminisztérium honlapján)

Jelen program idegenvezetői:

Budai Tamás
Budai Tamás
Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett
Sándor Hajnalka
Sándor Hajnalka

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Budapest – Szeged – Röszke - Belgrád – Višegrad – Szarajevó (710 km)

A hajnali órákban indulunk el a Budapest-Kecskemét-Szeged-Röszke útvonalon Szerbia felé. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk a Belgrád-Mokra Gora útvonalon Bosznia-Hercegovinába. A határ átlépése után első boszniai megállónk a festői Višegrad lesz. Itt ível át a smaragd zöld Drina-folyó felett az 1571-ben Mehmed Paša Sokolović nagyvezír által építtetett 11 lyukú kőhíd, az ország egyik legfontosabb UNESCO világöröksége. A híd kőpárkányán felidézzük a muzulmán és keresztény világ egykori választóvonalát képező város gazdag történelmi múltját a világhírű „Híd a Drinán” c. regény segítségével, amelynek leírása máig helytálló, majd a Drina kacskaringós szurdokvölgyében, alagutakkal tűzdelt vadregényes tájon utazunk tovább a bosnyák főváros felé. Szállásunk Szarajevóban lesz. 

2. nap: Szarajevó – Mostar -Blagaj és Neum (210 km)

Reggeli után gyalogos városnézés következik: Szarajevó felfedezésére indulunk. A négy különböző vallást követő városlakók az évszázadok során sokszínű arculattal és gazdag kultúrával ajándékozták meg a várost, melynek óvárosa a Miljacka-folyó két partján az 1460-as években alakult ki. Ma is itt láthatók a legfontosabb műemlékek: Szultán dzsámi, Gazi Huszrev bég dzsámija, török kút, középkori házsor. A XIX. századot idézi az Osztrák-Magyar-Monarchia idején épült egyetem, a városháza és a hatalmas méretű Jézus Szíve római katolikus katedrális. 1914-ben Szarajevóban gyilkolták meg Ferenc Ferdinánd trónörököst és feleségét: felkeressük a merénylet helyszínét és megtekintjük az eseményeket felidéző múzeumot. A séta végén szabadidő a XV. századi történelmi bazárban. Szarajevót dél felé hagyjuk el. Hamarosan a vadul vágtató Neretva-folyó szépséges völgyében találjuk magunkat és Mostarba érkezünk. Ez a komplett középkori oszmán épületegyüttest felvonultató kisváros Bosznia egyik fő turisztikai látnivalója. A város jelképe a XVI. században épített, egynyílású kőhíd, amely a délszláv háborúban ugyan elpusztult, de 2005-ben részben magyar segítséggel újjáépítették. Az UNESCO világörökség része. Ismerkedünk a híddal és környékével: óvárosi házsor, kézműves üzletek, Koski Mehmet pasa dzsámija és medreszéje. Meglátogatunk egy közel 350 éves török lakóházat is, amely eredeti berendezésével, idilli kis belső udvarával híven idézi lakói egykori gazdagságát, az irigyelt „keleti kényelmet”. Szabadidőben bazár, minaret-mászási, illetve török kávé és vízipipa kipróbálási lehetőség. Mostarból Blagajba vezet utunk. Blagaj ősi vára volt a középkorban a magyar királyi családba is beházasodó Kotromanić család ősi fészke. De festői környezetben itt bukkan felszínre a Buna-folyó karsztforrása is: másodpercenkénti 30 köbméteres vízhozamával ez Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű természeti jelensége. Talán nem csoda, hogy 1520-ban épp a forrás fölé kiugró szikla tetején emeltek szúfi szerzetesek egy elegáns kis kolostort (tekke), amely ma múzeummá alakítva várja látogatóit. Rövid pihenő után naplementére érkezünk a bosnyák tengerpartra. Szállásunk Neumban lesz (2 éj).

3. nap: Korčula hajóval – Peljesac-félsziget – Ston erődrendszere (160 km)

Egész nap pihenhet, strandolhat a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: A kéklő Adria mentén a közeli Peljesac-félszigetre buszozunk, amelynek „bejáratánál” épült a XIV. században két szinte ma is érintetlen város: Kis-Ston és Nagy- Ston. E településeket megdöbbentően impozáns fal köti össze: 5,5 kilométeres hosszával és 20 őrtornyával Ston középkori védmű-rendszere a legnagyobb a világon a Kínai Nagy Fal után! Az UNESCO listáján várományos világörökségként szereplő Stoni Fal bejárható – fentről pompás a kilátás a tengerre, a környékbéli szigetekre, valamint a nagy osztriga-tenyésztő és sólepárló telepekre. Kanyargós, de lélegzetelállítóan szép úton utazunk tovább a Peljesac-félszigeten. Orebić-ből hajóval jutunk át a legendás Korčula szigetére. Fővárosa hosszan állt velencei és osztrák-magyar uralom alatt, jellegét leginkább ez befolyásolta. A helyi hagyomány szerint itt áll Marco Polo szülőháza, de ezen kívül is sok minden emlékeztet az itáliai befolyásra: Szent Márk templom, dózse palota, velencei mintára épített palazzo-k, szárnyas oroszlános városkapuk és természetesen a mindenhol kapható pizza. Késő délután visszahajózunk Orebić-be. Napunkat a peljesaci teraszokon zárjuk: egymást érik itt a borászatok, hiszen a régió az Adriai-tengermellék legnagyobb kiterjedésű szőlőtermő vidéke, gazdag ízharmóniájú vörösborai messze földön híresek. Borkóstolás, majd vásárlási lehetőség. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Međugorje, Pocitelj – Kravica vízesés - Budapest (800 km)

Megreggelizünk, majd a hegyek között, a Neretva folyó partján rejtőzködő Pocitelj óvárosát tekintjük meg, ahol az elmúlt 200 évben szinte megállt az idő. Az egykori török hódítások ellen szolgáló erődvára alatt magasodó minaret és a dzsámihoz sétálunk. Láthatjuk a város újjáépített óratornyát is. Utunkat folytatva a közeli Kravica vízeséshez igyekszünk felfrissülni! A buszunkból kilépve egy kis ösvényen érkezünk a víztömeg morajlását követve a paradicsomi Kravica vízeséshez, mely egyesek szerint maga a „kis-krka”! Lehetőség van egy frissítő rövid mártózásra, majd az Európa-szerte zarándokok millióit vonzó Međugorje felé utazunk. A bosnyák hegyek között meghúzódó falu feletti dombon a hívek szerint 1981 óta időről-időre megjelenik Szűz Mária, sokan az ő segítő jelenlétének tudják be az itt tapasztalt csodás gyógyulásokat, kívánságok teljesülését. Međugorje ma a legjelentősebb boszniai keresztény zarándokhely, évente milliók látogatják templomát és a jelenések helyét. Rövid pihenők és ebédszünet beiktatásával hazautazás az Eszék-Dunaföldvár-Budapest útvonalon. Érkezés a másnap éjszakai/hajnali órákban. (Az oda- és visszaút nem azonos! A Budapest–Kecskemét-Szeged útvonalon csatlakozó utasaink hazautazásuknál ezt vegyék figyelembe.).

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
jún. 20.
Részvételi díj:
124.500 HUF (341,01 EUR)
1 ágyas felár:
32.000 HUF (87,65 EUR)
3x vacsora felár:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Korcula és a Peljesac-félsziget borkóstolóval:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
júl. 18.
Részvételi díj:
131.500 HUF (360,18 EUR)
1 ágyas felár:
32.000 HUF (87,65 EUR)
3x vacsora felár:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Korcula és a Peljesac-félsziget borkóstolóval:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 05.
Részvételi díj:
124.500 HUF (341,01 EUR)
1 ágyas felár:
32.000 HUF (87,65 EUR)
3x vacsora felár:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Korcula és a Peljesac-félsziget borkóstolóval:
12.500 HUF (34,24 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 3x reggeli


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.).


 

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 9.500 Ft / 27 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Budapest - Kecskemét - Szeged útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

-3x reggeli

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 3x vacsora

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

 

4nap 3éj

Időpontok

124 500 Ft/fő
Társításra váró Hölgy!
131 500 Ft/fő
Társításra váró Hölgy!
124 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

SZLOVÉNIAI KÖRUTAZÁS TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

4 nap/ 3 éj
109 500 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
jún. 20.
Időtartam
4 nap/ 3 éj
Utazás módja
Busz
Ár
124 500 Ft
Társításra váró Hölgy!
Időpont
júl. 18.
Időtartam
4 nap/ 3 éj
Utazás módja
Busz
Ár
131 500 Ft
Társításra váró Hölgy!
Időpont
szept. 05.
Időtartam
4 nap/ 3 éj
Utazás módja
Busz
Ár
124 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

A muzulmán és keresztény történelem emlékei

4 nap és mennyi kaland, felfedezésre váró rejtek! Vadregényes tájakon barangolunk, miközben szemünk elé tárulnak Bosznia titkai: Szarajevó, Mostar Travnik. És mindezeket a Neretva folyó által kivájt szurdokon átutazva érjük el. A tengert is meghódítjuk: hajózzon velünk a Neretva deltájában, vagy látogasson el Korcula-szigetére, ahol ókori-középkori emlékeket nézünk meg! Hazafelé sem fog unatkozni: keresztény zarándokhellyel, Medugorje-val ismerkedünk utolsó napunkon.

 Csatlakozzon Ön is csoportunkhoz!


 

 Útlevélhasználat!

A PROGRAMON VALÓ RÉSZVÉTEL ÉRVÉNYES ÚTLEVÉL VAGY KÁRTYÁS SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY BIRTOKÁBAN LEHETSÉGES, MELYNEK ÉRVÉNYESNEK KELL LENNIE A HAZAÉRKEZÉST KÖVETŐ 3 HÓNAPIG!

KÉRJÜK A NEVEK PONTOSÍTÁSÁT AZ ÚTLEVÉL/SZEMÉLYI IGAZOLVÁNY SZERINT! (Az ebből eredő problémák az utas(okat) terheli!)

KÜLFÖLDI ÁLLAMPOLGÁROK EGYÉNILEG INTÉZIK AZ EGYES ORSZÁGOKBA TÖRTÉNŐ BEUTAZÁSHOZ SZÜKSÉGES ENGEDÉLYEKET (VÍZUMOKAT) !(további részletek a Külügyminisztérium honlapján)

A hajnali órákban indulunk el a Budapest-Kecskemét-Szeged-Röszke útvonalon Szerbia felé. Rövid pihenőkkel folyamatosan utazunk a Belgrád-Mokra Gora útvonalon Bosznia-Hercegovinába. A határ átlépése után első boszniai megállónk a festői Višegrad lesz. Itt ível át a smaragd zöld Drina-folyó felett az 1571-ben Mehmed Paša Sokolović nagyvezír által építtetett 11 lyukú kőhíd, az ország egyik legfontosabb UNESCO világöröksége. A híd kőpárkányán felidézzük a muzulmán és keresztény világ egykori választóvonalát képező város gazdag történelmi múltját a világhírű „Híd a Drinán” c. regény segítségével, amelynek leírása máig helytálló, majd a Drina kacskaringós szurdokvölgyében, alagutakkal tűzdelt vadregényes tájon utazunk tovább a bosnyák főváros felé. Szállásunk Szarajevóban lesz. 

Reggeli után gyalogos városnézés következik: Szarajevó felfedezésére indulunk. A négy különböző vallást követő városlakók az évszázadok során sokszínű arculattal és gazdag kultúrával ajándékozták meg a várost, melynek óvárosa a Miljacka-folyó két partján az 1460-as években alakult ki. Ma is itt láthatók a legfontosabb műemlékek: Szultán dzsámi, Gazi Huszrev bég dzsámija, török kút, középkori házsor. A XIX. századot idézi az Osztrák-Magyar-Monarchia idején épült egyetem, a városháza és a hatalmas méretű Jézus Szíve római katolikus katedrális. 1914-ben Szarajevóban gyilkolták meg Ferenc Ferdinánd trónörököst és feleségét: felkeressük a merénylet helyszínét és megtekintjük az eseményeket felidéző múzeumot. A séta végén szabadidő a XV. századi történelmi bazárban. Szarajevót dél felé hagyjuk el. Hamarosan a vadul vágtató Neretva-folyó szépséges völgyében találjuk magunkat és Mostarba érkezünk. Ez a komplett középkori oszmán épületegyüttest felvonultató kisváros Bosznia egyik fő turisztikai látnivalója. A város jelképe a XVI. században épített, egynyílású kőhíd, amely a délszláv háborúban ugyan elpusztult, de 2005-ben részben magyar segítséggel újjáépítették. Az UNESCO világörökség része. Ismerkedünk a híddal és környékével: óvárosi házsor, kézműves üzletek, Koski Mehmet pasa dzsámija és medreszéje. Meglátogatunk egy közel 350 éves török lakóházat is, amely eredeti berendezésével, idilli kis belső udvarával híven idézi lakói egykori gazdagságát, az irigyelt „keleti kényelmet”. Szabadidőben bazár, minaret-mászási, illetve török kávé és vízipipa kipróbálási lehetőség. Mostarból Blagajba vezet utunk. Blagaj ősi vára volt a középkorban a magyar királyi családba is beházasodó Kotromanić család ősi fészke. De festői környezetben itt bukkan felszínre a Buna-folyó karsztforrása is: másodpercenkénti 30 köbméteres vízhozamával ez Európa egyik legnagyobb ilyen jellegű természeti jelensége. Talán nem csoda, hogy 1520-ban épp a forrás fölé kiugró szikla tetején emeltek szúfi szerzetesek egy elegáns kis kolostort (tekke), amely ma múzeummá alakítva várja látogatóit. Rövid pihenő után naplementére érkezünk a bosnyák tengerpartra. Szállásunk Neumban lesz (2 éj).

Egész nap pihenhet, strandolhat a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: A kéklő Adria mentén a közeli Peljesac-félszigetre buszozunk, amelynek „bejáratánál” épült a XIV. században két szinte ma is érintetlen város: Kis-Ston és Nagy- Ston. E településeket megdöbbentően impozáns fal köti össze: 5,5 kilométeres hosszával és 20 őrtornyával Ston középkori védmű-rendszere a legnagyobb a világon a Kínai Nagy Fal után! Az UNESCO listáján várományos világörökségként szereplő Stoni Fal bejárható – fentről pompás a kilátás a tengerre, a környékbéli szigetekre, valamint a nagy osztriga-tenyésztő és sólepárló telepekre. Kanyargós, de lélegzetelállítóan szép úton utazunk tovább a Peljesac-félszigeten. Orebić-ből hajóval jutunk át a legendás Korčula szigetére. Fővárosa hosszan állt velencei és osztrák-magyar uralom alatt, jellegét leginkább ez befolyásolta. A helyi hagyomány szerint itt áll Marco Polo szülőháza, de ezen kívül is sok minden emlékeztet az itáliai befolyásra: Szent Márk templom, dózse palota, velencei mintára épített palazzo-k, szárnyas oroszlános városkapuk és természetesen a mindenhol kapható pizza. Késő délután visszahajózunk Orebić-be. Napunkat a peljesaci teraszokon zárjuk: egymást érik itt a borászatok, hiszen a régió az Adriai-tengermellék legnagyobb kiterjedésű szőlőtermő vidéke, gazdag ízharmóniájú vörösborai messze földön híresek. Borkóstolás, majd vásárlási lehetőség. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

Megreggelizünk, majd a hegyek között, a Neretva folyó partján rejtőzködő Pocitelj óvárosát tekintjük meg, ahol az elmúlt 200 évben szinte megállt az idő. Az egykori török hódítások ellen szolgáló erődvára alatt magasodó minaret és a dzsámihoz sétálunk. Láthatjuk a város újjáépített óratornyát is. Utunkat folytatva a közeli Kravica vízeséshez igyekszünk felfrissülni! A buszunkból kilépve egy kis ösvényen érkezünk a víztömeg morajlását követve a paradicsomi Kravica vízeséshez, mely egyesek szerint maga a „kis-krka”! Lehetőség van egy frissítő rövid mártózásra, majd az Európa-szerte zarándokok millióit vonzó Međugorje felé utazunk. A bosnyák hegyek között meghúzódó falu feletti dombon a hívek szerint 1981 óta időről-időre megjelenik Szűz Mária, sokan az ő segítő jelenlétének tudják be az itt tapasztalt csodás gyógyulásokat, kívánságok teljesülését. Međugorje ma a legjelentősebb boszniai keresztény zarándokhely, évente milliók látogatják templomát és a jelenések helyét. Rövid pihenők és ebédszünet beiktatásával hazautazás az Eszék-Dunaföldvár-Budapest útvonalon. Érkezés a másnap éjszakai/hajnali órákban. (Az oda- és visszaút nem azonos! A Budapest–Kecskemét-Szeged útvonalon csatlakozó utasaink hazautazásuknál ezt vegyék figyelembe.).

Utazás: autóbusszal
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában
Ellátás: 3x reggeli


 

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 60 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 10 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.).


 

Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 9.500 Ft / 27 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 

Csatlakozási lehetőség: Budapest - Kecskemét - Szeged útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

-3x reggeli

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 3x vacsora

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (igény esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

 

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Budai Tamás
Budai Tamás
Derzsy Bernadett
Derzsy Bernadett
Sándor Hajnalka
Sándor Hajnalka

SZLOVÉNIAI KÖRUTAZÁS TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

4 nap/ 3 éj
109 500 Ft