Zseppelin Utazási Iroda - Az utazás kultúrája

Csatlakozások, transzferek

Utazás kereső

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendel-kezésére állunk minden hétköznap
9 - 17 óráig.

Szombaton 9 - 12 óráig.


Adja meg elérhetőségét, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot:

Miben segíthetünk?

A https://zseppelin.hu weboldalon a következő linken található Adatkezelési Tájékoztatót és a lenti tájékoztatást elolvastam, megismertem és az abban foglaltakat elfogadom. Személyes adataim a valóságnak megfelelnek, és kijelentem. hogy 16. életévét betöltött személy vagyok.
Hozzájárulok, hogy a https://zseppelin.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a https://zseppelin.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson.


Ingyenes, kedvezményes szolgáltatások

Ingyenes buszülőhely választás
Ingyenes vecsési parkolási lehetőség
Ingyenes programfüzet rendelés
Kedvezményes szállás Budapesten
Kedvezményes szállás Szegeden
Kedvezményes vidéki transzfer

Applikáció

Ajándékutalvány

Fotópályázat

Online katalógus

Kedves Utasaink!


Minden Zseppelin Programhoz lehetőség van Budapesten le- és felszállni az alábbi helyszínen:

Budapest, Dózsa György út 1. szám / BOK Csarnok főbejárat előtt (régi SYMA csarnok)

 


KEDVEZMÉNYES VIDÉKI CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG MINDEN AUTÓBUSZOS Z(s)EPPELIN PROGRAMHOZ AZ ALÁBBI ÚTVONALAKON:

Minden Z(S)EPPELIN Program alapútvonalán túlmenően az alábbi településekről van lehetőség az KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* igénylésére:

 1. Gyula-Békéscsaba-Orosháza-Hódmezővásárhely-Szeged útvonalon: 5.000 Ft/fő (retúr)
 2. Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Tiszaújváros-Mezőkövesd-Füzesabony-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő útvonalon
  Gyöngyös, Hatvan, Gödöllő városokból Budapestre: 5.000 Ft/fő (retúr)
  Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Tiszaújváros, Mezőkövesd, Polgár, városokból Budapestre: 8.000 Ft/fő (retúr)
 3. Pécs-Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros útvonalon:
  Dunaújváros, Dunaföldvár városokból Budapestre: 5.000 Ft/fő (retúr)
  Szekszárd, Pécs városokból Budapestre: 8.000 Ft/fő (retúr)
 4. Veszprém-Várpalota-Székesfehérvár-Budaörs útvonalon:
  Veszprém, Várpalota városokból Balatonakarattyára: 5.000 Ft/fő (retúr)
  Veszprém, Várpalota, Székesfehérvár városokból Budaörsre vagy Győrbe: 8.000 Ft/fő (retúr)
 5. Győr-Tata-Tatabánya útvonalon
  Győrből Budapestre 8.000 Ft/fő (retúr)
  Tatabánya, Tata városokból, Komárom/Csém Lukoil benzinkútról Budapestre 5.000 Ft/fő (retúr) 

Füzesabony, Hatvan, Paks, Dunaföldvár és Dunaújváros tekintetében létszám függvényében tudunk a belvárosban fel- és leszállítani (kis létszám esetén a gyűjtő transzfer a város mellett elhaladó autópálya közeli helyszínen (benzinkút, parkoló) veszi fel és rakja le utasainkat.)

Az autóbuszos Z(s)EPPELIN PROGRAMOK budapesti indulási és érkezési helyszínére a fenti útvonalakon biztosítjuk vidéki utasaink részére a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* lehetőségét oda és visszaúton. Az egyes útvonalakon biztosított transzferek gyűjtőtranszferek az adott napi indulási és érkezési Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-hoz.

A KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* lehetőség csak az autóbuszos Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-on történő részvétel esetén vehető igénybe. Az egyes vidéki városokban történő csatlakozás - oda és visszaúton egyaránt - városonként csak egy az irodánk által előre meghatározott helyszínen történik.

Az egyes városokból a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER*-t a budapesti fel- és leszállási hely viszonylaton vállaljuk, azonban előfordulhat egyéni esetekben más autóbusz csatlakozási helyszínekre vagy helyszínekről történő szállítás is.

A KEDVEZMÉNYES TRANSZFER*-ek indulás napján történő indulási időpontjai a kora reggeli (hajnali) órákban, míg az esti hazaérkezések időpontjai a késő esti/éjszakai órákban történnek. A KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* igénybe vétele esetén kérjük kedves utasainkat, vegyék figyelembe, hogy a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK budapesti indulási időpontja a reggeli órákban általában 7 órakor történik (egyes programoknál 5-6 órakor), mely időpont előtt szükséges utasaink szállítása az indulási helyszínre a távolság függvényében. A Z(s)EPPELIN PROGRAMOK hazaérkezése általában este 20-23 óra között történik programtól és a közlekedési viszonyoktól függően Budapestre. E tekintetben várakozás maximális időtartama 3 óra lehetséges. (Amennyiben Ön nem szeret várakozni, ajánljuk figyelmébe a szintén ingyenes budapesti zárt és őrzött parkolási lehetőségünket! Részletek honlapunkon: ingyenes parkolási lehetőség Budapesten menüpont alatt)

Irodánk az egyes napokon igyekszik az autóbuszok indulásához és érkezéséhez pontosítani a transzfereket, azonban várakozás előfordulhat. Megértését és együttműködését köszönjük.

Az indulások alkalmával az előzetesen irodánk által meghatározott felszállási időpontok előre meghatározott időrendben történnek, azonban a hazaérkezések alkalmával előfordulhat, hogy több autóbuszunk érkezéséhez kell a transzfereket egyeztessük. Természetesen irodánk folyamatosan kapcsolatban van az egyes hazaérkező autóbuszokkal/csoportokkal és a velük történő egyeztetés folyamatos, de nem számolt eseményekkel (közlekedési dugó, többszöri megállások) az előzetes időkalkulációnkat módosíthatják, így az érkezés napján a transzfercsatlakozások alkalmával várakozás előfordulhat. Tekintettel arra, hogy ezen vidéki KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* szolgáltatásunkat kedvezményesen biztosítjuk utasaink részére, irodánknak a költségek optimalizálása érdekében fontos az érkező autóbuszok összehangolása, az egyirányba történő utasok szállításának egyidőben történő lebonyolítása. Irodánknak fontos utasaink kényelme, így a várakozási idő minimálisra csökkentése, ezért minden pillanatban a legkedvezőbb megoldást keressük utasaink hazaszállítására. A menetidő a változó fel- és leszállási helyszínek alapján változhat. Megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

Amennyiben Ön nem szeret várakozni, ajánljuk figyelmébe a szintén ingyenes budapesti zárt és őrzött parkolási lehetőségünket! Részletek honlapunkon: ingyenes parkolási lehetőség Budapesten menüpont alatt.
A Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-hoz a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* csak azonos útvonal viszonylat alapján vehető igénybe az odaúti csatlakozás valamint a hazaúti transzfer szolgáltatás esetére.

Z(s)EPPELIN Program indulásához számított 10 napon belüli megrendelés esetén a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* megrendelése minimum (egyeztetés alapján) 10.000 Ft/fő (retur) felár ellenében lehetséges (ezen ár egységesen vonatkozik minden lista szerint felkínált csatlakozási lehetőségre).

Az egyes vidéki városokban az előre meghirdetett helyszínen kérjük utasaink megjelenését a meghirdetett időpont előtt 10 perccel. A meghirdetett időpontot követően maximum 10 percet tudunk utasainkra várni. Kérjük a helyszín és időpont megtartását. Az ebből eredő kellemetlenségekért irodánk nem vállal felelősséget.

Amennyiben az előzetesen egyeztetésre került csatlakozási helyszíntől eltérő helyen szeretnének utasaink csatlakozni, úgy kérjük azt 10 nappal indulást megelőzően irodánknak jelezni szíveskedjenek!
10 napon belül történő KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* lemondás esetén a transzfer teljes költsége felszámolásra kerül.
10 napon belüli KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* csatlakozás helyszín módosítása lemondásnak minősül. A módosítási igényt a transzfer szerződés szerinti eredeti árán tudjuk visszaigazolni az új csatlakozási helyszínre létszám és szabad hely függvényében.

Irodánk az egyes napokon a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-hoz a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER*-t autóbusszal, midibusszal vagy személyautóval biztosítja.

Az autóbuszos Z(s)EPPELIN PROGRAMOK esetén az indulás napja szerinti odautazás útvonala egyes programoknál eltér a hazautazás / utolsó nap magyarországi útvonalától (ezt a programleírásokban jelezzük!). Kérjük gondolja át, hogy az Ön csatlakozási helyszíne alapján az odautazás és visszautazás útvonala szerint a KEDVEZMÉNYES TRANSZFERT érintő városokban megfelelő-e a csatlakozása. Az indulást megelőző 10 napon belül reklamációt nem tudunk elfogadni ezzel kapcsolatban. Amennyiben Ön előzetesen megrendelte a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* szolgáltatásunkat, de időközben meggondolta magát vagy másképp oldja meg csatlakozását a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-hoz, úgy kérjük a transzferre vonatkozó lemondását mielőbb jelezze irodánk felé, hogy kollégáink ne várják Önt a csatlakozási helyszíneken. További részletekről érdeklődjön irodáinkban. Megértését köszönjük.

A KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* további részleteiről keresse kollégáinkat irodánkban az elérhetőségeinken.

*KEDVEZMÉNYES TRANSZFER: ezen szolgáltatásunk csak és kizárólag a Z(s)EPPELIN PROGRAMOK-hoz történő utazással együtt vehető igénybe. Jelen szolgáltatás feltételeire a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER kiegészítő szerződési feltételeink érvényesek. A KEDVEZMÉNYES TRANSZER kiegészítő szerződési feltételeink megtalálhatóak honlapunkon (www.zseppelin.hu) és megrendeléskor kérjük figyelembe venni. Partnereinknél történő megrendelés esetén kérje az Ön irodájában.

A KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* szolgáltatásunk Budapesten belüli utas szállítás tekintetében nem vehető igénybe.

Kedves Utasunk!

Kérjük gondolja át, hogy Önnek elfogadható-e a korai indulás, késői hazaérkezés, valamint hogy az egyes útvonalakon biztosított transzfer több városba is bemegy az utasokért és hazaérkezéskor esetlegesen várakozni kell a Budapestről történő tovább indulásra. Ha ezen részletek elfogadhatóak az Ön számára, várjuk megrendelését a KEDVEZMÉNYES TRANSZFER* szolgáltatásunkra.

Amennyiben Ön nem szeret várakozni, ajánljuk figyelmébe a szintén ingyenes budapesti zárt és őrzött parkolási lehetőségünket! Részletek honlapunkon: ingyenes parkolási lehetőség Budapesten menüpont alatt.

 

VIDÉKI VÁROSOK FEL ÉS LESZÁLLÍTÓ HELYSZÍNEI:

VÁROS

GYŰJTŐ HELYSZÍN

Gyula

Tesco Hipermarket parkolója

Békéscsaba 

Tesco Hipermarket parkolója

Orosháza

Tesco Hipermarket parkolója

Hódmezővásárhely

 MOL benzinkút parkolója - Tóalj utca

 

 

Debrecen

Kishegyesi úti Tesco Hipermarket parkolója

Nyíregyháza

Vasútállomással szemben PENNY MARKET áruház parkolója

Miskolc

Ady Endre utca OMV / McDonald's Étterem parkolója

Tiszaújváros

Debreceni út - 35 - ös út - HunPetrol benzinkút parkolója

Mezőkövesd

LUKOIL benzinkút

Füzesabony

Maklári körforgalom, MOL benzinkút parkolója

Eger 

(átmenetileg nem elérhető) Mátyás király út 134, OMV benzinkút parkolója

Gyöngyös

Régi 3-as út, LUKOIL benzinkút parkolója

Hatvan

Bibó István út 1 - Tesco Hipermarket parkolója

Gödöllő

Thegze Lajos u - Tesco Hipermarket parkolója

 

 

Pécs

Vasút utca - Domus parkoló

Szekszárd

Pollack M. utca - Vasútállomás parkoló

Paks

Kölesdi út 46. Mezőföldvíz parkolója

Dunaföldvár

Előszállási út / Shell benzinkút parkolója

Dunaújváros

Decathlon Áruház parkolója

Százhalombatta

Városkapu út / MÁV Vasút állomás főbejárat előtt

Bátaszék

Bátaszék közelében az 55. sz. főút - M6 autópálya csomópontban, Autópálya mérnökség

 

 

Veszprém

Hotel Veszprémmel szemközti, az út másik oldalán lévő parkoló

Várpalota

Fehérvári út 17., Shell Benzinkút

Székesfehérvár

MÁV Vasút állomás főbejárat előtt

Győr

Királyszék út - Tesco Hipermarket parkolója / Shell benzinkút parkolója

Tata

Ring u. 1 - Tesco Hipermarket parkolója

Tatabánya

M1 autópálya 61 km szelvénbeny / Tatabánya Centrum lejáró - Határ úti McDonalds étterem parkolója

 

VIDÉKI TRANSZFEREK BUDAPESTI ÉS SZEGEDI GYŰJTŐ HELYSZÍNEI AZ AUTÓBUSZ CSATLAKOZÁSHOZ:


1. Gyula-Békéscsaba-Orosháza-Hódmezővásárhely útvonal esetében:

Szeged, Széchenyi téren a taxi állomás (toilet lehetőség Szeged előtti benzinkúton)

 

  

2. Debrecen-Nyíregyháza-Miskolc-Tiszaújváros-Füzesabony-Gyöngyös-Hatvan-Gödöllő útvonal esetében:

Budapest, Dózsa György út 1. szám / BOK Csarnok főbejárat előtt (régi SYMA csarnok)

 

 

3. Pécs-Szekszárd-Paks-Dunaföldvár-Dunaújváros útvonal,

4. Veszprém-Székesfehérvár-Budaörs útvonal, és

5. Győr-Tata-Tatabánya útvonal esetében:

M1/M7 autópálya közös szakasz 10 km szelvény / Budaörsi Pihenőhely / AGIP benzinkút

 

Fontos: az autópálya mindkét oldalán található AGIP benzinkút (városból kimenő oldalon McDonald's étterem is van, míg a városba befelé vezető oldalon nincs étterem), így értelemszerűen az utazás indulása és érkezése szerinti útbaeső oldalon történik a fel- és leszállítás, a transzfer csatlakozás és várakozás.

Amennyiben a Z(s)EPPELIN Program nem érinti útvonal szerint a Budaörsi pihenő helyet, úgy ezen programokon érintett transzferált utasainkat Budapest, Olof Palme sétány / Műcsarnok és Jégpálya közötti szakasza (telítettség esetén az Olof Palme sétány Műcsarnok mögötti szakasza) szállítjuk, ahol tudnak csatlakozni és érkezni az adott Z(s)EPPELIN Programhoz.

A fenti gyűjtő helyszínek időpont és létszám függvényében változhatnak.

Az egyes utazások alkalmával történő vidéki transzfer fel- és leszállások részleteit/pontos tájékoztatását a részvételi jegy kiadásával egyidejűleg, az indulást megelőző 7. napon adjuk ki.

 

A fenti ajánlat 2016. november 01-től induló Z(s)eppelin programok esetére érvényes

Kedvezményes vidéki transzfer szabályzat LETÖLTÉS
Fizetős vidéki transzfer szabályzat
LETÖLTÉS


A szerződések megnyitásához Acrobat Reader szükséges, ami letölthető innen: Acrobat Reader letöltés