Kedves Utasaink!

Örömmel adunk hírt a Zseppelin Programok várhatóan induló csoportjairól, melyek az Önök folyamatos érdeklődései és megrendelései alapján napról napra bővülnek és várhatóan indulni fognak. 


Számtalan belföldi csoportunk (megszokott és új programok!) már most indulásra készen várják Utasaink foglalásait a szabad helyek függvényében, míg a külföldi programok júliustól folyamatosan indultak és útra keltek, azonban a jelen új (2020.08.28-i) szabályozás értelmében nem utazhatunk átmeneti ideig külföldre. Folyamatosan nyomon kísérjük a változó szabályozásokat, korlátozásokat és bízunk benne, hogy ezen második átfogó utazási korlátozás mielőbb eltörlésére kerül, így az őszi programjaink meg tudnak valósulni. Ezen változások alapján indítjuk csoportjainkat.

SZEPTEMBERBEN IRÁNY BELFÖLD!

Várjuk az Ön foglalását is belföldi programjainkra, hogy mielőbb érvényesüljenek a várva-várt élmények, utazási szándékok.
Az alábbi csoportjaink listája folyamatosan bővül a beérkező megrendeléseknek köszönhetően, így kérjük érdeklődjön a már megszokott elérhetőségeinken az Ön által választott utazásáról!

Szeretnénk felhívni a figyelmét minden kedves utasunknak, hogy a megváltozott körülményekre való tekintettel az indulás előtti 35. napon véglegesített foglalások szerinti utaslétszám alapján fizetendő az utaslétszám felára, melynek összegét a honlapunkon minden programunknál feltüntettünk.  

SZERETNÉNK FELHÍVNI A FIGYELMÉT MINDEN ÉRDEKLŐDŐ UTASUNKNAK A SZEPTEMBER MÁSODIK FELÉBEN MEGJELENŐ TÉLI KATALÓGUSUNKRA, MELYBEN SZÁMTALAN ADVENTI, KARÁCSONYI, SZILVESZTERI, KARNEVÁLI ÉS TAVASZI PROGRAMJAINK LESZNEK ELÉRHETŐK, MIND KÜLFÖLDRE, ÉS SZÁMTALAN ÚJ BELFÖLDI CÉLPONTRA EGYARÁNT.

Amennyiben utazott már a Zseppelin Programokon úgy várjuk szeretettel a Zseppelin Utasok Klubja Zárt Facebook csoportunkban, ahol kedves Utasaink szebbnél-szebb élményeit osztják meg egymás között, a résztvevő Utasaink szemszögéből, elsőkézből értesülhetnek a Zseppelin Programok hangulatáról.