SZICÍLIA NAGYKÖRUTAZÁS

SZICÍLIA NAGYKÖRUTAZÁS

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Program szerint
  • Típus: Körutazás
logo

Etna, Taormina, Siracusa, Agrigento... Palermóból hajóval a Tirrén-tengeren

A nagy kékség – The big blue. Ha látta a filmet, azóta ide vágyik! Igaz? De nemcsak a filmből ismert magával ragadó látvány és hangulat az, amit itt megtalál, hanem felidéződhet Csontváry emléke, aki így írt egyik legszebb műve ihletéséről: „Taor­minába siettem, ahol reám várt egy olyan naplemente, amellyel tisztában voltam, hogy az lesz a világnak a legszínesebb napút-festménye.” Ön is lásson Csontváry szemével, érezze a perzselő szicíliai életet ezen a 9 napos körutazásunkon!

Jelen program idegenvezetői:

Kiss Virág
Kiss Virág
Végh Lilla
Végh Lilla

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Tornyiszentmiklós – Chianciano (1080 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Szálláshelyünk Chianciano Terme környékén (a híres chianti vörösborok termővidékén) lesz. 

2. nap: Chianciano és Solfatara vulkán kráterei (390 km)

Chiancianoból Nápoly felé vesszük utunkat. Útközben megállunk a Nápollyal egybeépült Pozzuoli településen, a Campi Flegrei (’Lángoló mezők’) vulkáni területén. Az itt található Solfatara vulkán kráter közelében sétálva megfigyelhetjük a vulkáni utóműködések számtalan formáját: kénes gőz kitöréseket, valamint a Baia öböl csodálatos panorámájában gyönyörködhetünk, felidézve a Szibüllák v Szibillák a  titokzatos jósnők legendáit! (a Solfatara vulkán egy baleset miatt lezárásra került, melynek kráterében megfigyelhető a vulkáni utóműködések számtalan formáját: kénes gőzkitöréseket - ehhez foghatót Izlandon láthatunk!). Nápoly városába leereszkedve az Anjou királyok városában ismerkedünk a város nevezetességeivel: Castel Nuovo, Castel dell'Ovo, királyi palota, San Carlo színház, Galleria Umberto és a város kikötője. Szállás és vacsora Nápolyban vagy környékén lesz.

3. nap: Messinai szoros – Savoca – Taormina (körny.) (540 km)

Reggeli után Villa San Giovanniba indulunk. Nápolyt elhagyván gyönyörködhetünk a Sorrentói-félsziget déli oldalában, a Salernói-öbölben, később pedig a kétezer méteres magasságot ostromló vad calabriai hegyvonulatokban. A Messinai-szorosra (ez volt az ókori hajósok Szküllája és Kharübdisze) pompás rálátásunk nyílik, ahogy ereszkedünk le Villa San Giovanni kikötőjébe. Komphajóval átkelünk a Messinai-szoroson, és továbbindulunk Taormina felé. Útközben egy igazi rövid olasz kávéra megállunk Savocában, a Keresztapa című film esküvői jelenetének forgatási helyszínén, a Vitelli bárban. Vacsora és szállás 2 éjszakán át Taormina környékén lesz. 

4. nap: Taormina és Castelmola, az Alcantara szurdokvölgy (10 km)

Délelőtt Taormina nevezetességeivel ismerkedünk: Teatro Greco színháza, Palazzo Corvaia, Római Kisszínház, a Dóm és a középkori városkapuk. Taormina festői elhelyezkedése, a tenger látványa magával ragadja az idelátogatót. A városnézést követően autóbusszal a Taormina felett magasodó Castelmola csodálatos panorámát adó teraszaira jutunk fel, ahonnan a taorminai-öböl látványa megéri a kis „fáradságot”. Ellátogatunk egy sajátos bárba, mely mosolyra fakaszt minden érkező látogatót. Délután szabadidejében ismerkedhet Taormina hangulatával, a város utcácskáival. Nézelődhet egy kávé mellett az óvárosban vagy kipihenheti fáradalmait a tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Az Alcantara-folyó szurdokvölgyébe kirándulunk, a meseszép vad bazaltkanyonhoz, ahol a víz színe és a természet által megformált kanyon meredek falai mindenképp megérdemelnek egy kirándulást (belépőjegy a helyszínen fizetendő). Szálláshelyünkre térünk vissza.

5. nap: Etna vulkán és Siracusa (300 km)

Reggeli után Európa legnagyobb működő vulkánját, az Etnát keressük fel: holdbéli táj lávafolyásokkal. Láthatjuk a 2001. évi kitörések nyomán keletkezett krátereket, hasadékokat és megkövesedett lávafolyamokat. Az Etna kb. 1800 m-ig látogatható autóbusszal. Ezen parkolóból tovább (külön díj ellenében) felvonóval, majd speciális gépjárművel juthatunk fel a fő kráter aljáig. Talpunk alatt érezzük a meleg vulkanikus talaj melegét, a magaslati hideg levegőben folyamatos sűrű páratartalom miatt holdbéli tájon sétálunk… Kora délután tovább utazunk Siracusába. Városnézés az Ortigia félszigeten fekvő óvárosban, majd a páratlan gazdagságú régészeti ásatási területet keressük fel (görög színház, „Dionysus füle”). Ma esti szállásunk Siracusa közelében lesz. 

6. nap: Piazza Armerina és Agrigento (460 km)

Megreggelizünk, majd Piazza Armerinába utazunk, ahol a világhírű, csodálatos római mozaik együttest megőrző császári villát keressük fel. Agrigentóban, a Templomok Völgyében a világ legépebben megmaradt dór temploma, a Concordia mellett, további hat templom maradványai láthatók. Végigsétálunk az ókori templomok maradványai között, elképzeljük az egykoron volt épületek történelmét. Továbbutazunk Palermo környéki szállásunkra. Vacsora. 

7. nap: Palermo – Monreale (10 km)

Ismerkedés Palermóval, Szicília „fővárosával”: Porta Nuova, a Dóm, a Capella Palatina (normann királyi kápolna), a San Givanni degli Eremiti arabos temploma, a kapucinusok katakombái. Tovább utazva Palermo szomszédságában a normann királyi székhelyet, Monrealét keressük fel, ahol a páratlan szépségű katedrálisa, a bencés kolostor egyedülálló kerengője vár Bennünket. Menetrendtől függően a kikötőbe érkezve hajóra szállunk, elfoglaljuk kabinjainkat. A hajókabinokba csak kisebb utazótáskát szabad felvinni! Csodálatos élmény hajóval elhagyni Szicília partjait, hajóval érkezni a nápolyi öbölbe. Éjszaka a hajón. 

8. nap Hajóval Palermóból Nápolyba és Orvieto sziklatetőre épült kisvárosa (590 km)

Reggeli a hajón, majd érkezés Nápoly kikötőjébe. A napfelkelte csodálatos fényeivel hajózunk el Capri szigete mellett és a Sorrentói félsziget mentén haladva érkezünk meg Nápolyba, ahol a Castel Nuovo látványával fogad minket, a már ismert, örökké nyüzsgő város. A komphajóról leszállva egy reggeli kávé erejéig megállunk, majd Nápolytól észak felé indulunk! Utunk következő állomása Orvieto, a szikla tetejére épült városba érkezünk. „Itália csodáját”, Olaszország egyik legszebb építményét láthatjuk itt, belsejében Luca Signorelli lebilincselő freskó sorozatával. Kora estére Bologna környéki szálláshelyekre érkezünk, ahol vacsora várja utasainkat.

9. nap: Bologna – Velence Mestre – Budapest – Szeged (840 km)

Elfogyasztjuk reggelinket majd Szlovénián keresztül hazafelé indulunk, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Tornyiszentmiklós határátkelőn keresztül Budapestre a késő esti órákban, majd utunkat folytatjuk Szegedre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Program szerint
jún. 15.
Részvételi díj:
346.500 HUF (949,06 EUR)
1 ágyas felár:
75.000 HUF (205,43 EUR)
2 ágyas kabin felár (belső kabinban):
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alcantara szurdokvölgy kirándulás (+belépő a helyszínen):
6.500 HUF (17,80 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 21.
Részvételi díj:
349.500 HUF (957,28 EUR)
1 ágyas felár:
75.000 HUF (205,43 EUR)
2 ágyas kabin felár (belső kabinban):
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alcantara szurdokvölgy kirándulás (+belépő a helyszínen):
6.500 HUF (17,80 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
okt. 19.
Részvételi díj:
354.500 HUF (970,98 EUR)
1 ágyas felár:
75.000 HUF (205,43 EUR)
2 ágyas kabin felár (belső kabinban):
23.000 HUF (63,00 EUR)
Alcantara szurdokvölgy kirándulás (+belépő a helyszínen):
6.500 HUF (17,80 EUR)
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 140 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 62 EUR
Etna felvonójegy + terepbusz: 80 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 27.000 Ft / 74 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 7 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában és 1 éjszaka hajón

- 7x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora) és 1x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást 

9nap 8éj

Időpontok

346 500 Ft/fő
349 500 Ft/fő
Társításra váró Hölgy!
354 500 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

600 LÓERŐ FELETT A FERRARITÓL A LAMBORGHINIIG …ÉS A DUCATI

4 nap/ 3 éj
154 000 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - REPÜLŐVEL

7 nap/ 6 éj
344 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft

ANTIK GÖRÖG NAGYKÖRUTAZÁS

9 nap/ 8 éj
336 500 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Hotel ***
ellátás
Ellátás:
Program szerint

Időpont
jún. 15.
Időtartam
9 nap/ 8 éj
Utazás módja
Busz
Ár
346 500 Ft
Időpont
szept. 21.
Időtartam
9 nap/ 8 éj
Utazás módja
Busz
Ár
349 500 Ft
Társításra váró Hölgy!
Időpont
okt. 19.
Időtartam
9 nap/ 8 éj
Utazás módja
Busz
Ár
354 500 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Etna, Taormina, Siracusa, Agrigento... Palermóból hajóval a Tirrén-tengeren

A nagy kékség – The big blue. Ha látta a filmet, azóta ide vágyik! Igaz? De nemcsak a filmből ismert magával ragadó látvány és hangulat az, amit itt megtalál, hanem felidéződhet Csontváry emléke, aki így írt egyik legszebb műve ihletéséről: „Taor­minába siettem, ahol reám várt egy olyan naplemente, amellyel tisztában voltam, hogy az lesz a világnak a legszínesebb napút-festménye.” Ön is lásson Csontváry szemével, érezze a perzselő szicíliai életet ezen a 9 napos körutazásunkon!

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Szálláshelyünk Chianciano Terme környékén (a híres chianti vörösborok termővidékén) lesz. 

Chiancianoból Nápoly felé vesszük utunkat. Útközben megállunk a Nápollyal egybeépült Pozzuoli településen, a Campi Flegrei (’Lángoló mezők’) vulkáni területén. Az itt található Solfatara vulkán kráter közelében sétálva megfigyelhetjük a vulkáni utóműködések számtalan formáját: kénes gőz kitöréseket, valamint a Baia öböl csodálatos panorámájában gyönyörködhetünk, felidézve a Szibüllák v Szibillák a  titokzatos jósnők legendáit! (a Solfatara vulkán egy baleset miatt lezárásra került, melynek kráterében megfigyelhető a vulkáni utóműködések számtalan formáját: kénes gőzkitöréseket - ehhez foghatót Izlandon láthatunk!). Nápoly városába leereszkedve az Anjou királyok városában ismerkedünk a város nevezetességeivel: Castel Nuovo, Castel dell'Ovo, királyi palota, San Carlo színház, Galleria Umberto és a város kikötője. Szállás és vacsora Nápolyban vagy környékén lesz.

Reggeli után Villa San Giovanniba indulunk. Nápolyt elhagyván gyönyörködhetünk a Sorrentói-félsziget déli oldalában, a Salernói-öbölben, később pedig a kétezer méteres magasságot ostromló vad calabriai hegyvonulatokban. A Messinai-szorosra (ez volt az ókori hajósok Szküllája és Kharübdisze) pompás rálátásunk nyílik, ahogy ereszkedünk le Villa San Giovanni kikötőjébe. Komphajóval átkelünk a Messinai-szoroson, és továbbindulunk Taormina felé. Útközben egy igazi rövid olasz kávéra megállunk Savocában, a Keresztapa című film esküvői jelenetének forgatási helyszínén, a Vitelli bárban. Vacsora és szállás 2 éjszakán át Taormina környékén lesz. 

Délelőtt Taormina nevezetességeivel ismerkedünk: Teatro Greco színháza, Palazzo Corvaia, Római Kisszínház, a Dóm és a középkori városkapuk. Taormina festői elhelyezkedése, a tenger látványa magával ragadja az idelátogatót. A városnézést követően autóbusszal a Taormina felett magasodó Castelmola csodálatos panorámát adó teraszaira jutunk fel, ahonnan a taorminai-öböl látványa megéri a kis „fáradságot”. Ellátogatunk egy sajátos bárba, mely mosolyra fakaszt minden érkező látogatót. Délután szabadidejében ismerkedhet Taormina hangulatával, a város utcácskáival. Nézelődhet egy kávé mellett az óvárosban vagy kipihenheti fáradalmait a tengerparton. Fakultatív ajánlatunk: Az Alcantara-folyó szurdokvölgyébe kirándulunk, a meseszép vad bazaltkanyonhoz, ahol a víz színe és a természet által megformált kanyon meredek falai mindenképp megérdemelnek egy kirándulást (belépőjegy a helyszínen fizetendő). Szálláshelyünkre térünk vissza.

Reggeli után Európa legnagyobb működő vulkánját, az Etnát keressük fel: holdbéli táj lávafolyásokkal. Láthatjuk a 2001. évi kitörések nyomán keletkezett krátereket, hasadékokat és megkövesedett lávafolyamokat. Az Etna kb. 1800 m-ig látogatható autóbusszal. Ezen parkolóból tovább (külön díj ellenében) felvonóval, majd speciális gépjárművel juthatunk fel a fő kráter aljáig. Talpunk alatt érezzük a meleg vulkanikus talaj melegét, a magaslati hideg levegőben folyamatos sűrű páratartalom miatt holdbéli tájon sétálunk… Kora délután tovább utazunk Siracusába. Városnézés az Ortigia félszigeten fekvő óvárosban, majd a páratlan gazdagságú régészeti ásatási területet keressük fel (görög színház, „Dionysus füle”). Ma esti szállásunk Siracusa közelében lesz. 

Megreggelizünk, majd Piazza Armerinába utazunk, ahol a világhírű, csodálatos római mozaik együttest megőrző császári villát keressük fel. Agrigentóban, a Templomok Völgyében a világ legépebben megmaradt dór temploma, a Concordia mellett, további hat templom maradványai láthatók. Végigsétálunk az ókori templomok maradványai között, elképzeljük az egykoron volt épületek történelmét. Továbbutazunk Palermo környéki szállásunkra. Vacsora. 

Ismerkedés Palermóval, Szicília „fővárosával”: Porta Nuova, a Dóm, a Capella Palatina (normann királyi kápolna), a San Givanni degli Eremiti arabos temploma, a kapucinusok katakombái. Tovább utazva Palermo szomszédságában a normann királyi székhelyet, Monrealét keressük fel, ahol a páratlan szépségű katedrálisa, a bencés kolostor egyedülálló kerengője vár Bennünket. Menetrendtől függően a kikötőbe érkezve hajóra szállunk, elfoglaljuk kabinjainkat. A hajókabinokba csak kisebb utazótáskát szabad felvinni! Csodálatos élmény hajóval elhagyni Szicília partjait, hajóval érkezni a nápolyi öbölbe. Éjszaka a hajón. 

Reggeli a hajón, majd érkezés Nápoly kikötőjébe. A napfelkelte csodálatos fényeivel hajózunk el Capri szigete mellett és a Sorrentói félsziget mentén haladva érkezünk meg Nápolyba, ahol a Castel Nuovo látványával fogad minket, a már ismert, örökké nyüzsgő város. A komphajóról leszállva egy reggeli kávé erejéig megállunk, majd Nápolytól észak felé indulunk! Utunk következő állomása Orvieto, a szikla tetejére épült városba érkezünk. „Itália csodáját”, Olaszország egyik legszebb építményét láthatjuk itt, belsejében Luca Signorelli lebilincselő freskó sorozatával. Kora estére Bologna környéki szálláshelyekre érkezünk, ahol vacsora várja utasainkat.

Elfogyasztjuk reggelinket majd Szlovénián keresztül hazafelé indulunk, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Tornyiszentmiklós határátkelőn keresztül Budapestre a késő esti órákban, majd utunkat folytatjuk Szegedre.

Belépők és jegyek tájékoztató árai: 140 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 62 EUR
Etna felvonójegy + terepbusz: 80 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 27.000 Ft / 74 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


 Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 7 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában és 1 éjszaka hajón

- 7x félpanziós ellátást (reggeli és vacsora) és 1x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást 

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Kiss Virág
Kiss Virág
Végh Lilla
Végh Lilla

600 LÓERŐ FELETT A FERRARITÓL A LAMBORGHINIIG …ÉS A DUCATI

4 nap/ 3 éj
154 000 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

SZICÍLIA - A NAP SZIGETE - REPÜLŐVEL

7 nap/ 6 éj
344 000 Ft

HOSSZÚ HÉTVÉGE TAORMINÁBAN

4 nap/ 3 éj
261 000 Ft

ANTIK GÖRÖG NAGYKÖRUTAZÁS

9 nap/ 8 éj
336 500 Ft