Hosszú csobbanás az olasz Adrián autóbusszal 2021
A tenger illata és bársonyos simítása nem maradhat ki az életünkből!

Nincs ideje egy egész hetet nyaralni? De jó lenne érezni a tenger bársonyos simítását, a sós levegő páratlan élményét? Szeretne legalább pár napot nyaralással tölteni? Csobbanjon velünk az Adriai-tenger homokos olasz tengerpartján, Lido di Jesoloban! Szállodánk a mindig pezsgő olasz homokos tengerparton Lido di Jesoloban lesz, ahol karnyújtásnyira érezzük az olasz hangulatot, életérzést, ízeket, illatokat és nem utolsó sorban a bennünket mágnesként vonzó tenger illatát. Lido di Jesolo hangulata magával ragadó! Számtalan üzlet, bár, kávézó és étterem várja az idelátogatókat, így minden nap máshova ülhetünk be egy csésze kávéra, egy kellemes olasz hangulatra. Szállodánk közvetlenül az aranylóan homokos tenger partján. a Hotel Margherita *** szállodában lesz, mely Lido di Jesolo egyik közkedvelt magas színvonalú szállodája. A tengertől 70 méter távolságban elhelyezkedő szálloda ugyanilyen távolságra fekszik Európa leghosszabb bevásárlóutcájától, ahol több száz üzlet, étterem és bár várja a látogatókat. Lido di Jesolo számos szórakoztató programmal várja a vendégeket (vizibicikli, szörf, Sealife tengeri állatvilágot bemutató akvárium, go-kart pálya, vidámpark stb.). A szálloda konyhája finom olasz ízekkel várja vendégeit, tetőteraszáról a tenger páratlan panorámájában gyönyörködhetünk. A szálloda vendégei részére ingyenes WiFi-t, a szobákban légkondícionálást, kábel-TV-t biztosít.
 
 
Ország: Olaszország
Szállás típusa: Hotel ***
Ellátás: Félpanzió
Utazás módja: Busz
Program
Fakultatív programok
Árak/felárak
Vélemények

A program tervezett útvonala:


0. nap: Szeged – Kecskemét – Budapest – Székesfehérvár – Nagykanizsa – Tornyiszentmiklós – Szlovénia – Lido di Jesolo
(670 km)

Indulás Szegedről, előző napon az esti órákban Kiskunfélegyháza-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár–Tornyiszentmiklós (határ) M7 autópálya nyomvonalon, ahol csatlakozás lehetséges. További vidéki nagyvárosból a transzfer csatlakozás lehetőségeiről érdeklődjön honlapunkon. Útközbeni pihenőkkel utazunk az olasz tenger partjára.

1-3. napokon: Lido di Jesolo – pihenés és kikapcsolódás az olasztengerparton

Érkezés az adriai tengerpartra a reggeli órákban, így már első délelőtt is csobbanhatunk. A szobák 14 óra után foglalhatóak el, csomagszobát biztosít a szálloda. 

1-3. napokon fakultatív kirándulási lehetőségek: (minimum 20 fő esetén)

A kalmárok városa: Velence és szigetei: Murano és Burano hajóval

Reggelinket elfogyasztva autóbusszal utazunk Punta Sabbioni kikötőjébe, ahonnan hajóval utazunk Velence szívébe (hajójegy a fakultatív prog­ram árában!). Városnézésünk során láthatjuk a képeslapokról már jól ismert Szent Mark teret és közeli nevezetességeit: a Campanile-t, St. Mark Basilika-t és a Dózse Palotát. Sétálunk a város ódon utcáin, siká­toraiban egészen a Canale Gran­dén átívelő Rialto hídig. Szabadidő a mindig hangulatos belvárosban. Késő délután a lagúnák két neveze­tes szigetére látogatunk: Muranón az ősi üvegfúvó műhelyekben kivá­ló mesterek látványos munkájával ismerkedhetünk (vásárlási lehető­ség). A festői színekben pompázó Burano ódon házai között pedig a híres buranói csipke készítésébe nyerünk bepillantást. Estére vissza­térünk szálláshelyünkre.

A fakultatív kirándulás min. 20 fő esetén indul, ára 13.500 Ft/fő, amely akár a buszon is befizethető. A belépőjegyek a helyszínen fizetendők 

Szent Antal városa: Padova és a Palladiók városa: Vicenza kirándulás

Reggelit követően autóbusszal Szent Antal városába, Padovába utazunk. A város neve összeforrt Giotto és Donatello nevével. Vá­rosnézésen meglátogatjuk a Szent Antal bazilikát, benne Szent Antal kápolnájával. (A dómban magyar emlékek is találhatóak.) Láthatjuk a Prato della Valle teret, az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe te­ret az Igazságügyi Palotával. Utána a híres villaépítő, Palladio városát, Vicenzát keressük fel. Aligha talál­hatunk még egy várost, melynek arculata oly mértékben fejezi ki egy művész elgondolásait, mint Vicen­za Palladióét. Meglátogatjuk leghí­resebb épületét a Villa Rotondát, mely ókori római villák hangulatát idézi. Sétálunk festői kertjében. A belvárosban megtekintjük Vicenza szimbólumát a Basilicát, Európa egyik legrégibb fedett színházát, a Teatro Olimpicot, majd végigsé­tálunk a város reprezentatív útján, a Corso Palladión. Gyönyörködünk Palladio építészeti remekműveiben. Szabadidő­ben kedvére sétálhat a város ódon falai, reprezentatív épületei között. A délutáni órákban térünk vissza szálláshelyünkre. 

A fakultatív kirándulás min. 20 fő esetén indul, ára 12.500 Ft/fő, amely akár a buszon is befizethető. A belépőjegyek a helyszínen fizetendők.

Roncade kastélya borkóstolóval

Délutáni órákban egy mediterrán hangulatú borkóstolót ajánlunk a közeli, tornyokkal védett Roncade kastélyában, ahová autóbusszal érkezünk. A kastély kapujához érkezve az ún. „Schiavoni” szoborcsoport kísér bennünket hosszan a kastély bejáratáig. A kastély bemutatását követően a kastély pincészetében tipikus helyi ízekkel fűszerezve kellemes hangulatban tölgyfahordókban érlelt borokat ízlelünk és élvezzük a hely különleges atmoszféráját.

A fakultatív kirándulás min. 20 fő esetén indul, ára 7500 Ft/fő, amely akár a buszon is befizethető. A belépőjegyek a helyszínen fizetendők.

4. nap: McArthur Designer Outlet és Aquileia – Szlovénia – Budapest – Szeged (680 km)

Reggelinket elfogyasztva búcsút intünk a tengernek és a közeli Designer Factory Outlet kisvárosba érkezünk, ahol délelőtt hódolhatunk a vásárlás örömeinek (outlet lévén márkás termékeket vásárolhatunk kedvezményes árakon!). vagy leülhetünk a szépen rendezett „kisváros” utcáin elfogyasztva egy igazi olasz cappucino-t. Utunkat hazafelé folytatva kitérőt teszünk a több mint kétezer éves Aquileia római kori városkájában, mely egykoron a hozzá tartozó Grado földnyelvvel forgalmas kikötő volt. Az ókori városban a középkor építészeti csodáinak egyike a háromhajós, óriási Santa Maria Assunta bazilika, amelynek 73 méter magas harangtornya. A kora keresztény mozaikok, értékes freskók és egy keresztelőmedence árulkodik Aquileia néhai gazdagságáról. Hazafelé indulunk az Udine–Szlovénia-Tornyiszentmiklós–Budapest útvonalon, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd továbbutazunk Szegedre.

Leírás Időtartam Ár

Velence+szigetei hajóval

+belépőjegy

13500

Padova+Vicenza kirándulás

+belépőjegy

12500

Roncade kastélya borkóstolóval
7500

 

Árak és felárak (1 főre) 2021. VI.16., IX.01.


Részvételi díj: 96.400 Ft 
1 ágyas felár: 25.000 Ft


Utasbiztosítás (BBP): 2.280 Ft
2021.01.01-től a megrendeléssel egyidőben igényelt BBP biztosítással az Ön kalkulált útlemondási biztosítása önrészmentessé válik. Részletek itt.


Utazás: autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában 
Ellátás: 3x félpanzió


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 25 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 7 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Fakultatív programok (20 főtől): 
Velence és szigetei hajóval: 13.500 Ft + belépőjegy
Padova - Vicenza kirándulás: 12.500 Ft + belépőjegy
Roncade kastélya borkóstolóval: 7.500 Ft


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghírdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

25-34 fő esetén: 7.500 Ft/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghírdetett miimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-M7 autópálya útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!


A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 3 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában, 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában WI-FI használattal

- 3x félpanziós ellátást (3x reggeli és 3x vacsora)

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

- útlemondás biztosítást

- tengerpart és napágy/napernyő használata 

 

A részvételi díj nem tartalmazza:

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépőjegyek és az audioguide/fülhallgató árát (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- szervizdíjat / borravalót (elégetettség esetén a helyszínen fizetendő)

- kedvezményes csoportos baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat 

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)


A programváltoztatás jogát fenntartjuk! 


Új vélemény írása
  • A beküldött véleményeket munkatársaink ellenőrzik, ezt követően jelennek meg oldalunkon.
  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Név nélkül elküldött véleménynél "Anonymus"-ként fog megjelenni.
Új vélemény küldése
nap éj
Időpontok
autóbusszal:
A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasa
Időjárás
Lido di Jesolo
Hétfő 03/20
10 °
Velence
Hétfő 03/20
9 °
Padova
Hétfő 03/20
9 °
Vicenza
Hétfő 03/20
11 °
Murano
Hétfő 03/20
9 °
Burano
Hétfő 03/20
9 °
Roncade
Hétfő 03/20
9 °
Aquileia
Hétfő 03/20
9 °
Itália
 – 
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs