ÚJ BELFÖLDI PROGRAMJAINK

Tapasztalt idegenvezetőinkkel szorosan együttműködve folyamatosan dolgozunk többek között azon is, hogy a hazánkat megismerni kívánó közönségnek, minőségi szolgáltatásokkal tarkított, egyre több és újabb belföldi programválasztási lehetőséget tudjunk biztosítani. Bővülő programkínálatunk épp ezért tartalmaz 1, 2 és 3 napos új belföldi utakat is, melyekben többek között megismerkedhetünk az Őrségtől indulva, az Alpokalján át, a Kisalfölddel, a Balaton felvidékkel és Észak-Magyarországgal, de a bajai halászlé, és a Márton napi libák sem maradnak ki programpontjaink közül.

Mindezek mellett „új vizekre is evezünk”, hiszen egy teljesen új programcsoportot is összeállítottunk, melyben kizárólag belföldi wellness, pihenős programokat kínálunk kedves utasainknak, étrehozva így egy részben aktív pihenéssel összekötött kikapcsolódási lehetőséget. Jelenleg 6 db wellness program szerepel a kínálatunkban, melyekben hazánk neves fürdővárosait érintjük, mint például Sárvár, Harkány, Hajdúszoboszló, Cserkeszőlő, Gyula vagy Szeged. Tartson velünk! 

 

Új 1 napos belföldi programjaink

Új 2 napos belföldi programjaink

Új 3 napos belföldi programjaink

Vadonatúj wellness, pihenős programjaink

A TOVÁBBI, KÖZKEDVELT BELFÖLDI UTAKHOZ KATTINTSON!

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs