"Nincs az embernek joga a világot megismerni ameddig a hazáját nem ismerte meg!" - Földvári András világutazó

ELJÖTT AZ IDEJE EGY KELLEMES FELTÖLTŐDÉSNEK - TARTALMAS KIRÁNDULÁSOK BELFÖLDÖN!

Mi sem jobb annál, mikor egy tartalmas hosszú hétvégén kirándulunk szebbnél szebb belföldi tájakon, megismerve hazánk ikonikus városait és közben igény szerint lehetőségünk van megpihenni egy ismert magyarországi termálfürdő kényeztető gyógyvizében, kellemesen felmelegedve, megfiatalodva! Ezen élmények mentén alakítottuk programjainkat. 

Ezen útjainkon az ország különböző szegleteibe szerveztünk programokat, mely programjaink zömében hétvégére, de egyes időpontokban hétköznapra szervezve gondoltunk azon Utasainkra, akik a nagyobb látogatói forgalmat elkerülve szeretnének feltöltődni valamely programunkon. Számukra ezen hétköznapi lehetőségek ideális választás lehetősége egy kellemes kikapcsolódásra.

Idegenvezetőinkkel a helyi látványosságokon túlmenően gondoskodtunk gasztronómiai élvezetekről is, ahol a tájegységre jellemző helyi ízeket kóstolhatunk programjaink során!

A magyar termálvízkincs Magyarország vízrajzának különleges adottsága, mennyiségileg és minőségileg világméretekben is kiemelkedő! A kedvező földtani körülmények hozták létre a kimagasló mennyiségű hévizeinket. A térség földszerkezetének alakulása során a Kárpát-medence alatti földkéreg viszonylag elvékonyodott, s emiatt a felszínhez közel került a magas hőmérsékletű földköpeny. Ennek vastagsága a régióban 23–27 km közötti. A kéreg elvékonyodását valószínűleg köpenybeli mélyáramlások okozták. Termálvíz és gyógyvíz adottságait tekintve Magyarország első helyen áll Európában! Programjainkkal ezen kiemelkedő termálvíz forrásokkal rendelkező gyógy és wellness fürdőket látogatjuk meg! 

Az alábbi belföldi pihentető programjaink közül vannak kettő és háromnapos programok is, melyek közül van ami szombatra és vasárnapra került megszervezésre amikor is nem szükséges szabadságot kivenni! Utasaink igényének maximális figyelembevételével szerveztünk hétköznapokra is pihentető wellness programokat, amikor a fürdőkben nincs tömeg, így kedvünkre élvezhetjük a gyógyfürdők termálvizének jótékony hatásait!

Programjainkon a kulturális tartalom mellett gasztronómiai élvezeteknek is hódolunk! Van ahol bort, van ahol kolbászt, pálinkát, sört és egyéb a tájra jellemző gasztronómiai finomságokat kóstolunk, kényeztetjük magunkat.

Tartson velünk és annyira fel fog töltődni élményekkel, energiákkal ami kitart egy jó ideig!