A Z(s)eppelin 4 új belföldi programmal várja Önt a fedélzeten!
Belföldi új programok

A Z(s)eppelin Utazási Iroda minden dolgozója azon fáradozott az elmúlt hetekben, hogy eme vészterhes időszak után újult erővel vághassunk bele az utazás izgalmaiba, ez pedig 4 új, vagy átalakított program képében valósult meg. Ezek között 1, 2, 3 napos belföldi utak egyaránt megtalálhatóak. 

 

Elsőként kiemelnénk az újraindított Szeged-Ópusztaszer programunkat. Itt a napot Ópusztaszeren, a világhíres Feszty-körkép megtekintésével kezdjük, megismerkedünk a nevezetességekkel, majd átutazva Szegedre egy halászlé elfogyasztása után belevetjük magunkat a városba, zárásként pedig a szegedi Bortéren fogyaszthatunk el egy hozzánk illő bort.

Ezután következzék 2 napos, Miskolc-Szilvásvárad-Edelény élményei programunk. Ezen az úton elmélyülhetünk Észak-Magyarország csodálatos tájaiban és épített örökségeiben, mint amilyen a Diósgyőri vár vagy a L'Huillier-Coburg kastély. Ezeken kívül gyönyörködhetünk Aggtelek világörökségében, a lillafüredi Hámori-tóban és a Szalajka-völgy elképesztő vízeséseiben. Programunk egyik érdekessége lehet a HELL energiaitalgyárban tett látogatás, ahol megnézhetjük mitől is olyan energikus Bruce Willis.

Harmadik programunk egy három napos utazásra kalauzolja el az érdeklődőt a Balaton-felvidékre, a „magyar Toscanaba”. Csónakázunk a Tapolcai-tavasbarlangban, pihenünk a gyógyvizéről híres Hévízen, kocsikázunk a Salföld-majorban. Ellátogathatunk a közkedvelt Keszthelyre, megnézzük a nevezetes, egyedülálló Szentbékkálai kőtengert, programjaink között pedig meg-megállunk elfogyasztani egy pohárral a vidék közkedvelt boraiból.

Utolsó programajánlatunk Nyugat-Magyarországra, és a közeli Ausztriába hívja Önt, szintén 3 napra! Megtekintjük a jól ismert nagycenki Széchenyi-kastélyt, ellátogatunk a műemlékekben gazdag Kőszeg városába, majd megérkezünk Lékára, amin nem fogott az idő! Utunkat folytatva megcsodáljuk borostyánkői látványbányát, Tarcsafürdőn pralinét kóstolunk. Utazásunk utolsó napján megismerkedünk Szombathely látnivalóival, így a Romkerttel vagy az Izisz-szentéllyel, majd Jákra érkezve szemünket a Magyarország legismertebb román kori templomára emeljük.

Ha bővebb információra kíváncsi, a részeletek hamarosan megtalálhatóak lesznek honlapunkon!

 

MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
07
október 30
Mennyiért?
12.500,- Ft
924.700,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs