Érvek a Z(s)eppelin mellett
25 éves jubileuma alkalmából 25 érv a Z(s)eppelin mellett

 

25 ÉRV a Z(s)EPPELIN Programok mellett

A 2019-es esztendő számunkra a jubilleumi ünneplésről szól, mely esztendőt Önnel együtt szeretnénk végig utazni!

Alapítónk, Zsebők Jánosné, Erzsike 1994' elején megálmodott egy utazási irodát, ahol a kulturális élmények egyesülnek az utazás adta szépségekkel. 25 évvel ezelőtt, 1994-ben alakult egy kis tábor, akiknek igénye lett a színvonalas programokat, magasan képzett idegenvezetőket, ismert és ismeretlen helyszíneket kínáló utazásokra, melyekről új ismeretekkel, számtalan élménnyel gazdagodva térhettek haza. Elégedettségüknek köszönhetően a kis tábor mára egy országot, határokat átölelő táborrá nőtt, köszönet érte a megálmodónak, és természetesen a lelkes utazóközönségünknek!
A közös emlékezés útján osztozzon Ön is örömükben, hiszen irodánk az elmúlt 25 év alatt több mint 214.000 kedves utassal büszkélkedhet.

Az elmúlt 25 év alatt megannyi csodálatos Z(s)EPPELIN programra, világörökségi helyszínre jutottak el Törzsutasaink! A környező országok után bátran vállalkoztunk távoli tájakra, egzotikus országokba. Köszönjük minden kedves Utasunknak, akik a 25 év alatt elkísértek bennünket, bizalmat és hitet adtak irodánknak, akik szinte minden évben velünk utaztak. Ők a „Z(s)EPPELIN Törzsutasok”!

A mi feladatunk, hogy folytassuk munkánkat azon az úton, melyen alapítónk, Zsebők Jánosné, Erzsike 25 évvel ezelőtt megkezdett és örökségül ránk bízott. 2019-ban is a már megszokott magas színvonalon szervezzük körutazásaink a Törzsutasaink által jól ismert országokba, ill. hagyományainkhoz hűen új, izgalmas célpontokra is.

 

25 érv a Z(s)EPPELIN utazási iroda mellett