Baleset, betegség, poggyász biztosítás a világ összes országába az év minden napján, minden egyes külföldre utazó magyar állampolgárnak erősen ajánlott.

     Utasbiztosítás nélkül külföldre utazni lehet, de nem érdemes! A hosszú ideje tervezett és várva-várt városlátogatásunkat, tengerparti nyaralásunkat könnyen megkeserítheti egy váratlan baleset, betegség, vagy egyéb nem várt káresemény. Ennek ügyintézése egy idegen országban sokkal nehezebb és költségesebb is lehet, mint azt gondolnánk. A békés kikapcsolódáshoz, pihenéshez hozzátartozik az a tudat, hogy esetleges baj esetén biztosított a segítség. Éppen ezért, mi azt javasoljuk a „jobb félni, mint megijedni” elvén, hogy minden esetben kössön utasbiztosítást külföldre történő utazás esetén. A biztosítás költségét tekintve sem kell rögtön tetemes összegben gondolkodni, hiszen egy egyhetes utazás esetében is mindössze az utazás teljes összegének néhány százalékát teszi ki az utasbiztosítás díja, tehát néhány ezer forintot kell szánni a teljes nyugalom érdekében, arról nem is beszélve, hogy komoly összegek megfizetésétől is mentesítheti az utazót. 

Az ATLASZ Online utasbiztosítás egy olyan biztosítás, amely a külföldi utazás során bekövetkező baleseti, betegségi, poggyász és egyéb, a biztosítási feltételekben részletezett károkra nyújt fedezetet a Biztosítási kötvényen megjelölt biztosított személy(ek) részére. További részletekről ITT tájékozódhat.

2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. 

Az irodánknál köthető biztosítási módozatokról az alábbiakban tájékozódhat: