2021. ÜNNEPI PROGRAMAJÁNLÓ

Adventi, karácsonyi és szilveszteri programok belföldön és külföldön!

 Az év legszebb ünnepi időszakát meghitten és emlékezetesen szeretné eltölteni egy különleges helyszínen? Esetleg van olyan város, ahova szívesen ellátogatna a téli hónapokban? Tegye felejthetetlenné a 2021-es év végét a Z(s)eppelinnel. Válogasson remek adventi, karácsonyi és szilveszteri ajánlataink közül. Európa legkülönbözőbb ünnepi készülődéseit, vásárait látogathatja meg, ha velünk tart, hiszen Dániától Erdélyig, Svájctól Csehországig a legszebb karácsonyi hangulatú helyszíneket járjuk végig…. Kedves Utasaink kérésének eleget téve Irodánk programkínálatát belföldi karácsonyi utakkal is bővítettük. Hazánk nagyvárosasi közül Eger, Pécs, Sopron és még sok egyaránt szerepel kínálatunkban! Megannyi színes város, sok-sok csodaszép élménnyel Szilveszterkor is…  Jöjjön, és vegyüljön el Európa nagyvárosainak ünnepi pezsgésében, és legyen részese valami megismételhetetlennek! 

☛ Letölthető katalógus


2021-2022. ÜNNEPI ÉS TAVASZI NAGY PROGRAM KATALÓGUS

  

A régi jó megszokott módon, ragaszkodva a hagyományokhoz készítettük el ezen nagy program katalógusunkat. Ezen kiadványunk ugyan nem lesz nyomtatott formában elérhető, azonban a nagy terjedelem és az egyes programok kettő oldalon történő megjelenése valamint a gyönyörű nagy képek okán javasoljuk, minél nagyobb képernyőn, akár okos TV-n, otthona kényelméből lapozhatva éljék át az utazás utáni vágyakozást ... az örömteli vágyakozás pillanataival készülődjenek a Zseppelin Programokra!

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

☛ Letölthető katalógus

   ☛ Letölthető katalógus
 

2021. EGÉSZ ÉVES PROGRAMAJÁNLÓ 

Ezen kiadványunk tartalmazza a 2021. esztendőben szervezett Zseppelin Programokat, azok indulási időpontjait, program vázát, kezdő részvételi díj összegét, de nem tartalmazza a tejes programleírásokat. Ezen programfüzetünk új dimenzió az utazási program katalógusok világában! Tartalmaz minden olyan információt, ami alapján döntést lehet hozni az egyes programok mellett. Ez a kiadványunk megjelent nyomtatott formában, melyet - ha mindenképpen ragaszkodik a nyomtatott katalógushoz - megrendelheti otthonába a weboldalunk programfüzet rendelés menüpontjában - kérjük fontolja meg döntését és legyen Ön is környezet tudatos (irodánk eltökélt célja, hogy csökkenti a környezetszennyező vastag nyomdai katalógusainak példányszámát és igyekszik előtérbe helyezni a digitálisan elérhető, széles körben alkalmazható és nagyobb információs tudással rendelkező programfüzetek elterjedését)! Amennyiben a teljes és részletes programleírásunkat szeretné elolvasni, kérjük keresse honlapunkon a tematikus csoportokban, vagy a részletes keresőnkben a program nevét, vagy annak részletét beírva. 

             Letölthető katalógus