Blog

Találatok 1-20, összesen: 30
Kedves Érdeklődő Utasaink, Örömmel adunk hírt a készülő ünnepi programfüzetünk megjelenéséről, melyben szereplő programokat szeptember második felétől tudják foglalni.
Megjelenés ideje: 2020-09-07 15:29:52
Kedves Utasaink,   A folyamatos pozitív hírek, korlátozások eltörlései és a meghirdetett 2.0 Előfoglalási kedvezményünk ismét felpezsdítette az utazási vágyat, utasaink megrendeléseit, melyeknek köszönhetően több programunk már most útnak tud indulni! Köszönjük a bizalmukat!
Megjelenés ideje: 2020-09-06 08:59:04
2020. március 16-a volt a nap, amikor a határok már zárva voltak és az idei első, egyben eddigi utolsó svájci körutazásunk sikerrel hazatért! Azóta csend és ború fedte el mindannyiunk utazás iránti kedvét és lelkesedését. Folyamatosan informálódva a külföldi kollégáinknál, partnereinknél hiteles információkat kaptunk és kapunk az adott helyszíneken a turizmus helyzetéről...
Megjelenés ideje: 2020-06-02 13:09:45
Kedves Utasaink, Többen jelezték, hogy túl hosszú és olvasmányos bejegyzéseket írunk, írok. Tesszük ezt azért, mert szeretünk minden részletre kiterjedő konkrét és objektív választ, magyarázatot adni az adott témában. Most azonban lényegretörők, rövidek leszünk, ígérem. (de ha idejük engedi, kérem olvassák el az előző weboldali hírek és blog valamint Facebook bejegyzéseinket... köszönöm | Zsebők Tamás ügyvezető)  …mert semmi sem tart örökké…még ezen utazástól megfosztott időszakunk sem!  
Megjelenés ideje: 2020-05-19 11:08:20
A sokszor negatív hangvételű megjegyzést most pozitív oldaláról ismerjük meg! Napjainkat a hit, a remény és a megújulás címszavakkal tudjuk leginkább körvonalazni, mely megújulásunk folyamatos és erőnk felett a végtelenségig kitart!
Megjelenés ideje: 2020-04-22 14:46:30
A koronavírus (COVID-19) járvány a turizmust az elsők között sújtotta; ennek következtében nekünk is meg kellett hozni azt a szomorú, de kényszerű döntést, miként az ellehetetlenült helyzetben 2020. május 28-ig nem indítjuk el tervezett programjainkat. A Z(s)eppelin idegenvezetői önkéntes karanténba vonultak, és otthonról mesélnek a számukra kedves helyekről, utazásokról.
Megjelenés ideje: 2020-04-14 13:08:36
Kisgyerek voltam még, amikor nem tudtam, egyszer mennyire vágyom majd arra, hogy nagyszüleim kamrájából kanyarinthassak egy szelet házi sonkát a húsvéti falatok közé. Hogy újra ehessek a nagyim fenséges sütijeiből. A locsoló kölnik illata még mindig itt van az orromban a tavaszi virágok üde lehelete mellett.
Megjelenés ideje: 2020-04-10 16:10:02
Natale con i tuoi, la Pasqua con chi vuoi-A Karácsonyt a szeretteiddel, a Húsvétot, akivel csak akarod-jelmondatuk az olaszoknak!  
Megjelenés ideje: 2020-04-10 16:00:12
Előző cikkünkben a Z(s)eppelin ázsiai körutazásának első állomását, Vietnámot vettük górcső alá, az út második felét pedig Kambodzsa és Laosz legszebb tájain töltjük el. Lássuk, mit érdemes tudni ezekről az országokról, és hogy mit érdemes megnézni!
Megjelenés ideje: 2020-03-17 12:37:57
Hova utazna idén nyáron? Ha még nincs konkrét elképzelése az idei nyaralást illetően, akkor hoztunk Önnek egy listát, hogy segítsük a döntésben, mutatjuk a legtöbbek által ajánlott 2020-as európai úti célokat!
Megjelenés ideje: 2020-03-12 12:22:07
A Z(s)eppelinnel nemcsak Európa legszebb vidékeit járhatja be, hanem akár Ázsia kevésbé ismert országaiba is eljuthat. Íme legfrissebb ajánlatunk: utazási irodánk repülős utakat szervez Vietnám, Kambodzsa és Laosz útvonalon. Lássuk, mit érdemes tudni a két hetes körutazás első állomásáról, Vietnámról!
Megjelenés ideje: 2020-03-12 12:00:15
A Z(s)eppelin utazási iroda repülős és buszos utakat is szervez Skandináviába, de az utazás lényegi része mindkét esetben ugyanolyan élvezetes. Aki a repülős utat választja, Budapestről közvetlenül Hamburgba érkezik, és ott csatlakozik a többiekhez, akik busszal teszik meg ezt a távolságot. Az utazás repülővel, idegenvezetővel így két nappal rövidebb, mintha a buszt választanánk. A buszos utazás előnye azonban, hogy az odaúton több nevezetesség vár ránk, ugyanis két napot Németországban töltünk el: az első nap Passau, a második napon pedig Hamburg környékét fedezzük fel.
Megjelenés ideje: 2020-03-09 16:13:24
A Kanári-szigetek legnagyobb és egyben egyik legnépszerűbb szigete Tenerife, ahová akár a Z(s)eppelinnel is ellátogathat. Az egyhetes utazás minden résztvevőnek azt nyújtja, amire szüksége van: a feltöltődni vágyóknak pihenést az óceán partján, a kalandvágyókra pedig szigeten belüli körutazás, és egzotikus programok várnak.
Megjelenés ideje: 2020-03-04 10:18:26
Az igazi kalandorok számára is remek programokat kínál a Z(s)eppelin Utazási Iroda, egzotikus utazások várják a vállalkozó kedvűeket messze keleten! Az Egyesült Arab Emirátusok mellett Vietnám, Kambodzsa és Laosz is elképesztő látnivalókat tartogat, mutatjuk programkínálatunkat!
Megjelenés ideje: 2020-03-02 14:11:43
Az új 2020. tavaszi-őszi ZSEPPELIN PROGRAMOK megjelenésével, országosan is megérkeztek a postaládákba katalógusaink! Az előfoglalási időszak ezennel kezdetét is vette, ne várakozzon sokáig, a helyek gyorsan fogynak! A körutazások világa nem egyenértékű az üdülések foglalási kultúrájával, ahol az indulás előtt a maradék helyek kedvező áron foglalhatók, a tapasztalat azt mutatja, hogy buszos körutazások foglalásánál mindig résen kell lenni!
Megjelenés ideje: 2020-02-27 12:56:27
MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
29
20
Mennyiért?
10.500,- Ft
924.700,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs