Blog

Találatok 1-20, összesen: 59
A beadott oltások növekedésével párhuzamban már látható, hogy az egyes célországok beutazási szabályai elkezdtek frissülni. 
Megjelenés ideje: 2021-04-16 09:32:43
Kopogtat a tavasz, s ahogy a természet megújul, mi is újult erővel vágunk neki az idei szezonnak. A belföldi nyitás küszöbén állva ajánljuk figyelmükbe hazai programkínálatunkat.   
Megjelenés ideje: 2021-03-26 12:29:01
Kedves Utasunk, Örömmel hozzuk a legfrissebb, nyári-őszi időszakra szóló katalógusunk közeli megjelenésének hírét! Kis csodafüzet lesz ez, ahol az oldalakon végigfutva hirtelen izgalmas helyeken találjuk majd magunkat. Lesznek benne vadonatúj hazai és több határon átívelő programok, melyeket könnyed gyalogtúrákkal, hósapkás hegyormokkal, virágzó mediterrán városokkal, sportautókkal, és mennyeien illatozó fogásokkal fűszereztünk - és színesítettünk, hogy újabb és újabb élményeket hozhassunk a hosszú visszavonulás éve után. Minderre kockázatmentesen lesz lehetőségük!  
Megjelenés ideje: 2021-01-08 12:21:39
Eljött advent első vasárnapja, az ünnepi időszak pedig csendesen, minden igazi csillogás nélkül köszöntött be otthonunkba. Elkészültek az adventi koszorúk, meggyulladt az első, a hitet jelképező gyertyánk. A szomszédos lakások, házak ablakaiban néhol fényfüzérek lógnak, home office-ban gyúrjuk a mézeskalácstésztát és gyöngyözik az otthoni forralt bor a lábasban. Régen ennek az ünnepi időszaknak a kezdetét éjféli harangszó jelezte, az advent a böjtöléssel és hajnali misével volt teljes.  
Megjelenés ideje: 2020-12-01 12:37:20
 Kedves Utasaink! Jó érzés volt látni, hogy a 2020-2021’ évi téli-tavaszi katalógusunk megjelenése után ismét emelkedő tendenciát mutattak az érdeklődések, foglalások számai! A külföldi programjainkra vonatkozó új kedvezményes minimál előleggel történő foglalást is többen igyekeztek kihasználni! Bár egyértelmű volt, hogy nem számolhatunk az elmúlt éveket megközelítő statisztikákra, de ahogy ígértük Utasainknak, kisebb létszámú csoportok esetén is indítani szándékozunk programjainkat! 
Megjelenés ideje: 2020-11-18 12:34:09
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs