Tisztelettel köszöntjük honlapunkon!

Vállalkozásunkat 1993-ban az idegenforgalom iránti szeretetre, a szakma tiszteletére és a turizmus jövőjében való hitünkre alapoztuk. A kezdetektől jelen voltunk mind a külföldi kiutaztatásban, mind a belföldi üdülés, szállásfoglalás területén. Az évek során eljutottunk oda, hogy kulturális körutazásaink meghatározó szerepet töltenek be a hazai turizmusban. Ezt tartalmas programokkal, kulturált utazással és színvonalas idegenvezetéssel értük el. 

Teljes árat alkalmazunk MUISZ   
 

Az ÉV Utazási irodája rangos kitüntetés mellett MagyarBrands díjas a Z(s)EPPELIN!
Sokat köszönhetünk hűséges Törzsutasainknak és munkánkat segítő Partnereinknek.


Utazási Irodánk TOUROPERATOR-i engedéllyel végzi tevékenységét (száma: R-00899/1994), mely azt jelenti, mind külföldön, mind belföldön önállóan, korlátozás nélküli utazásszervezésre vagyunk jogosultak.

Teljes jogú tagjai vagyunk a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének (MUISZ), az International Bustouristik Verband e.V.-nek (RDA) és az Ausztria Klubnak.

Hogy Utasaink az utazás során is biztonságban érezhessék magukat, vagyoni biztosítékunkat a Colonnade Insurrance S.A. biztosítótársaság mintegy 156.000.000 Ft kártérítési összegre kötött biztosítási szerződésünk garantálja.

Vállalkozásunk gazdálkodása létrejötte óta nyereséges, melyet folyamatosan az üzletmenet fejlesztésére, szolgáltatás javítására fordítunk. Elmondhatjuk, hogy mára a Z(s)EPPELIN név mind külföldön, mind belföldön garancia úgy a fizetési kötelezettségek teljesítésében, a tisztességes üzleti partner kapcsolatokban,  mint utasaink biztonságos utaztatásában.

Széleskörű kül- és belföldi partnerkapcsolataink számunkra a helyes üzleti elv bizonyosságát, utasaink számára a biztonságot garantálják. Éppen ezért fontos számunkra Utasaink véleménye, Partnereink szakmai ítélete.

Folyamatosan javítjuk szolgáltatásunk színvonalát, ezt a célt szolgálja az út végén alkalmazott. Az Ön véleménye felmérő lapunk is, melyet utasaink saját belátásuk szerint tölthetnek ki.

Irodánk SZEGEDEN, a városközpontban, Petőfi Sándor sgt. 18. alatt található. Irodánkban akkor is szívesen látott vendég a betérő, ha végül nem útjaink közül választott.

Legyen az utasunk, legyen a partnerünk!

Partnereink száma folyamatosan változik, szívesen bővítjük azokkal az utazási irodákkal, akik a tisztességes utaztatásról vallott elveinkkel azonosulni tudnak.

Programjainkat országszerte több, mint 800 utazási irodában megtalálhatja. 

Keresse a  Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-at megszokott utazási irodájában is.

Örömmel vettük, hogy ellátogatott honlapunkra. Szívesen várjuk érdeklődését E-mail-en, telefonon,  levélben vagy személyesen! Ne feledje: utazását a leggyorsabban interneten rendelheti meg: a megrendelem fülre kattintva! (Megrendelése elküldése előtt figyelmesen olvassa el a honlapunkon közzétett foglalási és fizetési információt!)


Ha Utasunk volt, kérjük, az utazás során szerzett tapasztalatairól egy rövid levélben, e-mailben számoljon be irodánknak is.


A Z(s)EPPELIN Utazási Iroda valamennyi munkatársa.


Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. további részletek itt>>

Bisnode tanusitvany


 

Jogi nyilatkozat

Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda a www.zseppelin.hu honlapon megjelent információkkal kapcsolatban mindent megtett azért, hogy az oldal felhasználói minél pontosabb információt kapjanak programjainkról és egyéb tájékoztató oldalakról. Felhívjuk azonban a figyelmet arra, hogy a web oldalainkon megjelent információk kizárólag tájékoztató jellegűek. Az utazás megrendelése előtt győződjön meg utazási irodájánál az információk aktualitásáról. A honlapon vagy kapcsolódó oldalain megjelent téves információért nem vállalunk felelősséget, az nem lehet kártérítési igény alapja .

Nem vállalunk felelősséget olyan kapcsolódó oldalak, linkek megbízhatóságáért, valós tartalmáért, melyek oldalainkról voltak elérhetőek, de az oldal tartalmát nem a Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda hozta létre ill. nem az iroda tartja fenn.

Z(s)EPPELIN  Utazási Iroda fenntartja magának a jogot arra, hogy a web oldalakon megjelent információkat bármikor megváltoztathassa, egyes információs oldalakat ideiglenesen vagy véglegesen elérhetetlenné tegyen.

Z(s)EPPELIN Utazási Iroda web oldalainak tartalmát tilos átalakítani. A web oldalak és annak teljes tartalma szerzői jogvédelem alatt áll. Az oldalakon található információ sem részben, sem egészében nem adható tovább, nem másolható, sokszorosítható, nem használható fel más alkalmazásokban a szerzők hozzájárulása nélkül. Kivétel ez alól, ha a felhasználó saját (nem üzleti) céljára az egyes rész információkat kinyomtatja, saját számítógépén (nem üzleti célból) egy példányban tárolja, mely esetben nem kell külön hozzájárulásunkat kérnie. A honlap teljes tartalma azonban még ilyen módon sem tárolható más számítógépen.

Továbbértékesítési célból szerződéses Partnereinknek a Z(s)EPPELIN programok teljes anyagát egyéb információkkal kiegészítve kérésre CD-n megküldjük.

Széchenyi

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs