ONLINE KATALÓGUSAINK

A 2020-2021' téli programfüzetünk rendhagyó módon online jelenik csak meg. Irodánk felelősségteljes döntése alapján a nyomtatott katalógus nyomdai és posta költségeit nem vállaltuk a turizmus jelen helyzetésre való tekintettel, azonban igyekeztünk a programfüzet élményét a saját otthonukba, varázsolni vagy akár okostelefonról is lapozgatva biztosítani az utazás választásának lehetőségét az élet bármely pillanatában.

A jelen téli programfüzetünket a digitális megjelenés által extra nagy terjedelemben, nagyobb képekkel ezáltal több élménnyel igyekeztünk megjelentetni. A nagy terjedelem miatt a katalógust akár egyben, vagy témánként külön-külön is lehetőség van lapozgatni, letölteni, kinyomtatni, így az alábbiak alapján a képre kattzintva külön lapozható az ünnepi: advent-karácsony és szilveszteri ajánlataink valamint külön lapozgatható a karneváli és tavaszi programok kínálata is.

Ne feledje! Programfüzeteinket mobilról is lapozgatva a katalógus mindig Önnél van!

2020/2021

TÉLI KATALÓGUS


             Letölthető katalógus2020/2021

KARNEVÁL, TAVASZ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             Letölthető katalógus

Böngésszen othonából kényelmesen, foglalja le utazását akár minimál előleggel (5000 Ft/fő!) és élvezze a várakozás örömeit!
Ne feledkezzen meg előfoglalási időszakunkról sem!

Várjuk a Zseppelin fedélzetén!