Új tengerparti pihenős programjaink

Nincs ideje egy egész hetet nyaralni? De jó lenne érezni a tenger bársonyos simítását, a sós levegő páratlan élményét? Szeretne legalább pár napot nyaralással tölteni? Csobbanjon velünk az Adriai-tenger tengerpartján. Hosszú hétvégére szerveztük nyár végi csoportjainkat, melyek 3 teljes nap pihenést biztosítanak közvetlenül a tenger partján.

Az alábbi programjainkon a pihenés az elsődleges, ezért a fakultatív programokat is úgy alkottuk meg, hogy azok egy könnyed kirándulás lehetőségét, élményét biztosítátsák Utasaink számára.

A hétvégére szervezett csobbanós programjainkat fogadják sok szeretettel!

Tengerparti pihenés

Az érvényben lévő 2020-as programkínálatunkban szereplő tengerparti programjainkat ajánljuk az alábbiak szerint, mely ajánlatainkat megtalálja katalógusunkban is. Az alábbi programjainknál a fő motívum a pihenés és a kikapcsolódás, tartalmas kirándulásokkal, kulturális feltöltődéssel fűszerezve.

Kérjük tekintsék meg ajánlatainkat.

2021-10-21 70.500 ,- Ft
megnézem

Pihentető tengerparti utazást tervez? Gondoljon akár csoportos utazásra repülővel idegenvezetővel, vagy buszos körutazásra, tekintse meg a Z(s)EPPELIN tengerparti utazási ajánlatait.

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs