Blog

Találatok 1-20, összesen: 65
Miután két évig éltünk együtt a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozásokkal, végre ismét megnyílt előttünk a világ – igaz, a pandémia után sem maradtunk bizonytalanság nélkül, hiszen keleti szomszédainknál sajnálatos események zajlanak - az utazásoknak azonban ez nem szabhat gátat, ezért összegyűjtöttük a legvonzóbb úticélokat a pünkösdi hosszú hétvégére. 
Megjelenés ideje: 2022-05-12 10:27:11
Programfüzetünket ITT tudja megrendelni. Többen jelezték, hogy az új kiadványunk egy egyszerűbb, inkább reklámfüzet jellegű mint katalógus megjelenés.... VALÓBAN!  Egyszerűbb, kompakt, energiatakarékos, környezetbarát és nem utolsó sorban költséghatékony a turizmus jelenlegi helyzetében. 
Megjelenés ideje: 2022-01-14 14:23:04
Kedves Utasaink, Ismét nagy öröm és büszkeség tötötte el szívünket! Az ÉV Utazási irodája rangos kitüntetés mellett MagyarBrands díjas a Z(s)EPPELIN!
Megjelenés ideje: 2021-11-09 11:38:47
A beadott oltások növekedésével párhuzamban már látható, hogy az egyes célországok beutazási szabályai elkezdtek frissülni. 
Megjelenés ideje: 2021-04-16 09:32:43
Kopogtat a tavasz, s ahogy a természet megújul, mi is újult erővel vágunk neki az idei szezonnak. A belföldi nyitás küszöbén állva ajánljuk figyelmükbe hazai programkínálatunkat.   
Megjelenés ideje: 2021-03-26 12:29:01
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs