Blog

Találatok 1-20, összesen: 17
Előző cikkünkben a Z(s)eppelin ázsiai körutazásának első állomását, Vietnámot vettük górcső alá, az út második felét pedig Kambodzsa és Laosz legszebb tájain töltjük el. Lássuk, mit érdemes tudni ezekről az országokról, és hogy mit érdemes megnézni!
Megjelenés ideje: 2020-03-17 12:37:57
Hova utazna idén nyáron? Ha még nincs konkrét elképzelése az idei nyaralást illetően, akkor hoztunk Önnek egy listát, hogy segítsük a döntésben, mutatjuk a legtöbbek által ajánlott 2020-as európai úti célokat!
Megjelenés ideje: 2020-03-12 12:22:07
A Z(s)eppelinnel nemcsak Európa legszebb vidékeit járhatja be, hanem akár Ázsia kevésbé ismert országaiba is eljuthat. Íme legfrissebb ajánlatunk: utazási irodánk repülős utakat szervez Vietnám, Kambodzsa és Laosz útvonalon. Lássuk, mit érdemes tudni a két hetes körutazás első állomásáról, Vietnámról!
Megjelenés ideje: 2020-03-12 12:00:15
A Z(s)eppelin utazási iroda repülős és buszos utakat is szervez Skandináviába, de az utazás lényegi része mindkét esetben ugyanolyan élvezetes. Aki a repülős utat választja, Budapestről közvetlenül Hamburgba érkezik, és ott csatlakozik a többiekhez, akik busszal teszik meg ezt a távolságot. Az utazás repülővel, idegenvezetővel így két nappal rövidebb, mintha a buszt választanánk. A buszos utazás előnye azonban, hogy az odaúton több nevezetesség vár ránk, ugyanis két napot Németországban töltünk el: az első nap Passau, a második napon pedig Hamburg környékét fedezzük fel.
Megjelenés ideje: 2020-03-09 16:13:24
A Kanári-szigetek legnagyobb és egyben egyik legnépszerűbb szigete Tenerife, ahová akár a Z(s)eppelinnel is ellátogathat. Az egyhetes utazás minden résztvevőnek azt nyújtja, amire szüksége van: a feltöltődni vágyóknak pihenést az óceán partján, a kalandvágyókra pedig szigeten belüli körutazás, és egzotikus programok várnak.
Megjelenés ideje: 2020-03-04 10:18:26
Az igazi kalandorok számára is remek programokat kínál a Z(s)eppelin Utazási Iroda, egzotikus utazások várják a vállalkozó kedvűeket messze keleten! Az Egyesült Arab Emirátusok mellett Vietnám, Kambodzsa és Laosz is elképesztő látnivalókat tartogat, mutatjuk programkínálatunkat!
Megjelenés ideje: 2020-03-02 14:11:43
Az új 2020. tavaszi-őszi ZSEPPELIN PROGRAMOK megjelenésével, országosan is megérkeztek a postaládákba katalógusaink! Az előfoglalási időszak ezennel kezdetét is vette, ne várakozzon sokáig, a helyek gyorsan fogynak! A körutazások világa nem egyenértékű az üdülések foglalási kultúrájával, ahol az indulás előtt a maradék helyek kedvező áron foglalhatók, a tapasztalat azt mutatja, hogy buszos körutazások foglalásánál mindig résen kell lenni!
Megjelenés ideje: 2020-02-27 12:56:27
Előző cikkünkben bejártuk a Dél-afrikai Köztársaság legszebb tájait, és ellátogattunk Afrika legkisebb királyságába, Szváziföldre is. A csoportos egzotikus utazást Afrika déli részére eredetileg 11 naposra terveztük, de a bátrabbak repetázhatnak is, ebben az esetben az úti cél további három afrikai ország: Zambia, Botswana és Zimbabwe. A hosszabbítás három nap, így minden napra jut egy ország: mivel kevés az idő, mindent megteszünk, hogy a lehető leggazdagabb programmal szolgáljunk. Az afrikai utazás repülővel, idegenvezetővel folytatódik.
Megjelenés ideje: 2020-01-10 10:30:43
Egzotikus utak rovatunk következő részében délnek indulunk, és a fekete kontinens déli csücskét fedezzük fel: a csodás Dél-Afrikának több cikket is szentelünk, hiszen annyi ezen a vidéken a látnivaló. Látogasson el a velünk repülővel Fokvárosba, tekintsünk le együtt a Jóreménység fokáról és járjuk be közösen Szváziföldet!
Megjelenés ideje: 2020-01-03 12:27:07
Nincs még programja a farsangi időszakra? Régóta óta vágyik arra, hogy újraélje a gyermeki örömöket? Érdeklik a tradíciók? Minden bizonnyal furcsának tűnhet, hogy még csak december hava jön, valahol pedig már a karneválra készülnek, azonban a február egy szempillantás alatt meg is érkezik, így érdemes már most lefoglalni a helyeket. Programajánlónkban elhoztuk most Önöknek irodánk fesztiváli programjait.
Megjelenés ideje: 2019-12-02 14:46:29
Ha karácsony, akkor a mézeskalács! Ez a finomság elmaradhatatlan kelléke az igazi ünnepi hangulathoz. Vannak, akik mézeskalács dísszel álmodják meg karácsonyfájukat, mások pedig a forró tea és kávé kellemes kiegészítőjeként fogyasztja. És most lássuk, hogyan is alakult ez így?
Megjelenés ideje: 2019-11-11 14:31:04
Nem kell Bécsnél megállnunk, ha nyugati szomszédainknál szeretnénk tölteni az ünnepeket: bár az osztrák főváros csodálatos hangulatba repíti az ünnepre hangolódó turistákat, az adventi varázslatot akkor tapasztalhatjuk meg igazán, ha utunk egészen Ausztria szívéig vezet. Az ünnepi körutazás legszebb állomásait járjuk végig Salzburgban és annak környékén.
Megjelenés ideje: 2019-11-06 10:19:39
Az év végéhez közeledve mindenki az ünnepekre hangolódik – minden nemzet máshogyan. Mi az adventi koszorún gyújtjuk meg a gyertyákat és minden nap elcsenünk egy falat csokit az adventi naptárból, de vajon mi a szokás máshol? Kitekintünk külföldre és megnézzük, hogyan készülnek az ünnepekre szomszédaink: megkóstoljuk velük az ünnepi finomságokat és együtt futunk a grazi krampuszokkal!
Megjelenés ideje: 2019-10-14 11:29:51
Beköszöntött az ősz, ami azt jelenti, hogy kezdődik az év végi hajtás, és meg sem állunk december közepéig. Éppen ezért érdemes már most eldönteni, hogy hol szeretnénk kipihenni a fáradalmakat: karácsonyozzunk szűk családi körben, az őrülettől távol? Esetleg töltsük a szilvesztert külföldön? A Z(s)EPPELIN ünnepi programajánlójában mindkettőre talál lehetőséget: az adventi programokra busszal utazunk, a szilveszteri utak között pedig buszos és repülős utazás is lehetséges.
Megjelenés ideje: 2019-09-30 15:30:05
Vége a nyárnak, de nem az utazásnak! Még javában tart az Indián nyár, vagy ha úgy tetszik, a vénasszonyok nyara. Az idő éppen kellemes, a napszúrástól már nem kell tartanunk, a koraőszi napfényben pedig számtalan csoda várhat ránk. A Z(s)eppelin nyárbúcsúztató programajánlója következik.
Megjelenés ideje: 2019-09-24 10:18:00
MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
07
október 30
Mennyiért?
12.500,- Ft
924.700,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs