Z(s)EPPELIN PROGRAMOK BRUTTÓ ÁRAZÁSA

A körutazásokat és városlátogatásokat szervező nagyobb utazási irodák részére a 2019 második félévében kibontakozott MUISZ (Magyar Utazási irodák Szövetsége) által kezdeményezett egységes bruttó árazás felhívásához elsők között csatlakozott irodánk.

A felhívás lényegi törekvése, hogy az utasok részére az elsőként látható és érzékelhető meghirdetett összeg alapján a jelentkező utasnak lehetősége legyen az adott utazási szolgáltatást úgy igénybe vennie, hogy egyéb burkolt, első látásra fel nem (!) tűntetett összegek befizetésétől mentesülve tudja a kiválasztott szolgáltatást igénybe venni.

Szeretnénk hangsúlyozni, hogy a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK az elmúlt években is ezen kezdeményezés szerint kerültek meghirdetésre, az átlátható árazásnak megfelelően. Cégünk árpolitikája minden irányba, így utasaink részére is az egyértelmű árképzés és ármegjelölés volt és lesz is a jövőben! Programjaink díja tartalmaz minden olyan költséget, mely az utazás lebonyolításához szükséges, így programjaink díja bruttó módon kerültek eddig is és a jövőben is meghirdetésre kedves utasaink részére.

Természetesen egyértelműen és világosan jelezzük az aktuális programfüzetünkben és honlapunkon (www.zseppelin.hu) az egyes programjainknál a választható fakultatív lehetőségeket és külön fizetendő költségeket, felárakat, belépőjegyek árait.
Minden Z(S)EPPELIN PROGRAMNÁL részletes és pontos információval szolgálunk a választható, fakultatív tételek részleteiről és pontos árairól.

Tisztában vagyunk vele, hogy vannak (mindig is voltak és lesznek is) olyan szervezők, akik alapvető költségeket az utazás során összeszedve érvényesítik a befizetéseket az utasaiktól és/vagy olyan weboldalak, ahol a reklám által csábító ajánlat lévén a foglalás végéhez érve a kezdő összeg akár a többszörösére is ugorhat ... mi itt a Z(S)EPPELINNÉL elhatárolódunk ezen megnyilvánulásoktól.

Kérjük kedves utasainkat, hogy amikor programot választanak egy-egy lehetőségük alapján, mindig tekintsék meg az összes fizetendő költségeket és a tényleges, brutto árazás szerinti költség megjelölés alapján helyezzék választásukat a kiválasztott program döntése elé.

A MUISZ kezdeményezése a bruttó árazás tekintetében egyértelműen egybehangzó a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK árpolitikájával, mely egyértelműen kedves utasaink megelégedésére szolgál, biztonságát szolgálja az átlátható és egyértelmű díjazás tekintetében.

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs