CSILLAGTÚRÁK KORZIKÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

CSILLAGTÚRÁK KORZIKÁN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

  • Szálláskategória: ***
  • Utazás módja: Autóbusszal
  • Ellátás: Reggeli
  • Típus: Üdülés
logo

Barangolás a szépség, az illatok és a napfény szigetén

A nem éppen csöppnyi sziget méltán viseli a Szépség szigete elnevezést! Én magam (Zsebők Tamás irodavezető) több alkalommal jártam a szigeten és minden egyes alkalommal úgy indulok hazafelé, hogy rövidesen visszatérek! És így is van! A sziget éppúgy rejt számtalan kulturális célpontot, mint természeti látványosságot – egyszerűen nem lehet megunni! Korzika és Szardínia programunk ugyan már hosszú évek óta szerepel a Z(s)eppelin kínálatában, azonban ott nem sok idő van pihenni a tengerparton …. így engedve kedves Utasaink kérésének, összeállítottunk egy tengerparti pihenésre fókuszáló, Korzikán egy szálláshelyről kalandozó programot, mely teret enged a fürdőzés örömeinek és ugyanakkor lehetőség van egyes napokon kirándulni, Korzika báját felfedezni. A korzikai tartózkodásunk célpontjának egy olyan üdülőközpontban foglaltunk csoportjainknak szállást, ahol kényelmes és szépen kialakított villákban/apartmanokban lesznek utasaink elhelyezve, ahol étterem, medence, sportolási lehetőségek állnak a vendégek szolgálatára és mindez Korzika szikrázóan szép, selymes, lassan mélyülő, homokos, azúrkék tengerpartján! Tartson velünk!

Jelen program idegenvezetői:

Lohmüller Márta
Lohmüller Márta

Utasaink véleménye:

Kiemelt ajánlatok

TAVASZKÖSZÖNTŐ AUSZTRIÁBAN

2 nap/ 1 éj
58 000 Ft

BENELUX NAGYKÖRUTAZÁS - TAVASSZAL TULIPÁNVIRÁGZÁSKOR

7 nap/ 6 éj
277 500 Ft

ORCHIDEÁK KAVALKÁDJA SZLOVÉNIÁBAN

1 nap/ 0 éj
22 500 Ft

DUBAI ÉS AZ EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK LUXUS ÉLMÉNYEKKEL

7 nap/ 6 éj
428 000 Ft

A PLITVICEI NEMZETI PARK VARÁZSA

3 nap/ 2 éj
82 500 Ft

MILÁNÓ ÉS LOMBARDIA HERCEGI PALOTÁI

4 nap/ 3 éj
184 500 Ft

Képgaléria

  • slider

A program tervezett útvonala:

Programleírás

1. nap: Szeged – Budapest – Udine – Montecatini (970 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Olaszországba, útközben pihenőkkel, étkezési lehetőséggel, majd Montecatinibe, első szálláshelyünkre érkezünk.

2. nap: Livornóból hajóval Korzikára, Bastia és a tengerpart! (170 km)

Reggeli után Livornóba utazunk, ahonnan az olasz félszigetet magunk mögött hagyva behajózunk a franciák által csak L’Ile de Beauté (Szépség szigete) néven emlegetett Korzikára. Hajónk Bastiába érkezik, ahonnan dél felé indulva Aléria ókori római romjai között ismerkedünk a sziget történetével. A szikrázóan azúrkék, lassan mélyülő homokos tengerpart által övezett szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk, ahol 7 éjszakán keresztül a szállásunk és a gondtalan pihenésünk központja lesz.

3. nap: Egész napos pihenés a lassan mélyülő homokos tengerparton

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés. 

4. nap: Pihenés a tengerparton vagy Bastia és Cap Corse (280 km)

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a sziget észak-keleti csücskébe kalandozunk, a „sziget fővárosába” Bastiába és a Cap Corse-ra. Programunkat Bastiában kezdjük, mely település Franciaország kulturális és történelmi városa címmel büszkélkedhet. Megismerkedünk a város nevezetességivel: a főtér Napóleon szobrával, a városházával, a Keresztelő Szent János templommal, a régi kikötő sárkány mólójával, citadellával. Ezt követően eleget téve a mondásnak miszerint „Nem ismeri Korzikát, aki nem járt a Cap Corse-on”, végig járjuk a sziget ujjaként is ismert északi területet. Első megállónk Erbalunga, mely a romos genovai őrtornyával, barokk homlokzatú templomával és szűk, mediterrán utcáival igazi gyöngyszeme a szigetnek. Utunk Marine de Pietracorbarán halad át, majd a tengerpart kacskaringós, öblökkel tarkított vonalát követve, a szép állapotban megmaradt genovai őrtornyokat, mint a Tour de Losse és a Tour de Meria csodálhatjuk meg. Az „ujj” végéhez közeledve Pinót, a tengerpart csaknem függőleges sziklafala fölött, füge- és olajfaültetvények között megbúvó, csodálatos fekvésű falucskáját láthatjuk. Nonza, Korzika védőszentjének, Szent Júliának az emlékhelye, temploma a középkori falu közepén található. A csodatévő Szent Júlia -forráshoz 54 lépcsőn juthatunk le. Hangulatos utcák és házak között érhető el a romos, 160 m magas hegykiszögellésen álló genovai őrtorony, ahonnan gyönyörű a kilátás. Utolsó állomásunk a minőségi borokról és gitár fesztiváljáról híres Patrimonio. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

5. nap: Egész napos pihenés a lassan mélyülő homokos tengerparton

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés. 

6. nap: Pihenés a tengerparton vagy Porto Vecchio, Bonifacio és Sarténe (280 km)

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásra hívjuk a sziget déli látnivalóinak megismerésére Porto Vecchioba, Bonifacioba és Sarténebe! Porto Vecchio dombtetőre épült fellegvára még ma is rendületlen őrzi az alatta elterülő várost és kikötőt. Délelőtt megcsodáljuk a várból nyíló kilátást, bejárjuk hangulatos utcáit és átérezzük a különleges hangulatot, amit az ősi falak árasztanak magukból. Napunkat Korzika legdélebben fekvő városában Bonifacioban folytatjuk. Az óvárost és a citadellát bejárva rácsodálkozhatunk az elénk nyíló látványra, melyet a mészkőfalakra épült város nyújt. A tenger felől azonban még ámulatba ejtőbb a látvány. Fakultatív ajánlatunk: A kikötőben hajóra szállunk és hajókázunk a várost övező vizeken. A tenger sós illata, a vízen megcsillanó napfény és a sziklaormokon elterülő város látványa feledhetetlen élményt nyújt. Ha nem jön a hajókirándulásra, sétálhat Bonifacio utcáin, vagy akár egy kávézóban élvezheti a helyi ízeket. A várost elhagyva a sziget belseje felé vesszük utunkat. Sarténe különleges látványt nyújt a dombok között megbújó monumentális erődfalaival és szűk utcáival. Szálláshelyünkre az esti órákban érünk vissza.

7. nap: Egész napos pihenés a lassan mélyülő homokos tengerparton

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés.

8. nap: Pihenés a tengerparton vagy Corte, Calvi és Ile Rousse

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: e szép napon Corte-ba, Calviba és Ile Rousse tengerparti gyöngyszeméhez látogatunk. Corte felé haladva megismerkedünk Korzika eddig még nem látott hegyeivel és völgyeivel. A szigeti egykori fővárosába érve kisvonatra pattanunk, mely a fellegvárba visz bennünket. Szép időben gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre, melyek között húzódik a sziget legmagasabbika a Monte Rotondo is. A városba visszasétálva ismét buszra szállunk, hogy ez alkalommal a sziget északi részét fedezzük fel. A homokos tengerparton elnyúló Calvi városa hamisítatlan mediterrán hangulatot sugároz patinás épületeivel és citadellájával. A partszakasz egy másik városkájában folytatjuk utunkat. Il Rousse főterén kisvonatra szállunk (vonatjegy!) és a képeslapokról jól ismert Pietra-félsziget világító tornyánál szállunk ki. A világítótorony sziklájáról körül nézve pazar látványban lesz részünk. Hogy visszatérjünk a városba ismét kisvonatra szállunk. Buszra szállva a szállásunk felé vesszük az irányt.

9. nap: Bastia – Livorno belvárosa – Montecatini Terme (170 km)

Megreggelizünk majd a délelőtti órákban hazafelé indulunk. Bastiában kompra szállva búcsút intünk a Szépség szigetének, hogy Toszkána legnagyobb tengerparti városában Livornóban újra Itália földjére léphessünk a délutáni órákban. Livorno hatalmas kompkikötőjéből a csendes és csatornákkal szabdalt óvárosába érkezünk. Délutáni városnézésünk során láthatjuk a sokat megélt város régi erődfalait (Fortezza Vecchia), a 4 mór emlékművét, a tengeri akadémia épületét és a Venezia Nuova Medici korabeli régi belváros csatornákkal, „velencei kishidakkal” szabdalt óvárosát. Megtekintjük a Terazza Mascagni impozáns fekete-fehér mintás „teraszát” és a Coperta, azaz a 95 méter széles központi piac épületét.  Sétánkat követően szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.

10.nap: Montecatini – Udine – Budapest – Szeged (970 km)

Reggeli után Udine felé indulunk, majd Szlovénián (Tornyiszentmiklós határátkelő) keresztül utazunk hazafelé, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, továbbutazás Szegedre.

Árinformációk

Utazás módja:
Autóbusszal
Elhelyezés:
***
Ellátás:
Reggeli
jún. 21.
Részvételi díj:
372.000 HUF (1.018,91 EUR)
1 ágyas felár:
86.000 HUF (235,55 EUR)
2 x vacsora felár:
14.800 HUF (40,54 EUR)
7x vacsora felár:
87.500 HUF (239,66 EUR)
Bastia és Cap Corse kirándulás:
14.000 HUF (38,35 EUR)
Porto Vecchio-Bonifaccio-Sarténe kirándulás:
14.000 HUF (38,35 EUR)
Bonifaccio, hajókázás:
12.000 HUF (32,87 EUR)
Corte-Calvi és Ile Rousse kirándulás:
15.000 HUF (41,09 EUR)
Corte kisvonat jegy:
8,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)
szept. 13.
Részvételi díj:
372.000 HUF (1.018,91 EUR)
1 ágyas felár:
86.000 HUF (235,55 EUR)
2 x vacsora felár:
14.800 HUF (40,54 EUR)
7x vacsora felár:
87.500 HUF (239,66 EUR)
Bastia és Cap Corse kirándulás:
14.000 HUF (38,35 EUR)
Porto Vecchio-Bonifaccio-Sarténe kirándulás:
14.000 HUF (38,35 EUR)
Bonifaccio, hajókázás:
12.000 HUF (32,87 EUR)
Corte-Calvi és Ile Rousse kirándulás:
15.000 HUF (41,09 EUR)
Corte kisvonat jegy:
8,00 EUR
Ingyenes vecsési parkolás:
0 HUF (0,00 EUR)
I. zóna retúr transzfer:
5.000 HUF (13,70 EUR)
II. zóna retúr transzfer:
8.000 HUF (21,91 EUR)

További információ:

Utazás: autóbusszal és komphajóval (2 ágyas tus/wc-s szobában)
Elhelyezés: 2 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában, 7 éjszaka üdülőfalu/ 2 ágyas tus/wc-s apartmanban
Ellátás: 9x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 21 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 29.000 Ft / 80 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában, 7 éjszaka üdülőfalu / 2ágyas tus/WC-s apartmanban

- 9x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vacsora felárat

- 7x vacsora felárat

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépők és jegyek árait

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

10nap 9éj

Időpontok

372 000 Ft/fő
372 000 Ft/fő

Kérdése van?

E-mailben vagy telefonon a rendelkezésére állunk minden hétköznap
9-17 óráig

Hasonló ajánlatok:

A FRANCIA RIVIÉRA TENGERPARTI PIHENÉSSEL 4*

9 nap/ 8 éj
379 500 Ft

PÁRIZS - NORMANDIA ÉS A VADREGÉNYES BRETAGNE

8 nap/ 7 éj
345 000 Ft

KORZIKA ÉS SZARDÍNIA, ELBA SZIGETÉVEL

10 nap/ 9 éj
494 000 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA

8 nap/ 7 éj
284 500 Ft
Utazás:
Autóbusszal
elhelyezés
Elhelyezés:
Apartmanház ***
ellátás
Ellátás:
Reggeli

Időpont
jún. 21.
Időtartam
10 nap/ 9 éj
Utazás módja
Busz
Ár
372 000 Ft
Időpont
szept. 13.
Időtartam
10 nap/ 9 éj
Utazás módja
Busz
Ár
372 000 Ft

A "Megrendelés" gombra kattintva az utazás végösszege kalkulálható.
Ha az ajánlatunk elnyeri tetszését, akkor azon a felületen véglegesítheti a foglalást.

Programleírás

Barangolás a szépség, az illatok és a napfény szigetén

A nem éppen csöppnyi sziget méltán viseli a Szépség szigete elnevezést! Én magam (Zsebők Tamás irodavezető) több alkalommal jártam a szigeten és minden egyes alkalommal úgy indulok hazafelé, hogy rövidesen visszatérek! És így is van! A sziget éppúgy rejt számtalan kulturális célpontot, mint természeti látványosságot – egyszerűen nem lehet megunni! Korzika és Szardínia programunk ugyan már hosszú évek óta szerepel a Z(s)eppelin kínálatában, azonban ott nem sok idő van pihenni a tengerparton …. így engedve kedves Utasaink kérésének, összeállítottunk egy tengerparti pihenésre fókuszáló, Korzikán egy szálláshelyről kalandozó programot, mely teret enged a fürdőzés örömeinek és ugyanakkor lehetőség van egyes napokon kirándulni, Korzika báját felfedezni. A korzikai tartózkodásunk célpontjának egy olyan üdülőközpontban foglaltunk csoportjainknak szállást, ahol kényelmes és szépen kialakított villákban/apartmanokban lesznek utasaink elhelyezve, ahol étterem, medence, sportolási lehetőségek állnak a vendégek szolgálatára és mindez Korzika szikrázóan szép, selymes, lassan mélyülő, homokos, azúrkék tengerpartján! Tartson velünk!

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről Budapestre. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Olaszországba, útközben pihenőkkel, étkezési lehetőséggel, majd Montecatinibe, első szálláshelyünkre érkezünk.

Reggeli után Livornóba utazunk, ahonnan az olasz félszigetet magunk mögött hagyva behajózunk a franciák által csak L’Ile de Beauté (Szépség szigete) néven emlegetett Korzikára. Hajónk Bastiába érkezik, ahonnan dél felé indulva Aléria ókori római romjai között ismerkedünk a sziget történetével. A szikrázóan azúrkék, lassan mélyülő homokos tengerpart által övezett szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk, ahol 7 éjszakán keresztül a szállásunk és a gondtalan pihenésünk központja lesz.

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés. 

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: a sziget észak-keleti csücskébe kalandozunk, a „sziget fővárosába” Bastiába és a Cap Corse-ra. Programunkat Bastiában kezdjük, mely település Franciaország kulturális és történelmi városa címmel büszkélkedhet. Megismerkedünk a város nevezetességivel: a főtér Napóleon szobrával, a városházával, a Keresztelő Szent János templommal, a régi kikötő sárkány mólójával, citadellával. Ezt követően eleget téve a mondásnak miszerint „Nem ismeri Korzikát, aki nem járt a Cap Corse-on”, végig járjuk a sziget ujjaként is ismert északi területet. Első megállónk Erbalunga, mely a romos genovai őrtornyával, barokk homlokzatú templomával és szűk, mediterrán utcáival igazi gyöngyszeme a szigetnek. Utunk Marine de Pietracorbarán halad át, majd a tengerpart kacskaringós, öblökkel tarkított vonalát követve, a szép állapotban megmaradt genovai őrtornyokat, mint a Tour de Losse és a Tour de Meria csodálhatjuk meg. Az „ujj” végéhez közeledve Pinót, a tengerpart csaknem függőleges sziklafala fölött, füge- és olajfaültetvények között megbúvó, csodálatos fekvésű falucskáját láthatjuk. Nonza, Korzika védőszentjének, Szent Júliának az emlékhelye, temploma a középkori falu közepén található. A csodatévő Szent Júlia -forráshoz 54 lépcsőn juthatunk le. Hangulatos utcák és házak között érhető el a romos, 160 m magas hegykiszögellésen álló genovai őrtorony, ahonnan gyönyörű a kilátás. Utolsó állomásunk a minőségi borokról és gitár fesztiváljáról híres Patrimonio. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés. 

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: kirándulásra hívjuk a sziget déli látnivalóinak megismerésére Porto Vecchioba, Bonifacioba és Sarténebe! Porto Vecchio dombtetőre épült fellegvára még ma is rendületlen őrzi az alatta elterülő várost és kikötőt. Délelőtt megcsodáljuk a várból nyíló kilátást, bejárjuk hangulatos utcáit és átérezzük a különleges hangulatot, amit az ősi falak árasztanak magukból. Napunkat Korzika legdélebben fekvő városában Bonifacioban folytatjuk. Az óvárost és a citadellát bejárva rácsodálkozhatunk az elénk nyíló látványra, melyet a mészkőfalakra épült város nyújt. A tenger felől azonban még ámulatba ejtőbb a látvány. Fakultatív ajánlatunk: A kikötőben hajóra szállunk és hajókázunk a várost övező vizeken. A tenger sós illata, a vízen megcsillanó napfény és a sziklaormokon elterülő város látványa feledhetetlen élményt nyújt. Ha nem jön a hajókirándulásra, sétálhat Bonifacio utcáin, vagy akár egy kávézóban élvezheti a helyi ízeket. A várost elhagyva a sziget belseje felé vesszük utunkat. Sarténe különleges látványt nyújt a dombok között megbújó monumentális erődfalaival és szűk utcáival. Szálláshelyünkre az esti órákban érünk vissza.

Reggelit követően kedvére pihenhet a lassan mélyülő homokos tengerparton vagy a medencénél - egész napos pihenés és fürdőzés.

Egész napos pihenés a tengerparton, vagy jöjjön velünk! Fakultatív ajánlatunk: e szép napon Corte-ba, Calviba és Ile Rousse tengerparti gyöngyszeméhez látogatunk. Corte felé haladva megismerkedünk Korzika eddig még nem látott hegyeivel és völgyeivel. A szigeti egykori fővárosába érve kisvonatra pattanunk, mely a fellegvárba visz bennünket. Szép időben gyönyörű kilátás nyílik a hegyekre, melyek között húzódik a sziget legmagasabbika a Monte Rotondo is. A városba visszasétálva ismét buszra szállunk, hogy ez alkalommal a sziget északi részét fedezzük fel. A homokos tengerparton elnyúló Calvi városa hamisítatlan mediterrán hangulatot sugároz patinás épületeivel és citadellájával. A partszakasz egy másik városkájában folytatjuk utunkat. Il Rousse főterén kisvonatra szállunk (vonatjegy!) és a képeslapokról jól ismert Pietra-félsziget világító tornyánál szállunk ki. A világítótorony sziklájáról körül nézve pazar látványban lesz részünk. Hogy visszatérjünk a városba ismét kisvonatra szállunk. Buszra szállva a szállásunk felé vesszük az irányt.

Megreggelizünk majd a délelőtti órákban hazafelé indulunk. Bastiában kompra szállva búcsút intünk a Szépség szigetének, hogy Toszkána legnagyobb tengerparti városában Livornóban újra Itália földjére léphessünk a délutáni órákban. Livorno hatalmas kompkikötőjéből a csendes és csatornákkal szabdalt óvárosába érkezünk. Délutáni városnézésünk során láthatjuk a sokat megélt város régi erődfalait (Fortezza Vecchia), a 4 mór emlékművét, a tengeri akadémia épületét és a Venezia Nuova Medici korabeli régi belváros csatornákkal, „velencei kishidakkal” szabdalt óvárosát. Megtekintjük a Terazza Mascagni impozáns fekete-fehér mintás „teraszát” és a Coperta, azaz a 95 méter széles központi piac épületét.  Sétánkat követően szálláshelyünkre az esti órákban érkezünk.

Reggeli után Udine felé indulunk, majd Szlovénián (Tornyiszentmiklós határátkelő) keresztül utazunk hazafelé, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, továbbutazás Szegedre.

Utazás: autóbusszal és komphajóval (2 ágyas tus/wc-s szobában)
Elhelyezés: 2 éjszaka szálloda***, 2 ágyas tus/wc-s szobában, 7 éjszaka üdülőfalu/ 2 ágyas tus/wc-s apartmanban
Ellátás: 9x reggeli


Belépők és jegyek tájékoztató árai: 55 EUR
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 21 EUR

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)


Minimális létszám: 35 fő

Az előzetesen meghirdetett részvételi díj a fenti minimális utaslétszám esetén érvényes. A részvételi díj nem tartalmazza a létszám felárat. 20-35 nappal az indulás előtt amennyiben az utaslétszám nem éri el a meghirdetett minimális létszámot, abban az esetben létszám felár fizetendő, melynek mértéke:

*25-34 fő esetén: 29.000 Ft / 80 EUR/fő

Ezen "létszám felár" az előzetesen meghirdetett minimális indulási létszám alatti csoportok esetében kerül csak érvényesítésre. Természetesen amennyiben a csoport tényleges indulása az előzetesen meghirdetett minimális utaslétszám alapján valósul meg (időközben megrendelések érkeztek az adott utazásra) úgy a befizetett "létszám felár" az utas részére visszafizetésre kerül.
Ezen felár nem tartalmaz árrést, ezen felár megfizetésével nem célunk hasznot képezni irodánknak. Egyetlen célunk van csak, hogy a minimális létszámmal is meg tudjanak valósulni a Z(s)EPPELIN Programok, meg tudjanak valósulni a tervezett utazások és az élmények valóra váljanak!


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa-Tornyiszentmiklós útvonalon. Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

A részvételi díj tartalmazza:

- utazást korszerű, kényelmes, légkondicionált autóbusszal

- 2 éjszaka jó minőségű szállodai elhelyezést 3* kategóriában (helyi 4*), 2 ágyas zuhanyzós / WC-s szobában, 7 éjszaka üdülőfalu / 2ágyas tus/WC-s apartmanban

- 9x reggeli

- alap program szerinti programokat és városnézéseket a program szerint

- magyar nyelvű idegenvezetést a programokon

A részvételi díj nem tartalmazza:

- 2x vacsora felárat

- 7x vacsora felárat

- az étkezésekhez ital fogyasztást (helyszínen fizetendő)

- fakultatív programon való részvételt

- az alap programon felül teljesítésre kerülő programok költségeit

- belépők és jegyek árait

- audioguide/fülhallgató árát, ha a létszám indokolja (helyszínen fizetendő)

- idegenforgalmi adót (helyszínen fizetendő)

- kötelező jellegű helyi idegenvezető költségeit

- Colonnade baleset-betegség-poggyász biztosítást

- minimális induló utaslétszám hiányában a létszám felárat

- valamint az egyéb, a fentiekben nem említett, az utazás során felmerülő költségeket (pl. személyes jellegű kiadásokat)

- útlemondás biztosítást

Program tervezett útvonala

Jelen program idegenvezetői

Lohmüller Márta
Lohmüller Márta

A FRANCIA RIVIÉRA TENGERPARTI PIHENÉSSEL 4*

9 nap/ 8 éj
379 500 Ft

PÁRIZS - NORMANDIA ÉS A VADREGÉNYES BRETAGNE

8 nap/ 7 éj
345 000 Ft

KORZIKA ÉS SZARDÍNIA, ELBA SZIGETÉVEL

10 nap/ 9 éj
494 000 Ft

DÉL-OLASZORSZÁGI KALANDOZÁSOK: A FÉLTVE ŐRZÖTT PUGLIA

8 nap/ 7 éj
284 500 Ft