PÁR EZER FORINTTAL LEFOGLALNI EGY ÜNNEPI KÖRUTAZÁST??
IGEN!!!!

ÚJ ZSEPPELIN ÜNNEPI PROGRAMOK KEDVEZŐ ELŐFOGLALÁSI LEHETŐSÉGGEL!

Külföldi partnereinkkel, szolgáltatóinkkal egyeztetve a 2020' évi ünnepi programjaink esetében "eldobjuk az ÁSZF 25. pontját" és nem szükséges 40% előleg a foglaláshoz, nem szükséges a foglalások értékét az indulás előtti 35. napig kifizetni!
5000 Ft/fő minimál előleggel (50.000 Ft/fő részvételi díj összegig, 50.000 Ft/fő feletti részvételi díj esetében 10.000 Ft/fő minimál előleggel) adunk lehetőséget a foglalásra minden 2020' évi ünnepi külföldi programunkra mely foglalásuk hátralékát az adventi programok esetében az indulás előtti 15. napig, a karácsonyi és szilveszteri programok esetében az indulás előtti 20. napig elegendő kiegyenlíteni!
Amennyiben a programunkat érintő ország az indulás időpontjáig az utazásra nem javasolt országok közé besorolásra kerül, úgy a minimál előleg összegét teljes mértékben levonás nélkül fizetjük vissza a Utasainknak.
A fenti kedvező előfoglalási lehetőség csak a 2020.11.25-2020.12.31. időpont között külföldre induló Zseppelin Ünnepi Programokra érvényes (belföldi programjaink esetén a megszokott foglalási rend és érvényes ÁSZF vonatozik)!

Hogy miért tekintük el az ÁSZF szerinti lemondási költségektől és miért kérjük csak az utolsó pillanatban a befizetéseket?
A válasz egyszerű! Az idei pandémiás helyzetben irodánknak több millió forintjába került már eddig is a visszafizetések utáni bankköltségek összege és nem akarjuk a felesleges költségeket szaporítani, utasainkat sem szeretnénk felesleges kifizetésekkel terhelni, miközben minden vágyuk, hogy Utasaink biztonságban utazni tudjanak. A kedvező előfoglalási lehetőségünkkel, a minimál előleggel biztosítjuk utasaink részére a foglalás lehetőségét, mely foglalásokkal irodánk is tud előre tervezni, ugyanakkor Utasaink anyagilag nem érzik veszélyeztetve a befizetett összeget egy utolsó pillanatban hozott kormány intézkedés miatt.
Őszintén átgondolva a közeledő ünnepi időszakot: egy novemberben meghozott korlátozás enyhítés és a pandémiás helyzet kedvező alakulásával nem lesz elegendő idő az ünnepi programok értékesítésére, így hiába lesznek nyitott határok, hiába lesz a külföldi utazás biztonságos.... nem lesz elegendő idő Utasaink megrendelésére, az egyes programok értékesítésére. A fenti lehetőséggel pedig anyagi biztonsággal tudnak Utasaink foglalni az ünnepi programjainkon és irodánk is előre tervezni. Ez a közös célunk! Várjuk foglalását!
Reméljük a fenti lehetőséggel Utasaink és irodánk utazási szándéka is tud érvényesülni! Utasainkkal kéz a kézben tudunk előre tervezni a közelgő ünnepekre és ünnepi utazásokra!

MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
november 01
május 28
Mennyiért?
10.500,- Ft
708.000,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs