„Hogyan foglalhatok biztonságban és a legnagyobb kedvezményekkel?”

 Többféle lehetőséget is kínálunk Önnek és dönthet róla, hogy melyik kedvezőbb az Ön számára! Amennyiben rendelkezik már utalvánnyal, alább olvashatja a vonatkozó kedvezményeket.

Előfoglalás 2023 ITT!

 

Az alábbi kedvezményrendszer a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda által szervezett programokra vehető igénybe.

 KOCKÁZATMENTES 0 Ft-os ELŐJELENTKEZÉS

 A kiválasztott program indulását megelőző 60 napon kívül történő jelentkezés esetén érvényesíthető. Csak az indulás előtti 60. napon esedékes a 40%-os előleg rendezése, majd indulás előtt 35 nappal fizetendő a szerződés szerinti hátralék összege. A kedvezmények a tényleges befizetés időpontja alapján igényelhetők!

 ____________________________________________________________

ELŐJELENTKEZÉS ÉS ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

 2023.01.01-től induló utak esetében 2023.03.31-ig írásban megkötött utazási szerződésekre vonatkozóan. 

 TÖRZSUTASAINK RÉSZÉRE: 

 7% (maximum 14.000 Ft / 35 EUR/fő) 2023.03.31-ig

 2023.03.31-től leadott megrendelések esetén: 5% (maximum 10.000 Ft / 25 EUR/fő)

 ÚJ UTASAINK RÉSZÉRE: 5% (maximum 10.000 Ft / 25 EUR/fő) 2023.03.31-ig foglalva

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díjából kerülnek levonásra, az egészen 2023.03.31-ig írásban leadott megrendelésekre vonatkozóan. Fontos, hogy a kedvezményre való jogosultsághoz csak magát a foglalást szükséges elküldeni a megadott határidőig, a kedvezmény akkor is érvényesíthető, ha irodánk visszaigazolása, vagyis az elkészült szerződés később érkezik! (Ha azonban a szerződésben jelölt előleg vagy teljes összeg kiegyenlítése nem történik meg a szerződésen jelölt előleg fizetési határidő lejártáig, a kedvezmény nem érvényesíthető)
Az Utas által történő útlemondás, vagy útlemondással járó módosítás esetén a kedvezmény nem „vihető át” másik foglalásra! 

 ____________________________________________________________

 TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

 3% ONLINE KEDVEZMÉNY

 A www.zseppelin.hu weboldalunkon keresztül online leadott megrendelésekre, mely az előfoglalási kedvezménnyel együtt érvényesíthető.

 8% EGYÖSSZEGŰ FIZETÉS KEDVEZMÉNYE

 A megrendelés visszaigazolása alapján a fizetési határidő megtartásával, teljes összegben kifizetett foglalás alapján érvényesíthető maximum 20.000 Ft / 45 EUR/fő összegig, mely más kedvezményekkel nem összevonható. 
Ezen kedvezményünk programfüzetünkben és honlapunkon megjelent ajánlataink alapján olyan utazásokra/megrendelésekre érvényesek, mely a jelentkezés időpontjától számított 8 napon belül a foglalás értékének 100%-a teljes összegben pénzügyileg rendezésre kerül és a választott program a megrendelés időpontjától számított 60 napon kívül indul.

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díj összegéből (fakultatív programok árából és felárakból nem) értendők, azok összevonásával igénybevehető kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a maximum 20.000 Ft / 45 EUR/fő összeget.

 Törzsutasnak tekinthető, aki a jelentkezés évétől számított 36 hónapon belül legalább egy alkalommal utazott a Z(s)EPPELIN Programokon.

100% ÁRFOLYAMGARANCIA A ZSEPPELIN PROGRAMOKRA!

Részletek ITT.

 ____________________________________________________________

 AMENNYIBEN UTAZÁSI UTALVÁNNYAL RENDELKEZIK

 Szeretettel köszöntjük a közelmúltban jeles alkalmat ünneplő, új ajándékutalványok boldog tulajdonosait, és azokat az Utasainkkal, akik az elmúlt esztendő kálváriája miatt nem tudtak elutazni és befizetésüket utazási utalványra váltották! Mindazon Utasaink részére, akik 2020-ban kiállított érvényes „Korona” vagy akár ajándék Utazási Utalvánnyal rendelkeznek, EGÉSZEN AZ ÉV VÉGÉIG, tehát 2022.12.31-ig biztosítjuk a kiemelt előfoglalási kedvezmény lehetőségeket a fentiek szerint. Köszönjük együttműködésüket és megtisztelő bizalmukat! Ha az utalványról jóváírt összeg nem fedezi a kiválasztott program 40%-os előlegét, a kedvezmények igénybevételéhez a különbséget rendezni szükséges!

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs