Szilveszter Bécsben
BÉCSI FILHARMONIKUSOKKAL Bécsújhelytől a Wachau vidékén át wellness pihenéssel az újév első napján!

Ország: Ausztria
Szállás típusa: Aparthotel
Ellátás: Reggeli
Utazás módja: Busz
Program
Fakultatív programok
Árak/felárak
Vélemények

1. nap: Szeged-Budapest-Pannonhalma-Bécsújhely (Wiener Neustadt) – Baden bei Wien – Grinzing - Bécs (360 km)

Szegedről Budapesten át érkezünk a Pannonhalmi Bencés Főapátsághoz. Megtekintjük a bazilikát, az altemplomot, a kerengőt, az ebédlőt és hatalmas könyvtárát. Utunkat folytatva Bécsújhelyre érkezünk. Teszünk egy sétát; megnézzük várát (kívülről), a Mária-templomot és Főterét. Később Baden bei Wienben időzünk, sétálunk a főtéren és a Szentháromság szobornál, a színház, a sétálóutca a hangulatos polgári házai és a Casino épülete vár. Kora estére a romantikus Grinzingbe látogatunk, szállásunk és fakultatív vacsoránk Bécsben lesz.

2. nap: Klosterneuburg – Wachau vidéke - Krems – Göttweig apátság – szilveszter Bécsben (170 km)

Reggeli után a 900 éves klosterneuburgi apátsághoz érkezünk, a gótikus kolostort barokk stílusban építették át - láthatjuk a Verduni oltárt, amely világhírű egyházművészeti alkotás A Wachau vidékén (világörökség) kalandozunk tovább, mely műemlékeivel az osztrák kultúra bölcsője. Kremsbe érkezve rövid városnézést tartunk: az óváros szinte minden háza példásan karbantartott műemlék, meglátogatjuk a barokk Göttweig Apátságot. Később visszatérünk Bécsbe, megpihenünk szállodánkban. Vacsora után Ausztria legnagyobb szilveszteri utcabáljához sietünk! Különlegessége a szilveszteri ösvény, ahol tucatnyi vendéglátó szolgál fel puncsot és kulináris finomságokat. A bécsi óváros számos állomásán showműsor, zenei program szórakoztat. Ha klasszikusabb hangulatban szeretné tölteni az estét, a Graben vagy a Stephansplatz várja Önt. A Stephansplatzon a keringők és operettek legjobbjait mutatják be, a Bécsi Állami Operaházban pedig Johann Strauss műveit játsszák. A Grábenen tánciskolák tartanak keringő-villámtanfolyamokat… Éjfélkor a hatalmas tűzijátékot szokás szerint a Kék Duna keringő dallamai kísérik.

3. nap: Bécsi Filharmonikusok újévi koncertje majd wellness pihenés a Therme Wien-ben

Kései reggelinket követően a Bécsi Filharmonikusok újévi koncertjét tekintjük meg, melyet az egész világ figyelemmel kísér. A koncerten való részvételhez kis szerencsére lenne szükség, hiszen a hatalmas érdeklődés miatt a jegyek sorsa sorsolással dől el. Emiatt irodánk két lehetőséget is kínál, hogy meghallgathassuk. A Rathausplatzon megrendezett újévi ünnepségen, valamint a Bécsi Állami Operaház előtt az Oper live am Platz-nál szabadtéren, élőben és ingyenesen tekintjük meg. A koncert után szabadidő, vagy tartson velünk délután: Bécs legnagyobb wellness fürdőjében, a Therme Wienben „veszünk el… Aki nem kíván részt venni, annak fakultatív programot ajánlunk Schönbrunnba. Megtekintjük az egykori uralkodó család életének színhelyeit és a kastély kertjét is.

4. nap: Bécsi séták és Bécs madártávlatból – Budapest – Szeged

Reggeli után autóbuszos városnézés: Ring híres épületei, Opera, Hofburg, Szépművészeti Múzeum, Parlament és a városháza. Gyalogos sétánkat egy igazi bécsi kávéval kezdjük: a Café Museumban a kávékészítés rejtelmeivel ismerkedünk. Koffeinnel felvértezve látogatunk el a Kärtner Strasséra, a Szent István Dómhoz, sétálunk a Grabenen, Hundertwasser különleges épületével ismerkedünk. Szabadidő után csupán 35 másodperc, és 150 méter magasról, a Duna-torony tetejéről kivételesen szép kilátásban lehet részünk - napsütéses időben Magyarországig ellátni. Délután búcsúzunk Bécstől, és Hegyeshalmon át este érkezünk Budapestre (továbbutazás Szegedre).
Leírás Időtartam Ár

Schönnbrunni kastély
9500

Therme Wien termálfürdő belépőjegy
14,50 EUR 1

1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

14000

2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten

Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

8000

3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni! 7000


Árak és felárak (1 főre) 2019.12.30A Z(s)eppelin programok bruttó árazását itt megtekintheti: https://www.zseppelin.hu/hirek/1030/z-s-eppelin-programok-brutto-arazasaRészvételi díj: 89.800 Ft 
1 ágyas felár:29.500 Ft 
3x vacsora felár:21.500 Ft
Utazás:autóbusszal 
Elhelyezés: 3 éjszaka belvárosi egyszerű, modern szálloda 2 ágyas tus/wc-s szobákban 
Ellátás:3x reggeli 
BBP biztosítás: 2.280 Ft
CL Plus biztosítás: 7.100 Ft
Fakultatív programok (15 főtől) 
Kérjük szíveskedjenek előre jelezni! 
Schönnbrunni kastély 9.500 Ft 
Therme Wien termálfürdő belépőjegy 14,50 EUR-tól 
Belépők és jegyek tájékoztató árai: 50 EUR 
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 8 EUR 

A belépők ára tájékoztató jelleggel került feltüntetésre, előzetes tájékoztató nélkül módosulhatnak!
Az árak bizonyos esetekben nem csak a belépőjegyeket, hanem járulékos költségeket is tartalmaznak (adminisztrációs díj, helyi idegenvezető, szervezési költség, csoportbejelentés, transzfer, egyéb költségek, stb.)
Minimális létszám: 35 fő 
Csatlakozási lehetőség: Szeged – Kecskemét – Budapest – Győr - Szombathely útvonalon. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel.

Új vélemény írása
  • A beküldött véleményeket munkatársaink ellenőrzik, ezt követően jelennek meg oldalunkon.
  • A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  • Név nélkül elküldött véleménynél "Anonymus"-ként fog megjelenni.
Új vélemény küldése
nap éj
Időpontok
autóbusszal:
Időjárás
Szilveszter
MÁSHOVÁ UTAZNA?
Mikor szeretne utazni?
szeptember 21
december 25
Mennyiért?
12.900,- Ft
924.700,- Ft
Hány éjszakát maradna?
0 éj
12 éj
Mivel utazna?
Kiemelt ajánlatok
A világlátás nagy nevelőiskola; nemesíti a szellemet, tágítja az értelmet és kiirtja az előítéleteket.
Bengt Danielsson
A világ egy könyv, és aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.
Szent Ágoston
A világ nem a könyveidben és térképeidben van, hanem odakint.
Tolkien
Bizonyos, hogy minden igazi utazás értelme a hazajutás, s az ember megkezdi a hazatérést abban a pillanatban, amikor útrakel.
Márai Sándor
A legjobb út nem feltétlenül keletről nyugatra vagy a hegy lábától a csúcsra, hanem szívtől szívig vezet. Utazás közben lelünk rá a hangunkra.
Jeremy Collins
Legyenek útjaid hepehupásak, kanyargósak, elhagyatottak és veszélyesek, de vezessenek el a legnagyobb csodákhoz. Hegyeid nyújtózzanak fel a fellegek fölé.
Edward Abbey
A zarándok olyan utazó, akinek az úti célja szellemi-spirituális.
Holly Goldberg Sloan
Az utazás az én drogom. A függőséget csak kezelni lehet, kigyógyulni belőle sosem!
Kordos Szabolcs