ORSZÁGOS VIDÉKI KEDVEZMÉNYES TRANSZFER MINDEN ZSEPPELIN PROGRAMHOZ

Irodánk egyedülállóan biztosítja minden meghirdetett Zseppelin Program minden időpontjához a KEDVEZMÉNYES vidéki felszállás lehetőségét több mint 30 vidéki nagyvárosból! Tesszük mindezt azért, hogy a csatlakozáés nehézségei ne szabjanak gátat Utasaink utazási szándékának! A Zseppelin Utazási iroda leveszi a csatlakozás nehézségének terhét Utasai válláról és országosan több mint 30 nagyvárosból biztosítja a fel és leszálláshoz a kedvezményes vidéki transzfert a budapesti indulás helyszínére oda és visszaúton. Részletekért kattintson!

INGYENES BUDAPESTI AUTÓ PARKOLÁS AZ UTAZÁS IDEJÉRE

A Budapest közeli, Vecsésen biztosított zárt, őrzött parkolás lehetőségét biztosítjuk minden Zseppelin Programhoz csatlakozó kedves Utasaunk részére, akik vidékről érkezve nem kívánják igénybe venni a kedvezményes vidéki gyűjtő transzfer lehetőségét, hanem egyéni ritmusukban saját autójukkal szeretnének érkezni a budapesti felszállás helyszínére és csatlakozni a Zseppelin Programokhoz. Utasaink részére az indulás napjától a hazaérkezés napjáig ingyenesen biztosítjuk a személyautójuk parkolását és biztonságos őrzését a vecsési VIP parkolóban. A reggeli érkezés során Utasaink részére recepció, toilet, minibár áll a rendelkezésre és autóbuszunk a VIP parkoló főbejáratánál veszi fel Utasainkat valamint teszi le a hazaérkezés estéjén. Az ingyenes parkolás lehetőségét ajánljuk mindazon kedves Utasaink részére, akik nem szeretnek várakozni a kedvezményes vidéki gyűjtő transzfer útvonalán hajnalban és késő este, hanem saját ritmusukban a saját autójukkal szeretnének utazni vidékről és csatlakozni kényelmesen a Zseppelin Programokhoz.

KEDVEZŐ BUDAPESTI SZÁLLODA LEHETŐSÉG A ZSEPPELIN PROGRAMOKHOZ TÖRTÉNŐ CSATLAKOZÁSHOZ

 

Irodánk minden Zseppelin Programokhoz történő csatlakozás esetén biztosítja Utasai számára a kedvező és jó minőségű szállodai elhelyezés lehetőségét. Az elhelyezés igénybe vehető az indulás előtti estére valamint a hazaérkezés estéjére is, valamint bővíthető további éjszakák tartózkodására egyéni igények alapján. A Hotel Ibis szálloda a neves Ibis szállodalánc tagjaként méltó színvonalon várja kedves Utasainkat, hogy kipihenten, kényelmesen tudjanak csatlakozni az egyes Zseppelin Programokhoz.  Minden szobája légkondicionált, telefonnal, rádióval, TV-vel, számítógép csatlakozással ellátott. Utasaink közvetlenűl a szálloda főbejárata előtt tudnak felszállni az autóbuszainkra valamint hazaérkezéskor a szálloda előtt teszi le az autóbusz utasainkat, így nem kell a bőröndöt cipelni és nem szükséges taxit kérni a szálloda eléréséhez. Budapesti szállodánk közvetlenül a budapesti metro hálózat megállójánál helyezkedik el, így lehetőség nyílik egyénileg Budapest belvárosát is megismerni. A kedvező szállodai foglalás lehetőségét ajánljuk mindazon vidéki kedves Utasunknak, akik nem szeretnek hajnalban korán kelni, ezért kényelmesen kipihenve szeretnének reggel megkezdeni az utazásukat.

BISNODE MINŐSÍTÉS A ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODA PÉNZÜGYI STABILITÁSÁRA

Örömmel jelentjük be, hogy 2018 és 2019 után irodánk 2020-ban is jogosult a Bisnode tanúsítványra és így a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda továbbra is hazánk legstabilabb pénzügyi hátterével rendelkező cégei közé tartozik! A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.
Nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján a legjobbak között szerepelhetünk. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el, így fontos számunkra, hogy egy külső szakértő is megerősítette, hogy cégünk fizetésképtelenségi valószínűsége kiemelkedően alacsony. Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban. Azzal, hogy a Bisnode független szakértőként ismerte el cégünk stabilitását, azt az üzenetet hordozza számunkra, hogy jó úton járunk cégünk építésében. Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

A Z(s)EPPELIN Utazási Iroda a Bisnode A tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 7,44 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

AZ ÉV UTAZÁSI IRODÁJA A ZSEPPELIN

Az Utazó Magazin idén is kitüntette az elmúlt év legjobb turisztikai szolgáltatóit.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkára a Continental Hotel Budapest szállodában rendezett díjátadón elismerését fejezte ki azoknak, akik a Covid ellenére fejlesztettek, és éltek a bértámogatással is.

A díjátadón ott volt Zsebők Tamás, az ismert szegedi Zseppelin Utazási Iroda tulajdonos-irodavezetője is, a közönségszavazatok alapján ugyanis ők lettek a 2020-as év utazási irodája. 

MAGYARBRANDS DÍJAS A Z(S)EPPELIN!

Idén ismét a legkiválóbb hazai márkákat elismerő MagyarBrands díjjal ismerték el ZSEPPELIN UTAZÁSI IRODÁT!  

A MagyarBrands program több mint egy évtizede díjazza a magyar vonatkozású márkák közül a legeredményesebbeket. A MagyarBrands program küldetése az elmúlt 12 év alatt sem változott: a vásárlók és az üzleti világ figyelmét ráirányítani a legsikeresebb hazai fogyasztói, üzleti vagy innovatív márkák termékeire, szolgáltatásaira.

A ZSEPPELIN PROGRAMOK Magyarország egyik legmeghatározóbb hazai tulajdonú utazásszervező szereplője, amely folyamatos, innovatív teljesítményével nyerte el e rangos, független szakmai zsűri által odaítélt díjat.

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs