Örömmel értesítjük kedves Utasainkat és leendő Utasainkat, hogy a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda és a CEWE Magyarország Kft. közös együttműködése során CEWE kuponkódokat tudnak igényelni irodánktól.

1. CEWE képeslapra 50% kedvezmény

Az utazás során idegenvezetőinktől minden utasunk kapni fog 1 db  50% kedvezményre feljogosító kupon, amit CEWE képeslapra tud felhasználni. A képeslap kiküldésében segítségére lesz a kuponon szereplő információ. Teendője mindössze annyi, hogy okostelefonjára letölti a CEWE mobilalkalmazását. Az alkalmazásba feltölti a postázni kívánt fotót és még akár az utazása alatt küldheti is szeretteinek az elkészült lapot.

2. CEWE FOTÓKÖNYV-ből 2000 Ft kedvezmény

CEWE Fotókönyvre feljogosító 2000 Ft kedvezményét egyszerűen weboldlaunkon tudja igényleni a lenti űrlap kitöltésével. Nincs más teendője, mint megadni a szerződésszámát, nevét és e-mail címét. Ezek után fog tőlünk kapni e-mailben egy kuponkódot, melyet a cewe.hu oldalán miután megszerkesztette CEWE Fotókönyvét megrendeleésnél érvényesítheti, a megadott méretekre*. 


Ilyen egyszerűen lehet érvényesíteni a kupont:

Töltse le a CEWE Appot vagy az ingyenes CEWE Fotóvilág szoftvert a www.cewe.hu oldalról.
Állítson össze egy tetszőleges megrendelést CEWE FOTÓKÖNYV*-re.
A kódot a rendelés véglegesítése előtt, a fizetés/szállítási mód megadását követően kell megadnia, és érvényesíteni a "Beváltás" gombra kattintva.
Pár nap elteltével már kezében is tarthatja kedvenc CEWE termékét!

*A kuponkód beváltható az alábbi CEWE FOTÓKÖNYV típusokra:
CEWE FOTÓKÖNYV Nagy (kb 21x28cm)
CEWE FOTÓKÖNYV Nagy panoráma (kb 28x21 cm)
CEWE FOTÓKÖNYV XL (kb 30x30 cm)
CEWE FOTÓKÖNYV XXL (kb 28x36cm)
CEWE FOTÓKÖNYV XXL Panoráma (kb 38x29cm)

 

Érvényesség: 2023. 11. 30-ig

További infomációk: cewe.hu/promo-kupon.html

Egy megrendeléshez csak egy kupon használható fel. A fel nem használt összeget készpénzre vagy újabb termék megrendelésére beváltani nincs lehetőség