Kedves Utasunk,

A ünnepek elmúltával, az új év kezdetével mi sem jobb érzés annál mint tervezgetni a 2021' évi élményeket, utazásokat, kalandokat.
Ehhez nyújtunk egy kis segítséget a 2021' évre tervezett programjainkkal, ahol a már megszokott programjaink mellett hozunk újabbnál újabb utazásokat azon Utasaink részére akik szívesen tesznek egy könnyed sétát, gyalogtúrát a természet lágy ölén, és hozunk újdonságot mindazon Utasainknak akik szívesen merülnek el az autók világában.

Bizakodva és nagy reményekkel indulunk a 2021-es esztendőnek! Így a gondosan megtervezett közel 500 csoportunk mind a minőség és gondos szervezés, az egyes programok gondos előkészítését követően kerülnek programfüzetünkbe.
Természetesen mint azt ahogy már megszokhatták igénybe vehető kedvezmény rendszerünkön túl a jelen helyzetben minden kedves Utasunk részére biztosítjuk a kockázatmentes előjelentkezés lehetőségén túlmenően a kora tavaszi programjainkhoz az 5000 Ft minimál előleg lehetőségét amely biztonságot ad Utasainknak a leendő foglalásuk megtételére, ugyanakkor irodánk is tud előre kalkulálni Utasaink utazási szándékával.
Jelen helyzetben irodánk úgy értékeli hogy a 2021' évi részletes programkínálatát január végéig elérhetővé teszi honlapunkon melyet rövidesen követni fog a nyomtatott katalógus megjelenése.

Addig is fogadják szeretettel az alábbi linkeken elérhető programjainkat, ahol letöltve tekinthetők meg desztinációink, égtájonként programjaink és azok indulási időpontjai.
Újabbnál újabb lehetőségeinkről, kedvezményeinkről katalógusunk megjelenéséről és a jövő évi újdonságokról időben értesülhet hivatalos Facebook oldalunkon vagy a Zseppelin utasok klubja Facebook zárt csoportunkban. Csatlakozzon Ön is, tartson velünk 2021-ben!

A várakozás örömeivel kíván egészségben és boldogságban gazdag új esztendőt a Zseppelin minden munkatársa nevében Zsebők Tamás ügyvezető!


Tekintse meg 2021 évi programajánlónkat!

Letölthető PDF Letölthető PDF Letölthető PDF Letölthető PDF 

 Letölthető PDF Letölthető PDF Letölthető PDF