Célországok szerint

Beleszeretett egy korábbi utazása során egy országba? Jobban megismerné azt? Esetleg régóta bakancslistán szerepel egy úticél? Akár több is?
Egy országot nem minden esetben lehet megismerni csak egyetlen út alkalmával, így, megkönnyítve Utasaink választását, célországonként is válogathatnak az utazások között!
Akár könnyed városnézésen, akár egy hosszabb nyaraláson szeretne részt venni, vagy csak egy hosszú hétvégére szeretne elutazni, de csak abban biztos, hogy melyik országot szeretné meglátogatni? Ezen segíthetünk!
Válogasson kedvére, itt egy helyen megtalálhatja országokra, területekre szervezett útjainkat, melyek akár több időpontban is elérhetőek.

És ne felejtse: "A világ nem a könyveidben és a térképeidben van, hanem odakint" - Tolkien.

 

   
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs