„Hogyan foglalhatok biztonságban és a legnagyobb kedvezményekkel?”

 Többféle lehetőséget is kínálunk Önnek és dönthet róla, hogy melyik kedvezőbb az Ön számára! Amennyiben rendelkezik már utalvánnyal, alább olvashatja a vonatkozó kedvezményeket.

Előfoglalás 2023/2024 TÉL/TAVASZ ITT!

 

Az alábbi kedvezményrendszer a Z(s)EPPELIN Utazási Iroda által szervezett programokra vehető igénybe.

 KOCKÁZATMENTES 0 Ft-os ELŐJELENTKEZÉS

 A kiválasztott program indulását megelőző 60 napon kívül történő jelentkezés esetén érvényesíthető. Csak az indulás előtti 60. napon esedékes a 40%-os előleg rendezése, majd indulás előtt 35 nappal fizetendő a szerződés szerinti hátralék összege. A kedvezmények a tényleges befizetés időpontja alapján igényelhetők!

 ____________________________________________________________

ELŐJELENTKEZÉS ÉS ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

2023.12.01-től induló utak esetében 2023.10.31-ig írásban megkötött utazási szerződésekre vonatkozóan. 

TÖRZSUTASAINK RÉSZÉRE: 

 7% (maximum 18.000 Ft / 49 EUR/fő) 2023.10.31-ig

 2023.11.01-től leadott megrendelések esetén: 5% (maximum 14.000 Ft / 38 EUR/fő)

 ÚJ UTASAINK RÉSZÉRE: 5% (maximum 14.000 Ft / 38 EUR/fő) 2023.10.31-ig foglalás esetén

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díjából kerülnek levonásra, az egészen 2023.10.31-ig írásban leadott megrendelésekre vonatkozóan. Fontos, hogy a kedvezményre való jogosultsághoz csak magát a foglalást szükséges elküldeni a megadott határidőig, a kedvezmény akkor is érvényesíthető, ha irodánk visszaigazolása, vagyis az elkészült szerződés később érkezik! (Ha azonban a szerződésben jelölt előleg vagy teljes összeg kiegyenlítése nem történik meg a szerződésen jelölt előleg fizetési határidő lejártáig, a kedvezmény nem érvényesíthető)
Az Utas által történő útlemondás, vagy útlemondással járó módosítás esetén a kedvezmény nem „vihető át” másik foglalásra! 

 ____________________________________________________________

 TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

 3% ONLINE KEDVEZMÉNY

 A www.zseppelin.hu weboldalunkon keresztül online leadott megrendelésekre, mely az előfoglalási kedvezménnyel együtt érvényesíthető.

 8% EGYÖSSZEGŰ FIZETÉS KEDVEZMÉNYE

 A megrendelés visszaigazolása alapján a fizetési határidő megtartásával, teljes összegben kifizetett foglalás alapján érvényesíthető maximum 24.000 Ft / 45 EUR/fő összegig, mely más kedvezményekkel nem összevonható. 
Ezen kedvezményünk programfüzetünkben és honlapunkon megjelent ajánlataink alapján olyan utazásokra/megrendelésekre érvényesek, mely a jelentkezés időpontjától számított 8 napon belül a foglalás értékének 100%-a teljes összegben pénzügyileg rendezésre kerül és a választott program a megrendelés időpontjától számított 60 napon kívül indul.

 A kedvezmények az adott utazás részvételi díj összegéből (fakultatív programok árából és felárakból nem) értendők, azok összevonásával igénybevehető kedvezmény mértéke nem haladhatja meg a maximum 24.000 Ft / 65 EUR/fő összeget.

 Törzsutasnak tekinthető, aki a jelentkezés évétől számított 36 hónapon belül legalább egy alkalommal utazott a Z(s)EPPELIN Programokon.

100% ÁRFOLYAMGARANCIA A ZSEPPELIN PROGRAMOKRA!

Részletek ITT.

 ____________________________________________________________

 AMENNYIBEN UTAZÁSI UTALVÁNNYAL RENDELKEZIK

Keresse fel kollégáinkat.

 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs