A KÖZELJÖVŐBEN INDULÓ ÉS INDULNI TERVEZETT Z(s)EPPELIN PROGRAMOK

A folyamatos pozitív változásoknak köszönhetően, egyre több programunkat tudjuk indítani. Nagy öröm ez a számunkra, öröm az utazóközönségnek! Köszönet és hála a lelkes utazni vágyó Utasainknak! Augusztus végéig 107 csoportunk és több mint 3200 Utasunk indult és folyamatosan indul útnak a Zseppelin Programokon! Kimondhatjuk, hogy a turizmus Európában újraindult, melynek köszönhetően szeptemberben és októberben számtalan utazási lehetőség várja az utazni vágyókat! Tekintse meg a garantáltan induló és indulni tervezett programjainkat.


Köszönhetően az egyre növekvő arányú nemzetközi átoltottságának, az egyre több országgal kötött kölcsönös védettségi igazolványok elfogadásának és a július elején bevezetésre kerülő egységes Európai Uniós zöld kártyának, az utazási lehetőségek folyamatosan bővülnek, egyre több országba tudunk korlátozások nélkül utazni.

Az Európai Unió területére szervezett külföldi programjaink esetében az oltott vagy védettséget szerzett utasainknak mindenképpen javasoljuk az Uniós digitális Covid-igazolvány letöltését az oltás típusától függetlenül! (legegyszerűbb a személyes ügyfélkapunk keresztül, vagy bármelyik Kormányablaknál személyesen)! A védettséget nem szerzett utazók számára a legtöbb országba teszttel könnyedén lehetséges az utazás.

A turizmus jelen helyzetében, csoportjainkat kis létszámmal is útnak indítjuk, mert az elsődleges célunk Utasaink élményszerzése, a várt utazások megvalósulása!
Az alábbiakban tájékoztatjuk kedves Utasainkat a biztosan inuló és indítani tervezett belföldi és külföldi programjainkról:

 

BELFÖLDI PROGRAMJAINK:

Belföldi programjaink már most szinte kivétel nélkül indulnak!

1 napos belföldi programokon való részvétel: 
- buszunkon nem szükséges semmilyen igazolvány/igazolás (ellenőrzésére nem vagyunk jogosultak sem)
- a program során viszont lehetnek olyan múzeumok/helyiségek, ahol a belépéshez ez szükséges, ilyenkor meglétét személyi igazolvánnyal együtt ellenőrzik az illetékesek - ezért igyekszünk minél több alternatív megoldást is kínálni

Többnapos belföldi programokon való részvétel: a jelenlegi állás szerint a szállodai elhelyezés és egyes rész-szolgáltatások igénybevétele miatt érvényes védettségi kártya birtokában tud a programon részt venni (irodánk nem ellenőrzi, a szállás viszont személyi igazolvánnyal együtt igen!) A kormányinfón elhangzottak alapján azonban az 5,5 milliós átoltottságot követően nem lesz szükség védettségi igazolványra a szállodák, éttermek és egyéb beltéri szolgáltatások igénybevételéhez.

Válogasson kedvére az egy, kettő vagy három napos hétvégékre szervezett programjainkból, Magyarország legnagyobb belföldi kínálatából!


KÜLFÖLDI PROGRAMJAINK:

Köszönhetően az egyre élénkülő folyamatos megkereséseknek és utazás megrendeléseknek, az alábbi külföldi programjaink sorát folyamatosan tudjuk bővíteni! Az alábbi induló és indulni tervezett programjainkra várjuk foglalását.

Fontos! Az oltási igazolás nem azonos a védettségi igazolvánnyal!

Az oltási igazolás az a pecsétes papír, amit oltás után rögtön az oltóponton kaptunk. A védettségi igazolvány pedig a QR-kóddal ellátott plasztikkártya, amit postán kaptunk meg. Ha utazni szeretnénk, érdemes mindkét dokumentumról hiteles angol fordítást készíttetni. Sőt, hasznos, ha minden papíros dokumentumot lamináltatunk, így a pecsét és a tinta is látható marad, nem fog elázni, gyűrődni.

Szeretnénk felhívni a figyelmét minden kedves Utazónak, hogy jelenleg nincs érvényben külön szabályozás a turistabuszokra. Jelenleg ugyanaz a szabályozás érvényes, mint egy helyi, vagy helyközi Volánbusz járaton vagy akár vonaton. Mindenki utazhat buszon, maszkot szükséges viselni, de nincs kötelező távolságtartási előírás. Abban az esetben amikor az autóbuszon helyet foglaló Utasok kivétel nélkül mindannyian rendelkeznek koronavírus elleni védettséget igazoló hatósági igazolvánnyal, akkor a maszk viselése mellőzhető lesz.

Autóbuszaink Covid híreit itt olvashatja.

 

Október

November

2021-11-18 55.000 ,- Ft
megnézem
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs