Önökkel együtt irodánk is folyamatosan figyelemmel kíséri a belföldi és nemzetközi híreket, előrejelzéseket, melyekből fokozatosan erősödni látszik az utazási kedv, a 2022. évi turizmus iránti érdeklődés, a fokozódó utazás iránti vágyak megnyilvánulásai! Bizonyára Önök is örömmel hallgatják és olvassák a híreket az itthoni és az egyes országokban megvalósuló oltottsági adatokról, a folyamatosan érkező kedvező bejelentésekről. 

Bátran kijelenthetjük, hogy a NEMZETKÖZI TURIZMUS AZ ELMÚLT 2 ÉV TAPASZTALAITÓL ELTÉRŐEN FELPÖRGÖTT, IRODÁNKHOZ IS NAP, MINT NAP MEGRENDELÉSEK TUCATJAI FUTNAK BE!

HANGSÚLYOZZUK, HOGY IRODÁNK CSAK ABBAN AZ ESETBEN INDÍTJA PROGRAMJAIT, AMENNYIBEN AZ UTAZÁS MINDEN SZEMPONTBÓL BIZTONSÁGOSNAK MONDHATÓ! HA AZ UTAZÁS VALAMILYEN OKNÁL FOGVA NEM BIZTONSÁGOS, PROGRAMUNKAT NEM INDÍTJUK EL!

Több turisztikai szakember véleményével egybehangzóan mi itt a Zseppelinnél is megerősíthetjük, hogy a belföldi turizmus, a belföldi Z(s)EPPELIN Programok 2021. áprilisi elindulásával párhuzamosan 2021. május hónaptól induló külföldi utazásokkal A NEMZETKÖZI TURIZMUS ELINDULT! Egyre több európai és Európán túli országba lehet korlátozás nélkül, maximális biztoság mellett ki- és beutazni! Erre vártak már nagyon sokan és talán még többen vannak, akik 2021 nyarán nem tudtak otthon ülni és határokat átlépve gyűjtöttek szebbnél szebb élményeket!

Az idei esztendő pedig csak erősíteni látszik ezt a tendenciát, hiszen bátran kijelenthetjük, hogy 2022 az utazás éve lehet! A folyamatosan érkező megrendelések, utastelefonok, elektronikus levelek mind-mind arra engednek következtetni, hogy az Utasokban ég az utazás, az élménygyűjtés, az idegen országok és kultúrájuk megismerése iránti vágy! Irodánk 2022. áprilisáig több, mint 25 programját indította el sikeresen az idei esztendőben, a húsvéti időszakban pedig szintén programok tucatjai állnak indulásra készen! Az egyre kedvezőbb járványügyi helyzet nyomán az országok is folyamatosan nyitnak és törlik el a különböző korlátozásokat. Ez a hozzáállás szintén az Utazók javára válik, hiszen így még jobban át tudják adni magukat a hangulatnak, hogy semmi másra ne kelljen koncentrálni csak a programok és az utazás élvezetére!

Irodánk minden munkatársa maximális gondoskodással tervezi a Zseppelin Programok indulásait, az autóbusszal való utazásainkat gondos előkészületek mellett, maximális higiéniai feltételekkel biztosítjuk Utasaink számára:
- a védőmaszk viselete a kölcsönös biztoság érdekében az autóbuszainkon ajánlott (jelen pillanatban a tiszti főorvos kiadott közleménye alapján turista célú autóbuszon nem kötelező a védőmaszk viselete).
- Minden csoportunk autóbuszát az indulás előtt ózongenerátorral tisztítjuk meg.
- Lehetőségünk szerint minden autóbuszunkra menetközben működő levegőtisztító berendezést helyezünk el.
- Alkoholos kézfertőtlenítőt biztosítunk az autóbuszokon a le- és felszálló helyeknél.
- Gépkocsivezetőink kesztyűben pakolják Utasaink poggyászait.
- A megállók alkalmával gépkocsivezetőink az utasteret folyamatosan fertőtlenítik, különös tekintettel a kapaszkodók, üléskarfák, tálcák valamint a le- és felszálló folyosók vonalában.
- Minden programunkon a már jól bevált audioguide készülékeket alkalmazzuk, mely eszközök természetesen fertőtlenítve, a hozzátartozó fülhallgatókat pedig új, becsomagolt állapotban kapják kézhez utasaink.

Nagy szükség van Önökre, UTAZÓKRA, az Önök utazási szándékának kifejezésére, hogy csoportjaink útra kelhessenek. Várjuk az Önök megrendelését, utazási szándékuk kifejezését a 0 Ft-os kockázatmentes előjelentkezés lehetőségével! 

Ne késlekedjenek, mutassuk meg a nagyvilágnak, hogy túl vagyunk ezen nehéz időszakon és igenis akarunk utazni! Válogassanak kedvükre a 2022. évi programjaink között!  
UTAZZUNK EGYÜTT!

A MAXIMÁLIS BIZTONSÁG AZ ELSŐ! CSOPORTJAINKAT CSAK ÉS KIZÁRÓLAG BIZTONSÁGOS KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT INDÍTJUK EL!
A Zseppelin Programok csak abban az esetben kerülnek indításra, amennyiben a Külügyminisztérium állásfoglalása, valamint a program által érintett országokban lévő külföldi partnereink és idegenvezetőink egybenhangzó véleménye szerint az utazás által érintett országok és annak régiói biztonságosnak mondhatók, a határok, szállodák nyitva vannak és a program által érintett helyszíneket látogatni tudjuk. Szeretnénk felhívni Utasaink figyelmét, hogy a folyamatosan változó lehetőségek tekintetében, amennyiben a program által érintett valamely objektum látogatása nehezen, vagy nem megoldható csoportosan, úgy helyettesítő programot biztosítunk.

AMENNYIBEN A KÖRÜLMÉNYEK, AZ UTAZÁS NEM BIZTONSÁGOS, CSOPORTJAINKAT NEM INDÍTJUK! ILYENKOR UTASAINK AZ ALÁBBI LEHETŐSÉGEK KÖZÜL VÁLASZTHATNAK:

 Amennyiben a Zseppelin Programok indulásának a vészhelyzet, vagy egyéb ehhez kapcsolódó járványintézkedések szabnak gátat, csoportunkat nem tudjuk elindítani, ez esetben Utasaink az alábbi lehetőségek közül választhatnak a meglévő utazási szerződéseik alapján:
– Utasainknak a befizetését teljes mértékben visszafizetjük
– Költségmentesen módosíthatja foglalását később induló Zseppelin Programokra,
– A befizetett összegét biztonságos utazási utalványban garantáljuk egy későbbi foglalásához

FOGLALJON MAXIMÁLIS ANYAGI BIZTONSÁGBAN  0 FT  KOCKÁZATMENTES ELŐJELENTKEZÉSSEL!
Utasainknak lehetősége van az anyagi kockázattól eltekintve a kiválasztott utazását biztonságban tudni. 0 Ft-os kockázatmentes előjelentkezés: A kiválasztott utazás előtti 61. napig Ön bármikor 0 Ft befizetésével biztosíthatja magának utazását és csak az indulást megelőző 60. napig szükséges a minimum 40% előlegnek megérkezni irodánkhoz. A hátralék fizetése az indulást megelőző 35. napig szükséges. Ez esetben az indulás előtti rövid időtávon már látható, hogy a kiválasztott utazás biztonságosnak tekinthető.


AMENNYIBEN ÖN SZERETNÉ LEMONDANI AZ ELŐZETESEN, 0 FT KOCKÁZATMENTES ELŐJELENTKEZÉSSEL MEGRENDELT UTAZÁSÁT, AKKOR AZT AZ UTAZÁS ELŐTTI 61. NAPIG KÖTBÉRMENTESEN MEGTEHETI!
Az Ön befizetése minden esetben teljes biztonságban van! Esetleges utazási szerződés lemondása esetén Önnek az utazás időpontjától számított 61. napig kötbérfizetési kötelezettsége nincs, utazását 60 napon kívül bármikor lemondhatja bánatpénz fizetése nélkül! Lemondás esetén 3000 Ft/fő kezelési költséget számolunk fel.

  

AZ INDULÁSTÓL SZÁMÍTOTT 60 NAPON BELÜL TÖRTÉNŐ LEMONDÁS ESETÉN MINDEN ZSEPPELIN PROGRAM RÉSZVÉTELI DÍJA ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁST TARTALMAZ! 
Minden Zseppelin Program részvételi díja útlemondási biztosítást tartalmaz Utasaink legnagyobb biztonsága érdekében. Így az esetleges orvosi okból történő útlemondás esetén a kalkulált csoportos útlemondási biztosítás tartalmazza Önnek a biztonságot a befizetett összegének visszafizetését, mely alapesetben 15% önrészt tartalmaz, de amennyiben az utazás megrendelésekor megrendelte a BBP (baleset-betegség és poggyász) biztosítását, úgy önrészmentesen kerül visszautalásra az Ön által befizetett összeg!

  

 TARTSON ÖN IS A 2020 ÉV UTAZÁSI IRODÁJÁVAL! 

 Közönségszavazatok alapján a rangos díjátadón irodánk a Zseppelin Utazási Iroda lett a 2020-as év utazási irodája. A díjat Zsebők Tamás tulajdonos-irodavezető Pótápi Árpád János Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárától és Baldauf Csaba Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökétől vehette át.

 Várjuk Önt is a Zseppelin Programokon!