PÁR EZER FORINTTAL LEFOGLALNI EGY UTAZÁST??
IGEN!!!!

2021' ÉVI ZSEPPELIN PROGRAMOK KEDVEZŐ ELŐFOGLALÁSI LEHETŐSÉGGEL!

Külföldi partnereinkkel, szolgáltatóinkkal egyeztetve a 2021' év eleji programjaink esetében "eldobjuk az ÁSZF 25. pontját" és nem szükséges 40% előleg a foglaláshoz, nem szükséges a foglalások értékét az indulás előtti 35. napig kifizetni!
Akár 5000 Ft/fő minimál előleggel (50.000 Ft/fő részvételi díj összegig, 50.000 Ft/fő feletti részvételi díj esetében 10.000 Ft/fő minimál előleggel) adunk lehetőséget a foglalásra minden 2021.03.31-ig induló külföldi programunkra mely foglalásuk hátralékát az indulás előtti 15. napig elegendő kiegyenlíteni!
Amennyiben a programunkat érintő ország az indulás időpontjáig az utazásra nem javasolt országok közé besorolásra kerül, úgy a minimál előleg összegét teljes mértékben levonás nélkül fizetjük vissza a Utasainknak.
A fenti kedvező előfoglalási lehetőség csak a 2021.03.31-ig külföldre induló Zseppelin Ünnepi Programokra érvényes (belföldi programjaink esetén a megszokott foglalási rend és érvényes ÁSZF vonatozik)!

Hogy miért tekintük el az ÁSZF szerinti lemondási költségektől és miért kérjük csak az utolsó pillanatban a befizetéseket?
 A válasz egyszerű! Az idei pandémiás helyzetben irodánknak több millió forintjába került már eddig is a visszafizetések utáni bankköltségek összege és nem akarjuk a felesleges költségeket szaporítani, utasainkat sem szeretnénk felesleges kifizetésekkel terhelni, miközben minden vágyuk, hogy Utasaink biztonságban utazni tudjanak. A kedvező előfoglalási lehetőségünkkel, a minimál előleggel biztosítjuk utasaink részére a foglalás lehetőségét, mely foglalásokkal irodánk is tud előre tervezni, ugyanakkor Utasaink anyagilag nem érzik veszélyeztetve a befizetett összeget egy utolsó pillanatban hozott kormány intézkedés miatt.

Őszintén átgondolva a közeledő ünnepi és karneváli, tavaszi időszakot: 
az ünnepek előtti hetekben meghozott korlátozás enyhítés és a pandémiás helyzet kedvező alakulásával nem lesz elegendő idő az ünnepi és karneváli programok értékesítésére, így hiába lesznek kedvező utazási lehetőségek, nyitott határok, hiába lesz a külföldi utazás biztonságos.... nem lesz elegendő idő Utasaink megrendelésére, az egyes programok értékesítésére. A fenti lehetőséggel pedig anyagi biztonsággal tudnak Utasaink foglalni az ünnepi és karneváli programjainkon és irodánk is tud előre tervezni. Ez a közös célunk! Várjuk foglalását!

Reméljük a fenti lehetőséggel Utasaink és irodánk utazási szándéka is tud érvényesülni! Utasainkkal kéz a kézben tudunk előre tervezni a közelgő ünnepekre és karneváli utazásokra!

MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
január 27
november 26
Mennyiért?
15.500,- Ft
708.000,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs